0 oy
2,187 göst.
Diğer kategorisinde (2,587 puan) tarafından
Kızlar eşim köye gidelim diyo kafaya da takmış ama ben gitmicem beni de tek bırakmıyor paşa orda beni bırakıyor kendi geziyo köy işleri ağır tamam inek vs sağmıyorum anlamıyorum ama temizlik yemek hep bende sabah 5 6 gibi uyanılıyo ayrıca 1 oda tek var mutfsklı bir oda da var biz gidince orda yatıyoruz kızım da 1 yaşında yemek öğünleri var biliyorsunuz her anlamda ilgilenmem gereken dönem ekstra eşim diğer evliliğinden olan cocukları da getiricekmiş 3 benimki ile 4 oluyo. Eşim oradayken hep geziyo arkadaşları ile bense 1 bucuk ay boyunca yemin ederim kapının önünde duramıyorum kaynana beni oturur görünce hemen iş veriyo yok çay yok akşam yemeğine başla yok şu yok bu. Ekstra bi köy tanıdıkları var kadın eşimden büyük aklıma dedikodu sokuyo eşinden sigara istiyo yok kapıya cıkınca sürekli eşini sprıyo felan diyo kaynana ordayken psikolojim bozuluyor sabah 5 dakka geç kalksak kaynana mutfağa gelip tabak canağı birbirine vuruyp öfkeleniyo kızlar eşimi nasıl vwzgeçiricem şuan surat asıyorum. Her yaz sanki gitmek zorundayız gidince yemin ederim 40 bin lira civarı harcıyoruz bütün kış emeğimiz gidiyo. Değer de bilmiyorlar sürekli kavga tantana istekleri de bitmiyo 

18 Cevaplar

0 oy
(51,927 puan) tarafından
Allah sabır versn okurken darlandim
(2,587 puan) tarafından
valla yaa kuzum başım sinirden ağrıyo Aminnn kuzum
-Reklam-
0 oy
(117 puan) tarafından
Gitmek istemiyorsanız tek başına gider zorla mı götürecek sizi anlamadım?Siz istemiyorsunuz o istiyor onun dediği olmak zorunda değil istiyorsa kendi gitsin , madem sizi tek bırakmak istemiyor o da gitmeyecek o zaman bu kadar basit.
(2,587 puan) tarafından
Diyorum yeğenlerinden birini getir sen git cevap vermiyor valla gidemem aşırı hırpalanıyorum orda yatağa zor atıyorum kendimi
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Gitme kuzum isterse bağırsın çağırsın yazdıklarını okrken benm tahammülüm kalmadı yaşarken sen nasıl dayanacaksın
(2,587 puan) tarafından
Kendini parçalasa da gitmem kendi gitsin izin veriyorum anlamıyor ya annesi değer bilse amenna ama yok yani
(7,791 puan) tarafından
Kuzum değer bilsede çekilecek dert değil yatacak yer yok diyosun üstüne ne diye diğer çocuklara bakasn darlıkta anasıda ne yolluyo 1,5 ay çekilmez
(2,587 puan) tarafından
Yaa isterse hep kalsınlar ama bizim eve gelsinler milletin evinde yazın ortasında rahibe gibi giyiniyorum
(7,791 puan) tarafından
İşte onu diyorum ya kuzum darlıkta el evinde nereye sığdıracaksn oda da yokmuş
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Başlığı görünce milletin köyü var gitmek istemiyor darlandik biz evde dedim ama yok okuyunca nefesim kesildi rabbim yardımcın olsun
(2,587 puan) tarafından
Hahaha yaaa başlığa aldanma jsjsjs kapının önünde 5 dakka soluklanamıyorsun yesinler o köyü
0 oy
tarafından
Şiştim okurken ama elden ne gelir aranızda çözceniz :( allah yardımcın olsun
(2,587 puan) tarafından
Küseriz en fazla kuzum uğraşamam onlarla yaa kanser oluyorum orda
0 oy
tarafından
Kardeşlerin yok mu canım onları çagirsan yanına yani bana kalsa Bn çocuğumla tek kalırım ama bırakmıyor diyorsun
(2,587 puan) tarafından
Eşim ablaları ile konuşmuyor yeğenleri var işte kız onları yanıma bırakırsa onları bırak git diyorum beni peşinden sürüklemeye çalışırsa ben gitmem
