bebeye bakma konusunda zaten annem ilk zamanalrdan beri yan ciziyor kolum agrıyor diye tmm agrıyor ama bir araya geldgimşzde kıcsgına bile almaz oturdugumuz sürece yanınızda paso kolum der sevdiklerin için biraz sabır göstermek sevgi degilmi neyse önceden de annemle sorunlar yasadık degişti bence kaynanam bacagım arıyor ayaga kalkamıyorum diye bahane ediyor hiç yürüyemiyorms 1.5senedir evime gelmiyor 8ay oldu dogum yapalı 2. yı gelmedi görmeye bile yer ediyor bakammak için neyse konum şu kuzsnımde hamile teyzem calısıyor ksynanasınada guvenmyr oda bakmak ıstemyr bana diyor ki sen napcksn annenin kolu cok agrıyor ikisine nasl bakacak yürüse bile kucuk kızın sen baslayana kadar yanına yardımcı tut bence yarım gunlugune. diyor sinr oldum annem dert yanıyor kesin beni lınclemeyin lütfen 2.5yasnda kızım bıkere bile kalmış kul degiliz anne az bakta dinlenym veya gezmeye gideym esimle vakit gecireym bile demedik hastane işlermz oldu gamileyken 2 3krz bırakmazdr bı kac saatligine ..benım annemin yanına bakıcı tutmam mantıksız degilmi sizce ben vardiyalı calıscam esimde öyle esimle ikimiz sabahco olursak 5gün aannem yanlız kalıcak ben 8saat calısıyorm esimde 12 yani esımden önce evde olcam ögeln 3de gelcem sabah 7de gidip annemi zaten gt evine diye göndercm ki bazende gece 11de gitcem saabh 7yr kadar esim evde olursa idare edeblrse annemi hiç cagırmcaz yani ben. evde oldugunda ben esim evde oldugun da o bakack 2bebişe ..