Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Lohusalık Döneminde Vesveselerle Başa Çıkmanın Yolları Neler?
0
oy
95
göst.
13 Ekim 2024
Diğer
kategorisinde
Ozlem.23
(
158
puan)
tarafından
soruldu
Arkadaşlar garip bir şekilde herseyin en kotusu geliyor aklima ve sanki hersey cok kotu olacakmis gibi dusunuyorum. Korku sariyor sonra icimi. Kendimi dusunmemeye veriyorum ama gecmiyor. Bugun tam 11 gün oldu doğum yapali. Boyle bi durumu yaşamis olan varmi? Ne yaptiniz?
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
7
Cevaplar
0
oy
13 Ekim 2024
TOSB!K
(
16,607
puan)
tarafından
cevaplandı
Yaşadım bende canım hormonlardan kaynaklanıyor. Stres yapma hepsi gecici
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
13 Ekim 2024
Gozdeh
(
10,733
puan)
tarafından
cevaplandı
normal bir durum bence. ben sürekli bebeğimi düşürürsem korkusu yaşıyordum. zamanşa geçiyor. bol bol dua et, temiz hava al. kıs mesafelerde dışarı çık. eve hapsolma. lohusalık depresyonuna girersin daha da ilerlerse.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Ekim 2024
Momssss
(
929
puan)
tarafından
cevaplandı
Bende öyleydim canım birde insanlardan dolayıda benim psikolojim biraz bozulmuştu 40 çıkınca rahatladım çok şükür geçiyor 40 çıkınca şimdi iyiyim Allah'a şükür dua et canım bolca
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Ekim 2024
Eslemnida
(
30
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim dogumuma az kala abim vefât etti gençecikti Allâh rahmet etsin benim çok kötü geçti lohusalık çok hemde kötü şeyler yaşadım anlatsam buraya sığmaz hatta acımı bilip de benden başkasına özür bile diletti eşim ve ailesi asla unutmam asla kımseyı takma kafana bebeğinle ikiniz mutlu olmaya bakın gerisi boş yemin ederim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ekim 2024
Sekerkiz06
(
3,172
puan)
tarafından
cevaplandı
O psikolojiden ciktigim daha 5 gun falan ..bende oyleydim kafami baska seylere müşkül etmeye çalışıyordum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ekim 2024
Sinirlibayan
(
197
puan)
tarafından
cevaplandı
Neler yasadım neler gözümün önüne geldı bilsen..
Sacına taktiğin bır tokanın ıcıne küçük bir toplu iğne batırıyorum kalsın orda sureklı o tokayı tak ve gece yada gündüz uyurken tek kalma birileri yanımda olsun sürekli dört yıl çektim ben
14 Ekim 2024
PASAMMM
(
129
puan)
tarafından
yorumlandı
Lohusalık 4 sene mi sürdü yani, bende iki doğum yaptım üst üste kızım 2 yaşında oğlum 8 aylık. Bende de var bu belirtiler, niye yaşıyorum ki diyorum sanki bu dünya için gereksiz hissediyorum kendimi. Yani daha sürecek mi bir süre ?
14 Ekim 2024
Sinirlibayan
(
197
puan)
tarafından
yorumlandı
Logusalık 40 gündür canım ama o 40 günde asla tek bırakılmamalı . Ben ilk üç gün tek uyudum ne kâbuslar gördüm ne anlatamam gözüme kırpmaya korkuyordum her gece hayvanlar basıyordu rüyalarımı bebeğimı ne sekılde görüyordum anlatamam çok kötü.. Bı hoca anneme demişti doğum yapmış tek kalmış korkutuyorlar demişti bı muska yapmıştı korku için. Bıde tokasına iğne batırsın kotu rüyalar kâbuslar korku için demişti Allâh bın kere razı olsun o hocadan üç günde kurtulmustum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ekim 2024
Cemrenin mamasi
(
9,484
puan)
tarafından
cevaplandı
İlk dogumumda kotu olmustum ben hastanede bes gun kaldık geri dönünce eve nasıl yapıcamı bılemedım depresyona girdim. Herseyı dusundum eşimden ayrılmak kendımı öldürmek bebegı öldürmek kaybolup kacmak gibi şeyler düşündüm sonrasında tabı cok utandım ama gectı aklımdan hep hormonlar yuzunden kırkım cıktıgında hamdolsun geçti bebegımı sahiplenebildim. Geçecek anlık dusun gerisini düşünme gunu kurtarmaya bak
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
6
cevap
128
göst.
Kilo Alma Sürecinde İştah Sorunlarıyla Başa Çıkmanın Etkili Yolları Neler?
3 Kasım 2024
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
585858
(
3
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye
oneri
takviye
yemek
kilo
0
oy
3
cevap
67
göst.
Sınav Kaygısıyla Başa Çıkmanın Yolları: 30 Kasım İçin Hazırlık Taktikleri Neler?
20 Ekim 2024
Diğer
kategorisinde
Mirayin annesi
(
2,842
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye
oneri
0
oy
5
cevap
114
göst.
Aşırı Tembellik ve Yorgunlukla Başa Çıkmanın Yolları Neler?
18 Ekim 2024
Diğer
kategorisinde
Fatma1112
(
363
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
5
cevap
150
göst.
Çocukların Sürekli Ağlamasıyla Başa Çıkmanın Yolları Neler?
9 Ekim 2024
Diğer
kategorisinde
.mmmm.
(
305
puan)
tarafından
soruldu
402,449
soru
12,048,380