0 oy
95 göst.
Diğer kategorisinde (158 puan) tarafından
Arkadaşlar garip bir şekilde herseyin en kotusu geliyor aklima ve sanki hersey cok kotu olacakmis gibi dusunuyorum. Korku sariyor sonra icimi. Kendimi dusunmemeye veriyorum ama gecmiyor. Bugun tam 11 gün oldu doğum yapali. Boyle bi durumu yaşamis olan varmi? Ne yaptiniz?

7 Cevaplar

0 oy
(16,607 puan) tarafından
Yaşadım bende canım hormonlardan kaynaklanıyor. Stres yapma hepsi gecici
-Reklam-
0 oy
(10,733 puan) tarafından
normal bir durum bence. ben sürekli bebeğimi düşürürsem korkusu yaşıyordum. zamanşa geçiyor. bol bol dua et, temiz hava al. kıs mesafelerde dışarı çık. eve hapsolma. lohusalık depresyonuna girersin daha da ilerlerse. 
0 oy
(929 puan) tarafından
Bende öyleydim canım birde insanlardan dolayıda benim psikolojim biraz bozulmuştu 40 çıkınca rahatladım çok şükür geçiyor 40 çıkınca şimdi iyiyim Allah'a şükür dua et canım bolca 
0 oy
(30 puan) tarafından
Benim dogumuma az kala abim vefât etti gençecikti Allâh rahmet etsin benim çok kötü geçti lohusalık çok hemde  kötü şeyler yaşadım anlatsam buraya sığmaz hatta acımı bilip de benden başkasına özür bile diletti eşim ve ailesi asla unutmam asla kımseyı takma kafana bebeğinle ikiniz mutlu olmaya bakın gerisi boş yemin ederim  
0 oy
(3,172 puan) tarafından
O psikolojiden ciktigim daha 5 gun falan ..bende oyleydim kafami baska seylere müşkül etmeye çalışıyordum
0 oy
(197 puan) tarafından
Neler yasadım neler gözümün önüne geldı bilsen.. 

Sacına taktiğin bır tokanın ıcıne küçük bir toplu iğne batırıyorum kalsın orda sureklı o tokayı tak ve gece yada gündüz uyurken tek kalma birileri yanımda olsun sürekli dört yıl çektim ben 
(129 puan) tarafından
Lohusalık 4 sene mi sürdü yani, bende iki doğum yaptım üst üste kızım 2 yaşında oğlum 8 aylık. Bende de var bu belirtiler, niye yaşıyorum ki diyorum sanki bu dünya için gereksiz hissediyorum kendimi. Yani daha sürecek mi bir süre ?
(197 puan) tarafından
Logusalık 40 gündür canım ama o 40 günde asla tek bırakılmamalı . Ben ilk üç gün tek uyudum  ne kâbuslar gördüm ne anlatamam gözüme kırpmaya korkuyordum her gece hayvanlar basıyordu rüyalarımı bebeğimı ne sekılde görüyordum anlatamam çok kötü.. Bı hoca anneme demişti doğum yapmış tek kalmış   korkutuyorlar demişti bı muska yapmıştı korku için. Bıde tokasına iğne batırsın kotu rüyalar kâbuslar korku için demişti Allâh bın kere razı olsun o hocadan üç günde kurtulmustum
0 oy
(9,484 puan) tarafından
İlk dogumumda kotu olmustum ben hastanede bes gun kaldık geri dönünce eve nasıl yapıcamı bılemedım depresyona girdim. Herseyı dusundum eşimden ayrılmak kendımı öldürmek bebegı öldürmek kaybolup kacmak gibi şeyler düşündüm sonrasında tabı cok utandım ama gectı aklımdan hep hormonlar yuzunden kırkım cıktıgında hamdolsun geçti bebegımı sahiplenebildim. Geçecek anlık dusun gerisini düşünme gunu kurtarmaya bak 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 67 göst.
0 oy
5 cevap 114 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Fatma1112 (363 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 150 göst.
9 Ekim 2024 Diğer kategorisinde .mmmm. (305 puan) tarafından soruldu

402,449 soru

12,048,380 cevap

36,285 kullanıcı