Selamın aleyküm hanımlar Kısa ve öz anlatmaya calişıcam. Benmi yanlış düşünüyorum. Veya abartiyorum. 3 günlük bebeğimin mezarı için laf etti
Bugün mezarlara gitmek için izin istedim kayinperin mezarı bana uzak ama kızımın mezarırı annemlerin orda yakın kızımın mezarına gitmek için izin verdi ler isim soy isim ve arabanın plakasını aldilar gidin 2 saat vaktiniz var evden. Çıkarken haber edin dedi Rabbim o kişiden binlerce kez razı olsun. Tanımıyorum telefondan İzin istedim.
Giderken annemi aradım birşeye ihtiyacın var mı diye koydeler köyde merket filan yok
Eşimede anneni ara sende eksik birşeyi varsa geçerken bırakalım. Dedim ayrımcılık yapmak istemedim.
Annemin isteklerini aldım mezara gittim anneme uğradım. Dönüşte kaynanamın eksikleri ni aldık arabadan inmedim eşimde içeri girmedi bim kapanmak üzereydi. Benimde alacaklarim vardı.
Kaynanam yarın gelcenizmi dedi eşim anne yasak var. Ceza yemeyelim boşuna. Gelmeyiz dedi anneme bende anne kusura bakma ama yarın gelemem dedim annem gelmeyin ceza yemeyin doğumun yaklaştı paranız boşa gitmesin dedi
KAYNANAM. NİYE MEZARA GİDERKEN CEZAYI UMURSAMİYORSUNUZ DA BURAYA GELİNCEMİ CEZA YEMEK İSTEMİYOR SUNUZ DİYE LAF ETTİ ESİM ARABAYA BİNİNCE GÖZLERİNE BAKTIM. SİTRET YAPMA BOŞVER DEDİ AMA BU BENİM İCİMİ KEMİRİYOR. SANKİ BEN KIZIMI BABAMIN EVİNDE KAZANDİM ESİM NE ZMAN MEZARA GİTSE LAF EDİYOR. NEDEN SONUÇ TA BU BİZİM KIZIMIZ.
Neden kimse yok bu akşam
O kaynanan iflah olmaz Allah hidayete erdirsin ererse tabi cücük beyniyle yavrum lamı uğraşıyo halen
1,499,898 soru
24,497,470 cevap
358,062 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın