6 aylik hamileyim 7 gun aldim cok yorluyorum ayaklarim falan şişiyo kayinpederim karisyla sorunlar yaşiyor kusler her işini ben yapiyorum anlamiyorlar yorluyorum hamile olmasam neysede bu kadarda olmaz saate bir yemek ver utumu yap caymi ver gedib gorumcemin cocuklarin getiriyor pak diye neymiş kizi rahat etsin yemin ederim eşim bana iş yaptirmiyor her işini kendi yapiyor
Öyle bi mecburiyetin yok bence kayinpederine hizmet etmek gibi hele ki hamileyken, senin sorumlulugun degil ki.. hamilesin yoruldugunu dinlenmek istedigini soyle.. kocan bile iş yapmani beklemiyormus yani..sen sesini cikarmadikca o oylece devam eder
Aynısı ben ayni evdeyiz ama herşeyi ben yapiyorum hamileyim bide diğer eltimi ovuyorlar bide bana herseyi cok guzel yapıyor diye halbuki evlendigimden beri ne gelip temizlik yapar nede baska bisi bide onu overler deli olurum iyice soğumaya basladim herseyden
Yahu bunlar sanki gelin değilde hizmetçi alıyorlar, ne kdr sinirim bozuldu şu an anlatamam. Tmm insan yardım ettiğide olur ama kimse kimseyin arkasını toplamak zorunda değil ha hastadır, yatalıktır o başka, ama eli ayağı tutan bir insan kimseden hizmet beklemesin, çok hizmet istiyorsada az yesinde uşak tutsun.
Canım bende aynı evdeyim bende hamileyken her işlerini yaptım gorumcem oturuyor yiyor içiyor herşeyi ben yaptım üstelik Kocam yardım edince kaynanam sen onu cok kotu alistiriyosun yemek yedirme onu yapma herşey dedi sesini çıkaramıyorum sabrediyorum ama bıktım artık 6 aylık bebeğim var kaynanam herşeyimize karışıyor
401,984 soru
12,034,169 cevap
36,262 kullanıcı