0 oy
300 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kullanan var mı kızlar rahat birşey istiyorum bu tarz ama herkes bir beden büyük alin yazmış yorumlara

image

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim var bir tık koyu rengi bundan LCW dan almıştım çok rahat oluyor birde ince tam yazlık
tarafından
Ben yine 38 alım canım basenim var
tarafından
Zaten 38 de çok bol değil canım
tarafından
Verdim sipariş canım bakalim
tarafından
Tarzlarımız benziyor galiba senle kız bugun ki terlikler pantolon :)
tarafından
Seninle bir gün alışverişe çıkmamız lazım canım ahahah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok güzel canim bendede 1 beden büyük al rahat giyersin hatta bende almak istedim suanda :))
tarafından
Büyük âlim dimi canım basenim var çünkü çok rahata benziyor bak sende :)
tarafından
Ozaman buyuk al kesin oturup kalkarken rahat olur bu pantolonun üzerine salaş beyaz bir tişört cok hos.olur bence tam günlük yazlık:))
tarafından
Valla aklımda ki kombini söyledin canım çok sağol ♥️
tarafından
Bişey değil canim:)
0 oy
(704 puan) tarafından

Ben tesettürlüyüm canım ama evde açığim her kadın gibi :) trenyol milla'dan bluz aldım yarım olanlardan. Çok hoş duruyor. 

Pantolonda bunhn bir benzerini aldım geçenlerde ama kot kumaş değil bildiğin ince yazlık bir kumaş fakat aynı bunun gibi duruyor kot gibi yani. Normalde 38 giyiyorum ama 40 aldım çünkü basen ve kalçalarim var Boyfriend Jean tarzı çok seviyorum çokta hoş duruyor. Senjn fotoğrafını görmüştüm sana da çok yakışır 

tarafından
Aldım canım teslim alınca post açarım:)
(704 puan) tarafından
Hayırlı olsun canim :) bende durduramiyorum bu aralar kendimi. Hummel'da indirim vardı eşofmana boğdum kendimi. Onların teslimatını bekliyorum bende sabirsizlikla :)
tarafından
Eşofman çok var kuzum ya ben biraz geçen sebeden bu yana kilo aldım pantolonlwrim olmuyor bir de elbise hastalığı var bende elbise olsun tamam ne olacak bu halimiz whaha
(704 puan) tarafından
Bende elbise çok seviyorum ya hem dışarda hem evde giymek için ayrı ayrı alıyorum
Emzirdigim için bu ara pek giyemiyorum önü fermuarli modellerden hoşuma gideni bulamadim :/
tarafından
Pek model yok bu sene canım ya
0 oy
(4,379 puan) tarafından
Yeni aldim daha aynisini baska siteden  aynen bir beden büyük  al cok rahat bir pantalon. Sefamervde modaselvimde de var daha uygun bak derim.
tarafından
Aldım canım valla burdan bende yazlık ince olsun dedim
0 oy
tarafından
bigdarttan almistim 28 tlye  bu yaz icin kullanamicam lakin kumas ayni sadece dar gelmiyor yaz icin guzel
tarafından
Sağol canım bende aldim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 384 göst.
16 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Annembanadoymaz (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 479 göst.
23 Haziran 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 135 göst.
+1 oy
3 cevap 74 göst.
26 Ocak 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Serapse (175 puan) tarafından soruldu

412,448 soru

12,417,092 cevap

45,060 kullanıcı

Kategoriler

...