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Ailem varsa onlsr beni çağırıyor oraya gideceğim dedi cnm
(2,587 puan) tarafından
Kuzum annemler de işte Kayınvalidem gile 2 saatlik mesafede doğdu oturuyorlar Biz Batı da şu an ist dayız ama ben aileme de gitmek istemiyorum şu anda onlarda inşaat halinde ev yapıyorlar ev Aşırı kalabalık Hani evlerine daha Çıkmamış lar eşimin evi de dediğim gibi hani babasının evinde yatacak yer yok dediğim gibi bir ton iş de var kitliyor lar  bana çok yoruluyorum eşim hiç yardımcı olmuyo hiçbir şekilde
(1,014 puan) tarafından
Anladım cnm allh yardımcın olsun cikmazdasin
(2,587 puan) tarafından
Amin kuzum Allah razı olsun
0 oy
(454 puan) tarafından
Gitmem kendi gitsin ben rahat edemiyorum diye eşim annesigile gitmiyor hamileyim diye  beş dk yol mesafesi ama gitmeyiz 
(2,587 puan) tarafından
Canım kendi gitmek isterse gitsin Gitme demiyorum bir hastalık olur Allah korusun bir şey olur Sen bırakmadın gitmeme falan der ama beni zorlamasın bana baskı kurmasın Ben böyle şeylerde Çok daralıyorum ve izin veriyorum gitsin bir ay bile kalabilir bir buçuk ay bile kalabilir asla onu bir yere gitmesini İzin vermeyen Ben izin veriyorum ama beni zorlarsa kavgaya dönüşür  vallahi
(454 puan) tarafından
Aynen kendi gitsin seni bari zorlamasin
0 oy
(1,502 puan) tarafından
Okurken baydım valla ben asla gitmem 
(2,587 puan) tarafından
Ben söyledim zaten asla gelmem diye keyfi bilir gitmek isterse gider gitmek istemezse de oturur yani her yaz gitmek zorunda değiliz Kuzum vallahi ben de gitmem
(1,502 puan) tarafından
Cok gıcık bi de kendi bebesine ailesine seni hştmetçi yapıyo pşam geziyo kendi ailene git
(2,587 puan) tarafından
Vallahi hiçbir yere gitmeyeceğim çünkü kendi ailemle onun ailesi arasında işte yaklaşık 2 saat 4 saat gibi bir şey var illaki Hadi seni de götürürüm der kendi ailesine götürür biliyorum çünkü bir şey yapar yani ya da oradan beni alır götürür orada bir ay 2 ay falan kitler pandemide bahane eder O yüzden evimde oturmak en iyisi götürürse beni Ege tarafında Bir tatile götürsün O parayı orada harcarız Hiç olmazsa stres yerini kafamız dağılır Oraya gidiyoruz kavga gürültü saat beşte kalkıyoruz 5.10 kalksak annesi mutfağa geliyor işte tabağı çanağı birbirine vuruyor Biz de kavga çıkartıyor aklıma işte başka kadınlarla ilgili bir şeyler sokuyor eşimin eski eşinden bahsediyor sürekli Yani ben orada kanser oluyorum
(1,502 puan) tarafından
40bin nasıl gidiyo canım kocan deli mi ayrıca 10bin verir egede tatil yaparim valla villa kiralar
0 oy
tarafından
Canim yemin ederim bende koydeyim bir aydır yemek ne her iş bende şimdide benim dediğim evimize geçeceğiz ozamanda benim istediklerimi yapacak mechuren
tarafından
Anlıyorum canim aynısını yaşıyorum ama alıştım gidiyorlar seviyorlar köyü benimde yeni evim var canim kapımı kilitler çıkarın tiplasan 10 kere oturup yemek pişirmedim ki
tarafından
Canim ben her yaz kış mutlak gelirim köye bir ay enn kisa zaman  diye sevinirim hatta hamilelikte bir geldim yalan söylemiyorum 6 ay kaldım köyde evimi unuttum resmen
(2,587 puan) tarafından
