0 oy
713 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (45 puan) tarafından
Bız bayram dolayısıyla kaynanam lara geldık. Aıleyle bı sıkıntım yok sukur tek derdım m@l kocam. Bunlar oruc degıl kocam ve kardeslerı. Kaynım yumurta ıstedı fazla pısırme dedı. Bende fazla pısırmedım sonra dedı cıg kalmıs bıraz daha pıssın fln. Bız boyle konusurken m@l kocam bırden bana Allah Sneın belanı versın vuracam bı  tane faln dedı. Bende ne oldu dedım duymazlıktab geldı. Yıne sordum elımı omzuna surdum. Benı durtme ıkıde bır tane agzına vuracam sımdı dedı. Ne oldu anlamadım. Herhalde yumurta cıg kaldı ondan diyorum. Yanı hıc sebepsız durduk yere. Kaynım be kaynanam da yanımızdaydı. Gururum cok ıncındı. Tek ıkende boylr cogu xman ama onların yanında yapması cook cok kırdı benı. Butun modum düştü. Allah akıl fıkır versın. Vallahı bıllahı adam olmaz. Olmaz olmaz. 

33 Cevaplar

0 oy
(914 puan) tarafından
O yumurtanın tavası ile vuracaksın ağzının ortasına ah ah erkeklik böyle laf söylemekle olmuyor ah ah bir anlasalar
-Reklam-
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Gerçekten kusura bakma ama kocan olacak adam tam bir malmış..Artık neyi ispat etmeye çalısıyorsa yaptığını bi halt sanıyo demek ki...
0 oy
(2,256 puan) tarafından
Bence hepsi bilinçli yapıyor bunları. Kocan öyle derken niye ağızlarını açıp birşey dememişler ben oğlumun ağzına si. Yani. Kalkacak benim yanımda kızla öyle konuşucak carparim onu duvara. Çok ağzına vurmak istiyorsa niye evlenmiş. 
0 oy
(711 puan) tarafından
Ailesinin yanında artisleniyirdur
0 oy
(7,440 puan) tarafından
Boyleside erkeğim diye ortada geziyor işte 
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Ses etmeyince herkes insanın tepesine biniyor ben bunu anladım cnm
0 oy
tarafından
Valla ne oldu diye sormazdım ne olmuşsa olmuş bana yalnızken bile öyle bir şey diyemez sen çok alttan almışsın kendini bi halt sanmış 
0 oy
(3,079 puan) tarafından
Aynı *** bizimde her arife gününü zehir eder biz tekiz siz kaynanan falan varmış yanında nefret eder oldum bayramdan arifeden
0 oy
tarafından
Kalk kendin yap kafir deseydin hem oruç tutmuyorlar hemde senden yemek mi istiyorlar 
0 oy
tarafından
Sende deseydin Allah senin belanı versin yemeden ***** inşallah diye
0 oy
tarafından
Neden susuyorsun evdeyken de böyle diyorsun ben olsam yapmazdım o yumurtayı belki kafasında parcalamistim
0 oy
(387 puan) tarafından
Ben de en çok neden diye sormana takıldım üzüldüm. Bir insana eşine böyle davranmanın haklı bir nedeni olabilir mi. Nedeni sana mantıklı gelse gel döv mü diyeceksin.?adam belli ki seni insan yerine koymamaya alışmış bu duruma bir çözüm bul en kısa zamanda bence sesini çıkar sen de bağır anladığı dil buysa. 
(45 puan) tarafından
Ama gercekten sok oldum. Neden bırden oyle dedı merak ettim.  Bı soz var ya cahılle cahıl olma rezil olursun. Adam zaten anlasa bılse oylr dvranmaz. Insanlık tan nasıbını almamıs ne yapsam boş.

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,215 göst.
29 Haziran 2020 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,482 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 377 göst.
0 oy
15 cevap 935 göst.
6 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 769 göst.
14 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,685 soru

12,282,695 cevap

37,932 kullanıcı

Kategoriler