0 oy
163 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
5 buçuk aylık oğlum sürekli ağlıyor kilosu falan yerinde uyku düzeni gündüz yok denecek kadar az gece 5 6 kere kalkıyo emiyo ve uyuyo ama gündüz uyumuyo uykusu geliyor ama uyumamak için direniyo doktor diş dedi ama doğduğun beri böyle bi şey demiyolar sizce ne yapmalıyım.?

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aç olabilir

Gazi klabilir

Diş agrisida olabilir

Susamıştır 

Ben genelde çok aglayinca bu gibi durumlarda calpol veriyorum
(1 puan) tarafından
Su veriyorum sürekli emiyo zaten 10 dk da bir emiyoruz gazımızı çıkarıyoruz bnde calpol veriyorum doktorumuz fitil verdi onu da kullanıyorum diş jeli falan da var kullanıyorum ama yine de durmuyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şu sıralar benim kizimda ayni.Aksam calpol veriyorm eh idare ediyor bizi az da olsa
(1 puan) tarafından
Benim ki doğduğundan beri sürekli ağlıyor
tarafından
Benimkide öyle cnm kolikti 4aylikken düzeldi diye seviniyodum ama ayni değişen bir şey yok
(1 puan) tarafından
Tez zamanda düzelirler inşallah ağlamaktan Sesimiz kısılıyo bizim
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Hem calpol hem fıtıl neden belki ağrısı ve yok boşuna vermiş olursunuz sadece dış ise niye hem o hem o bağışıklığını yazık belki huyu öyledir yada süt yeterince doyurmuyordue 
(1 puan) tarafından
Doktor verdi kullan diye ama ben ikisini ayni anda asla kullanmadım ikisi de ağrı kesici olduğu için dediğiniz gibi bağışıklık kazanmasını istemedim ilaca snra faydası olmuyor bağışıklık kazanınca çok ağladığı zaman fitil veriyorum huyu değilde aklıma takılan şey doğumda ciğerlerine su gitmiş su yutmuş yani doğumdan snra 2 saat ememedi doktorlar ciğerlerini temizledi temizlenene kadar sürekli ağladı belki diyorum ciğerlerinde su falan mı var hala diye doktora götürmeyi düşünüyorum pazartesi  zaten bu kaçıncı götürüşüm su olsa diyorum birinden biri anlardı doktorların dimi
(12,762 puan) tarafından
Aglasa da fitil berme makatini uyarma ve tekrar götur  gerekirse doktora yada pedegog yardımı alın
(1 puan) tarafından
Tamam teşekkürler allah razi olsun dediklerinizi uygulayacağım çok teşekkür ederim :)
0 oy
(133 puan) tarafından
Kiz benim ismimi niye kullanyon sen 
(1 puan) tarafından
Benim ismim de safinaz bilerek yapmadım ki ad diyordu ismimi yazıverdim :)
(133 puan) tarafından
:))))))
(133 puan) tarafından
Allahım bütün evlatlarımızı bağışlasın sağlık versin inşallah
(1 puan) tarafından
Amin inşallah :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 250 göst.
0 oy
9 cevap 803 göst.
23 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 286 göst.
30 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Rumeysa0196 (1,535 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 163 göst.
28 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Merveeesubasi (63 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,424 soru

24,385,862 cevap

349,002 kullanıcı

...