Yani ne gerek var Gerçekten anlam veremiyorum Yani Yazın bir yere gitmek şart mı İnsan kendi evinde de oturabilir Hadi bir yere gitmek istiyorsun Her seferinde oraya gittiğimizde Vallahi 40 bine yakın para harcıyoruz O parayla en lüks yerde tatilimizi bile yaparız oraya ne zaman gitsek ya kovalıyoruz ya kavga çıkıyor rezillik bir ton şey ya eşim hiç akıllanıyor her yazın sonunda bir daha gitmeyeceğiz diyor ama tekrar yaz başlangıcında Gideceğiz Gideceğiz diye tutturuyor İşte bu konuda ben çıldırıyorum Valla bu sefer aşırı inatçıyım hayatta taviz vermeyeceğim
tarafından
Allah sabrını versin bacım benimkide aynı sürekli gelmek ister napiyim gelirim bir valiz sorma toplandık hatta gideceğiz evimize artık bir buçuk ay burdaydim sıkıldım birde bu valizleri evde yerleştir yıka ev temizle örümcek al amannnn birde bebe var yemek yap bende yoruldum gına geldi
tarafından
Kız 40 hibe yakın ne harciyonuz sormayı ayıp tovbee yarabbim para kolaymi kazanılıyor
0 oy
(2,529 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun ama 40 bin lirayı napiyosunuzz onu çok merak ettim. Alıştırdıysan bi kere her yaz gitmek ister artık eşin.
(2,587 puan) tarafından
Alış veriş ihtiyaçları yem parası piçme parası ıvır zıvır hep bunlara gidiyo iş yeri açarız o parayla eşim ahhh o kafası
0 oy
tarafından
Kız valla yazdıklarını okuyunca ben bile darlandim gitmek istemiyorum de ve gitme kolundan tutup da götürecek değil 
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Ben hamileliği, sonra çocuğu bahane edip bu tür gitmeleri azalttım.. Gitmedim diye kaynana küstü, biraz da öyle uzaklaştık.. Yoksa her pazar kesin gidiyorduk, kaynana çağırırsa onun paşa gönlü istiyor diye haftaiçi de gidiyorduk.. Yaptırdığı işler cabası.. Seninki bi de uzun süre kalmalıymış, Allah yardımcın olsun 
0 oy
(906 puan) tarafından
Esin belliki orda rahat ediyor ne kari derdi ne cocuk derdi atiyor milketin ustune gununu gun ediyor , tqmamen bencilce aala kabul etme ister gitsin ister kalsin sen ayak diretmezsen her yil haydi koye bitmez bu is isterse kus gitsin salla erkekleri cok simartmamak lazim
0 oy
(606 puan) tarafından
Bizi söylediklerini şöyle az.kal.yada gidersen
0 oy
(3,283 puan) tarafından
Sende de mi var o dert kızbende ramazana 1 hafta kala gittim eşimle beraber cümartesi günü geldik 10 binden fazla harcadık bizdr tam yeni yeni biriktirmeye başlamıştık olanda gitti valla oğlumda 16 aylık biraz zor oldu ama geçti çok şükür kurbana gidicez inşllah çabuk döneriz diyorum hersene aynı tantana bizimdr
0 oy
(427 puan) tarafından
Gitmek istemiyorsan gitmezsin O kadar canim bu kadar kendini neden şişiriyorsun zorla mi götürecek koca kadini
0 oy
tarafından
Valizini hazırlama. .. bende aynı dert vardı gitmek istemiyordum hazirlamadim valizi :) kılımj kipirdatmadim sen git dedim .... Götürmedi ....şimdi ben istiyorum çünkü bayağı iyiler .... Görümcem eşinden ayrılmıştı herşeye karışıyordu kızı kızımı kümese kitlemisti o büyük kızım 2 yaşındaydı .. çok korkmuştu çığlık çığlığa bağırıyordu delirecek sandım .... Şimdi gelme dedim ben ordayken ... O anne evine gelince ben abinlere gidiyorum o gidince gidiyorum kaynanama ... Öyle işte gitmezeen götüremez ... O kendi keyfi için gidiyor 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 197 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 373 göst.
18 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 328 göst.
26 Mart 2024 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,299 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 302 göst.