Kızlar bu gün çok duygusalım da ah boğaz ağrısı halsizlik ile kalktım soğuk su içtim ve çorapsız gezdim diye şükür kovid falan değil biliyorum kendimi zaten kapı dışarı çıktığımız yok herneyse eşim evdeydi ben oğluma fazla yaklaşmadım maskeyle gezdim evde birde halsizlik vardı eşimin yapamadığı şeyleri yaptım altını aldım ve besledim ilgilenemedim akşam üstü biraz uyudum eşim sağolsun çok yardımcı oluyor bana çok da dikkatlidir aslında ama oğlum yürümeye çalisiyo başladı aslında ama daha 10 adım atiyo falan düşüyor hep arkasında olmak gerekiyo ben uyurken düşmüş dişi dudağına batmış kanamiş ben sesine uyandım aldım susturdum falan uyuttum sonra ama çok vicdan azabı çektim bu gün hiç ilgilenemedim diye çok özledim onu şimdi uyansana da biraz öpsem koklasam diye bekliyorum resmen. Annelik çok zor bir şey ya asla yetmiyor yaptıkların hep daha fazlasını istiyorsun biz küçük kurbağa şarkısını çok seviyoruz onu söyledim alkış yapmaya başladı falan ay bulsam ağlıycam ya bu gün hiç ilgilenemedim tospiğimle. Rabbim tüm anne olmak isteyenlerin kucağını doldursun insAllah annelik çok güzel birşey