0 oy
419 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar diyelimki geliriniz var. Eşinizin çalışmasını yinede istermiyddiniz. Yoksa ewde sizinle mi kalmasını mı isterdiniz  

Neden isterdiniz. Veya niye istemezdiniz 

ben kalmasını isterdim. Bana hem  çok yardımcı oluyor hemde rahatsızlık vermiyor 

28 Cevaplar

0 oy
(12,521 puan) tarafından
Çalışmak bence sebebi ne bilmiyorum ama boş oturmak çok saçma bence otur otur nereye kadar :) kendisi de öyle zaten boş durmayı sevmez 
tarafından
Benim eşimde sevmez ama ben istmem
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bencede çalışsın boş durani Allah' sevmez .

tarafından
Benim eşimde sevmez boş durmayı
0 oy
tarafından
24 saat mesaiye kalsın trilyonluk ta olsak çalışsın hatta 72 saat mesai varsa onu da yapsin.
tarafından
Kız ne yaptın
0 oy
(3,738 puan) tarafından

Ne kadar da eşin olsa arkadaşın geliyo gündüz annene gitmek istiyorsun yada bir dizin oluyo onu izlemek istiyorsun olmuyo yani çalışmadığı günlerde yardım eder su virüs belası yüzünden evden calisyo inan çenesinden bıktım :D

tarafından
Hahaha arkadaşım yok ailem uzakta
0 oy
tarafından

Evde oturmasını isterdim.   Ev işiyle pek alakası yok pek yardım etmez ama onun evde oluşu ayrı bir huzur veriyor bana 

tarafından
AyNEN KATILIYORUM
0 oy
tarafından
İnsan sadece para kazanmak için çalışmaz.ihtiyactir çalışmak.enerjini atarsın.sosyallesirsin.kafa patlatirsin.evde olsa ne olur.bir süre sonra sosyal medyadan aldatmalar başlar.
tarafından
Yok ya gözünün önünde oldumu aldatmaz
0 oy
tarafından
Çalışan demir pas tutmaz tabiki calissin
tarafından
Burdaki kadınların yarısı çalışsın demiş
tarafından
Oyy 3 gun bayram için evde duracak ramazanın acisini çıkartacak hizmet Allah hizmett
0 oy
(1,469 puan) tarafından
Yanimda isderim  dedikoduda  yapariz  kankada  oluruz  sevgilide  gardasda  :D 

Ama erkegin  evde durani  makbul  olmaz o got  kafalari  boş durmaya  gelmiyor  gereksiz  şeylere  sararlar
tarafından
Yok kzı bence göz önünde durdu mu bişey yapmazlar
0 oy
tarafından
Ben çalışmasını isterim erkek milleti boş kalmamalı bir meşgale veya uğraşı olmalı 
tarafından
Olabilir cnm
0 oy
(3,550 puan) tarafından

Pandeminin başından beri evden çalışıyor cumhurbaşkanlığında olduğu için. Kızım q5 aylık beraber buyuttuk. Evde kalmasını isterdim o kendi de evde kalmak isterdi :)

tarafından
İyiymiş valla
0 oy
tarafından
Ay benim eşim 2 hafta evden çalıştı delirtti beni çalışsın sabah 8 akşam 5 oh özleyelim birbirimizi
tarafından
Hahaha zaman çabuk. Geçer
0 oy
tarafından
Paramız olsada kendimde çalışırım eşim zaten iş kolik bir makine mühendisi sadece hayallerini gerceklestirip kendi işletmesini açardı 
tarafından
RABBİM GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSŞN
tarafından
Amin cümlemizin inşallah
0 oy
(9,235 puan) tarafından
Gelirim var eşimde calisiyor
tarafından
Maşallah. Cnm
0 oy
(531 puan) tarafından
Ayy hep yanımda kalsın isteriim biz çok iyi anlaşırız beraber eğleniriz beraber yemekler yaparız oglumuzla çok ilgilidir canım kocam :))))
tarafından
Aynn cnm
0 oy
(9,622 puan) tarafından

Hic gitmesin hep yanımızda kalsin isterdim :angel:

tarafından
Aynn cnm valla
(9,622 puan) tarafından
Bazen yalandan hasta numarası yapıyorum gitmesin diye :)))
0 oy
(426 puan) tarafından

Çalışmasını isterdim. 2 gün evde oluyor ve o günlerde evin işi, gücü hiç bitmiyor. Alışmışım evde öyle durmaya sanki bana bağ oluyor gibi hissediyorum:D

tarafından
Yok kız öyle düşünme
0 oy
tarafından

Aman aman çalışsın çekilmiyor her saat tepemde :D

tarafından
Hahaaaaa
0 oy
(14,159 puan) tarafından
Çalışan Demir pas tutmaz evde durursa tembelliğe alışır çalışmasını isterim evde bana çok faydası var ama çalışması daha iyi
tarafından
Orası öyle ama bir yandan güzel oluyor
(14,159 puan) tarafından
O evdeyken ben çok mutluyum ama maalesef yerinde duramayan tiplerden o yüzden evde yapamaz haftasonu evde mesela sürekli bahçeyi temizleme toplama çabalarında beni de yoruyor yardım ediyorum ona :D ama mesela evimize yakın bir dükkanı olsaydı orda çalışsın isterdim çok güzel olurdu
0 oy
tarafından
7/24 dip dibe olurduk istemezdim evde kalmasını ise gitsin akşama kadar ozlesin beni gelsin :D
tarafından
Özleyen insan her türlü özler
tarafından
Benim eşimin evde benden çok bana yardımı var :D ben sürekli yanımda olursa özlemem ki hergun yan yana dibdibe olacağımıza evimizin dibinde dükkan açsın çalışsın gelsin ve tembelliğe alismaz şuan kendi işimiz istese gitmez bin şükür durumumuz iyi kendi yerine maaşlı birini koyar evde yatar ama bizim burada bir laf var tembelliği Allah ta sevmez kuluda diye  o yüzden çalışır :)
0 oy
(25,197 puan) tarafından
Düzenli gelirim varsa ve yetiyorsa tabiki çalışmasını istemem benim kide bütün yükümü alır sağolsun 
tarafından
ALLAH RAZI OLSUN

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 475 göst.
0 oy
6 cevap 310 göst.
2 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Gurbett (368 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 1,830 göst.
5 Şubat 2019 Aile & Aşk kategorisinde ೋღİlk gözagrımღೋ (6 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 227 göst.
29 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Tugba3101 (1,472 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,320 soru

23,663,511 cevap

309,104 kullanıcı

...