0 oy
701 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Selamın aleyküm hanımlar Kısa ve öz anlatmaya calişıcam. Benmi yanlış düşünüyorum. Veya abartiyorum. 3 günlük bebeğimin mezarı için laf etti 

Bugün mezarlara gitmek için izin istedim kayinperin mezarı bana uzak ama kızımın mezarırı annemlerin orda yakın kızımın mezarına gitmek için izin verdi ler isim soy isim ve arabanın plakasını aldilar gidin 2 saat vaktiniz var evden. Çıkarken haber edin dedi Rabbim o kişiden binlerce kez razı olsun.  Tanımıyorum telefondan İzin istedim. 

Giderken annemi aradım birşeye ihtiyacın var mı diye koydeler köyde merket filan yok 

Eşimede anneni ara sende eksik birşeyi varsa geçerken bırakalım. Dedim ayrımcılık yapmak istemedim.  

Annemin isteklerini aldım mezara gittim anneme uğradım. Dönüşte kaynanamın eksikleri ni aldık arabadan inmedim eşimde içeri girmedi bim kapanmak üzereydi. Benimde alacaklarim vardı. 

Kaynanam yarın gelcenizmi dedi eşim anne yasak var. Ceza yemeyelim boşuna.  Gelmeyiz dedi anneme bende anne kusura bakma ama yarın gelemem dedim annem gelmeyin ceza yemeyin doğumun yaklaştı paranız boşa gitmesin dedi 

KAYNANAM. NİYE MEZARA GİDERKEN CEZAYI UMURSAMİYORSUNUZ DA BURAYA GELİNCEMİ CEZA YEMEK İSTEMİYOR SUNUZ DİYE LAF ETTİ ESİM ARABAYA BİNİNCE GÖZLERİNE BAKTIM.  SİTRET YAPMA BOŞVER DEDİ AMA BU BENİM İCİMİ KEMİRİYOR.  SANKİ BEN KIZIMI BABAMIN EVİNDE KAZANDİM ESİM NE ZMAN MEZARA GİTSE LAF EDİYOR. NEDEN SONUÇ TA BU BİZİM KIZIMIZ.  

8 Cevaplar

0 oy
(4,724 puan) tarafından
Sizin ilişkiniz hiç bir zaman düzelmez canım. Ne senin ona bakış açın değişir, ne de onun sana bakış açısı. Yerinde olsam pek bı umut bağlamam
tarafından
Umudum yok cnm ama ben annemi düşünürken. Eşime umursama yapma etme diyemem
-Reklam-
0 oy
tarafından
Babaanneligini gösteriyor kaynanan canım.
tarafından
Belkide cnm bilmiyorum
0 oy
tarafından
O evladi sen karninda tasidin hissettin acisini yasadin. Belki kaynananda uzuldu ama o daha bi bag kurmadan o evlat melek oldu. Eşini ve seni kendisinin hissettigi gibi hissettiginizi dusunuyir olabilir. Yani aciklamam gerekirse kizinin mesazirini bahane ederek senin annenlere hep gittiginizi dusunuyor olabilir. 
tarafından
Bunu düşünemez cnm ben annenim evinde kazanmadim ama annemin kapısından cenazeyi kaldırdım.  Ne hastaneye geldi nede cenaze ye geldiler.  Ve eşimle birlikte gidince eşim mutlaka arar eksiği neyse alır verir
tarafından
Kiskandigi bence bebeginin mesarina gitmen degil annene gitmis olman ayni zamanda.
tarafından
Anneme gittiğimi bilmiyor duki cnm eşim mezara gittik döndük dedi. Kaynanama filan uğradık demedi
tarafından
Himm anladim o zaman kaynanan sorunlu biri
tarafından
Çoooook
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın o kendini senin yerine koysa böyle olmaz
(5,725 puan) tarafından
O zaman çocuğunu mu kiskaniyor senden napıyor
tarafından
Bilmiyorum cnm diğer eltilerime böyle değil cnm.  Bana hep böyle
(5,725 puan) tarafından
Çok enteresan boşver esin iyi biri belliki Rabb'im mutluluğunuzu daim etsin kuzum
tarafından
Amin inşallah canım Allah razı olsun eşimi sevmesem beni ezdirse.  Bunca şeye katlanmazdim cnm bosanirdim.  Eşimin de elinde olan bir şey yok.  Arada dertlesiriz.  Kimse anne babasını secemiyor der.
(5,725 puan) tarafından
Ayy kıyamam size yaa Allahim mutlu etsin herkesi sizleri de anne baba neticede o da bişey yapamaz tabi. Ama sana destek olması  çok güzel
0 oy
tarafından

Neden kimse yok bu akşam

0 oy
tarafından
O sizin kızınız hep senin kalbinde yaşayacak canım. Böyle demesi hiç hoş olmamış. Üzülmüyorsa bile senin acına saygı duymalı. Bir babaanne neden bu kadar kalpsiz olabilir anlamadım..
tarafından
Ah bı bilsem cnm
0 oy
tarafından

O kaynanan iflah olmaz Allah hidayete erdirsin ererse tabi cücük beyniyle yavrum lamı uğraşıyo halen 

tarafından
Kesinlikle olmaz cnm

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 441 göst.
26 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Hayat &ask (219 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 367 göst.
0 oy
4 cevap 241 göst.
0 oy
8 cevap 525 göst.
5 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgim esmer (86 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,898 soru

24,497,470 cevap

358,062 kullanıcı

...