0 oy
233 göst.
Diğer kategorisinde (10 puan) tarafından
16.haftada bacak arasi bos gorundu kiz dedi doktor boyle olupta pipisi sonradan netlesen erkek doguran oldumu cok fazla erkek hissediuorum cunku inanamadim doktora

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Neden erkek istiyorsun ki kaç çocuğun var 
(485 puan) tarafından
Erkke hissediyomus istiyorum demiyo
(10 puan) tarafından
Duzgun okuyun bence Allahin verdigini istememk ne haddime
tarafından
Ne atarlanıyon ya
(10 puan) tarafından
Uslubuna dikkat edermisin buraya tartisma cikarmaya gelmedim neden satasiyosun isin yokmu senin
tarafından
Yav Bi git ne dedim ben. dedim erkek mi istiyorsun. Sen uslübuna dikkat et
-Reklam-
0 oy
(485 puan) tarafından
Çin takvimi diye bişey var ona baktinmi hiç bende hamileyim ilk oğlum da doğru çıktı şimdide çok merak ediyorum cinsiyet i seninkide doğru cikiyomuki
(11,216 puan) tarafından
Ben baktim. Erkk diyorama doktor kiz dedi. Hislerimde ruyalarimda hep erkek diyor :)
(10 puan) tarafından
Benim ikinci hamileligim cin takvimine baktim oncekide erkek buda erkek gorunuyo ama ikiside kiz olucakmis tutmuyo bende yani:)
(485 puan) tarafından
Benimde ikinci kız görünüyo ama tutar mı bilmiyorum
(11,216 puan) tarafından
Benim ilki tutmustu. Kiz dedi. Kizdi. Arkadasima iki eltime kizkardesimede erkek diyordu erkektiler:)
0 oy
(15,869 puan) tarafından
Hafta ileri ama bilemiyorum benim doktorum 18 haftaya kadar tahmin bile yurutmedi erken diye Rabbim gonlunuze göre versin inşallah ❤️
0 oy
(1,239 puan) tarafından
13 haftada kiz dedi 

14 haftada erkek dedi 

27 haftaligim suan hala erkek 
0 oy
tarafından
Benim arkadaşımin gelinleri kız dediler 24 haftada erkek dediler :D şuan oğlu oldu
(11,216 puan) tarafından
Kwcinci haftada kuz demisler gakiba bende oyle olucam :) cunku kiz dediler ama hic kiz gibi gelmiyor. Annelerin bu konuda hisleri kuvvetlidir. Oxellukle ogrendigi halde bile hisleri hala aynisa
0 oy
tarafından
Bende hep kız hissediyordum oğlum olacak kısmetse. Hamilelik haftan baya ilerdeymiş boş gördüyse kızdır canım.
0 oy
tarafından
Resim var mi bacak arasının göründüğü 
tarafından
14 haftaliga kadar kizdada erkektede uzantı oluyor canim kızda kayboluyor sonra
(10 puan) tarafından
Bi onceki sorumda var ultrason resmi ama ordada bos gorunuyo siz bakabiliuomusunuz bilmiuorumki yeniden yukleyemedim buraya
tarafından
Başka yok dimi.ustten falan ben hep çocuklarımın organlarına kadar gördüm üstten
(10 puan) tarafından
Yok canim sadece bakti oyle alelade kisa surdu sonra kiz dedi ama boslugu bende gordum.doktorum tecrubeliyse kiz degilse bilmiuorum yeni gittim cunku bu doktora
tarafından
Anladim cnm kordon baya görünmüş fotoda baktimda ama gerçekten boş gibi Rabbım gönlüne göre versin
0 oy
(835 puan) tarafından
14. Haftada kıza benziyo demişti 16. Haftada tam belli olmuştur kız olduğu

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 165 göst.
30 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 531 göst.
0 oy
15 cevap 561 göst.
0 oy