+2 oy
168 göst.
Diğer kategorisinde (3,056 puan) tarafından

:( haberlere bile bakmıyorum sadece burda paylasilanlari gördüm ve sozun bittiği yer covid19 yüzünden yasak kondu insanlar kıtlık çıkmış gibi hareket etti yasak kondu insanlar savaş çıkacakmış gibi hareket etti kudusu gördükten sonra covid19 yasakları çok hafif kalır yanında halimize binlerce kez şükür edelim evladlarimiz sagsalim yanımızda catimiz var başımızı sokacak huzur içinde yatacagimiz yatağımız yastigimiz var nolur isyan etmeyelim dua edelim rabbime yonelelim rabbim kudusun yar ve yardımcısı olsun çok ama çok zor durum ya :( bugun burda gördüm resimleri o çocukları gördüm içim kan ağladı oğlum covidden 5 gün hastanede yattı bütün sülale öldük o hastaneden çıkıncaya kadar :( kimse isyan etmesin 

6 Cevaplar

+2 oy
(14,081 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Her halimize şükür Elhamdülillah ☝

Bide bu duayı okuyalım 

Ya Rab, sen kimsesizlerin sahibi, mazlumların sığınağısın, bizlere rahmet, merhamet ve nusret eyle. Sen bizim Mevlamızsın, zalimlere karşı bize yardım eyle. Şu mübarek gün ve geceler hürmetine, ilk kıblemiz Mescid-i Aksa'yı ve Peygamberler şehri Kudüs'ü zalimlerin işgalinden kurtar Allah'ım. Ya Rab.

-Reklam-
+1 oy
tarafından
Keske ben evde hep tıkılı kalsamda onlar yasasa :(
0 oy
tarafından
Aynen öyle çok sukretmmeiz gerek çok 
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Ne güzel dua ettiniz yüreğinize sağlık arkadaşım:(
0 oy
tarafından
Elhamdülillah evimizdeyiz çoluk çocuk biraradayiz  Zulüm içinde olan din kardeslerimize rabbim yardım etsin insallh 
0 oy
tarafından
Kudüs er yada geç müslümanların olacak asla ama asla müsaade etmeyiz Allahın izniyle onlar istemeseler bile Allah Nurunu tamamlayacak Kahrolsun israil yok olsun öyle bir gün gelecekki arkasına sığındığı taş ağaç bile iğrençliklerine dayanamayıp dile gelecek müslüman bu iğrenç adi burda diye;(

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 580 göst.
16 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Lavintuba (450 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 852 göst.
31 Aralık 2020 Aile kategorisinde Cns (514 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 355 göst.
7 Kasım 2020 Aile kategorisinde 2oğlanannesi (3,275 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 955 göst.