0 oy
208 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kızlar bu gün çok duygusalım da ah boğaz ağrısı halsizlik ile kalktım soğuk su içtim ve çorapsız gezdim diye şükür kovid falan değil biliyorum kendimi zaten kapı dışarı çıktığımız yok herneyse eşim evdeydi ben oğluma fazla yaklaşmadım maskeyle gezdim evde birde halsizlik vardı eşimin yapamadığı şeyleri yaptım altını aldım ve besledim ilgilenemedim akşam üstü biraz uyudum eşim sağolsun çok yardımcı oluyor bana çok da dikkatlidir aslında ama oğlum yürümeye çalisiyo başladı aslında ama daha 10 adım atiyo falan düşüyor hep arkasında olmak gerekiyo ben uyurken düşmüş dişi dudağına batmış kanamiş ben sesine uyandım aldım susturdum falan uyuttum sonra ama çok vicdan azabı çektim bu gün hiç ilgilenemedim diye çok özledim onu şimdi uyansana da biraz öpsem koklasam diye bekliyorum resmen. Annelik çok zor bir şey ya asla yetmiyor yaptıkların hep daha fazlasını istiyorsun biz küçük kurbağa şarkısını çok seviyoruz onu söyledim alkış yapmaya başladı falan ay bulsam ağlıycam ya bu gün hiç ilgilenemedim tospiğimle. Rabbim tüm anne olmak isteyenlerin kucağını doldursun insAllah annelik çok güzel birşey 

4 Cevaplar

0 oy
(14,168 puan) tarafından
Annelik bir vicdan muhasebesidir asla tamam elimden geleni yaptım rahatım diyemiyorsun hep daha fazlasını yapmak istiyorsun annelik kelimelere sığmayacak kadar özel bir şey Rabbim hak eden herkese nasip etsin♥️
-Reklam-
0 oy
(7,639 puan) tarafından
 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Rabbim şükür herdaim benide anne yaptığı için 
0 oy
(3,552 puan) tarafından

Bende bugün aynı duygular icerisindeyim. Sabah uyanır uyanmaz dişçiye gittim dışım çekildi. Anneme bırakmıştım. Doktor 4 saat emzirme dedi öyle emmeden uyudu pek iştahı da yok bu sıralar yemiyor da ac kaldı bütün gün. Sonra da dayanamadım ağrı kesici aldım bi 5 saat te öyle emziremedim. O kadar kötüydüm ki bütün gün ağrı sızı içinde geçti hiç ilgilenemedim yavrumla :ermm: inşallah yarın daha iyi olurum da telafi ederim :'(

0 oy
(50,952 puan) tarafından
geçmiş olsun canim. annelik zaten bütün gun uyusun diye bekleyip uyuyuncada ozleyip operek rahatsiz etmekmis onu anladim ☺️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 166 göst.
14 Ağustos 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 221 göst.
19 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Angel1992 (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 420 göst.
3 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,744 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 328 göst.