0 oy
119 göst.
Diğer kategorisinde (125 puan) tarafından
Kızlar merhaba. 28 gün oldu dogum yapalı. Aşırı ofkeli duygusal saldırgan hale geldim. Ara ara aglama nobetlerim oluyor. Bunun üstüne dün eşimin telefonunda bişey gordum. Kurcalamam normalde denk geldi sadece. Kullandığı Bi program var twitch diye. Burda oyun yayınları izliyor. Ama burda daha farklı yayınlarda var. Kızlar spor yapıyor dans ediyor vs. Bunlardan izlediğini gördüm. Yani izlemeye devam et kategorisi adı altında boyle Bi video vardı yoga yapan Bi kızın videosu absürt Bi videoydu onu da belirteyim. Basta sustum gerginlik olmasın diye ama sonra gece rüyamda da görünce tutamadım içimde Ben izlemedim  sen bilmiyorsun program önüme atıyor gibisinden biraz açıklama yaptı ikna oldun mu gibi sorular sordu. Ve gergin Bi şekilde sordu.  İkna oldum dedim ama o bakısımdan anladı Ben ikna olmadım olamıyorum. Sus pus yattım oyle. Bu tür durumlar yasadınız mı boyle Bi dönemde bu tür şeylerde nasıl davranılmalı siz olsanız ne yaparsınız 

3 Cevaplar

0 oy
(2,349 puan) tarafından
Ooo o dönemde ben yedi yimridort ağlardım eşim eve gelmek istemezdi bide sinir ederdi beni hiç uyumazdm 
-Reklam-
0 oy
(426 puan) tarafından
Lohusalik psikolojisi cok igrenc bisey sudan sebeplerden agliyr insan hele esimle kavgalarmi hic demiyrm ne o anlayis gosterdi nede ben ustumden atabildim olan ikimize oldu soyle biseyde var esler nedense kadinlar  lohusa donemindeyken daha cok sey bekliyrlar bozden sanki onlar dogum yapmisgbi hep tribe giriyorlar
(125 puan) tarafından
Ben de aynı şeyi düşünüyorum:(
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Agzina  tukurdumun  adamlari  o donemde  hepsini dövmek lazim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 118 göst.
13 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ozlem.23 (158 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 103 göst.
6 Ekim 2024 Aile kategorisinde Zeynepmutlu0606 (61 puan) tarafından soruldu