0 oy
414 göst.
Diğer kategorisinde (601 puan) tarafından
eşime bi takim yaptiklari şeylerden dolayi güvenim kalmadi ne olsada güvenemiyorum hep bi yalan dolan kafa dinlemeye ailemin yanina gitmek istiyorum ama boyle soylesem izin vermez yasak kalkarsa 1 hafta sonra falan gideyim dicem hamileyim bide 26 haftalik iki cocukta var gidersemde kolay kolay dönmiyecem akli basina gelsin cocuklarda ayri kalmayida göze alamiyo cok düşkün ama ailemin yaninda da ne kadar uzatabilirim ki bu durumu orda dogurmak istemiyorum ama nasil yapacam bilmiyorum 

11 Cevaplar

0 oy
(52,041 puan) tarafından
en iyisi otur evinde sen canim 
(601 puan) tarafından
yoruldum yalanlarindan dogru soylese bile inanmiyorum artik okadar yalanini gördukten sonra boyle gidip orda hic tlfnlarina bakmamak sesimi onun duymasina bile izin vermemek istiyorum bir sure oda biraz dusunsun bende dusunim istiyorum ailemle vakit gecirim 2 yil gormedim ama dedigim gibi baba evinde de dogurmakda istemiyorum bunu da kaldiramam
-Reklam-
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Duruma gore bakarsin. Bakalm seni ikna etmeyi isteyecek mi yoksa takmiyacak mi git sana da iyi geoir dogumdan once bi stres atarsin
(601 puan) tarafından
bende öyle düşünüyorum bakim ne yapacak diyorum
(4,152 puan) tarafından
Aynn aynn. Hem iyide gelebilir özlersinnn esinii arada boyle aralar iyi gelir.
(601 puan) tarafından
bakalim ya cok istiyorum gitmeyi
(4,152 puan) tarafından
Hayrlisi olsun hakkinda
(601 puan) tarafından
amin cnm sagol
0 oy
tarafından
3 cocuk olucak ailenin orda da rahat edemezsin ki hamilesin birde annen bişey dese kalbin kırılır neyi olursa olsun yani soyle yüzüne o halinle sen niye gidiyosun ailesine de ogullarının yaptıgını araya büyükler girer belki biraz akıllanır sen gidersen meydan ona kalır daha rahat eder sanmıyorum sana yalvaracagını boş bırakma 
(601 puan) tarafından
zaten hep bos birakmim rahat olmasin diye diye ailemin yanina gitmedim hic kalmadim ama ailelerde zaten anlattim her iki tarafta herseyi biliyor ailesi anne babasi kardesleri hep benim yanimdalar annesi de köyde kurbanda gelip yanina kalacam bakim ne yapabilir o ozamndiyo kayinbabamdageldigi zaman hep esimi gizli gizli takip eder ne yapiyo ne ediyo diyo
tarafından
Huylu huyundan vazgeçmez canım Alahım sabır versin benim bi tanıdık var oda oyleydi psikolojik bu yani hastalık gibi bişey ikna etsenizde doktora gitse keşke elinde olmayıp yağtıgı bişey olabilir kişilik bozukluklarından kaynaklanıyo oda cocukluguna baglı büyüme yetiştirilme tarzı ortamı Allahım huzur versin yuvanıza ❤️ onlarda biliyorsa kafa dinlemeye bir iki haftalığına git o zaman yokluğun belli olsun arama sorma cocuklarıda gormez ozler
(601 puan) tarafından
amin canim bilmiyorum ya şu kisiyle suraya gidecez diye bi bakiyorum o kisiyle biyere gitmemis su makinam bozuldu tamirci gelecek diyo bir iki saat gec geliyo eve tamirci gelmemis kendim ugrastim diyo hep boyle yalanlar
tarafından
Allahım bol bol sabır versin canım bebişlerini düşün onu düşünüp durma bostan yere canınıda sıkma hep
(601 puan) tarafından
sagol cnm
0 oy
tarafından
Adam olmayan  olmuyo cnm ailenin yanina gitsem bile  eş  dost duyuyor ancak başına kakıyorlar  hayatta bazı şeyler zamanla oturuyor bazı şeyler oturmuyo ama gitmek çözüm  değil dua ile sabır ile yenmeye çalış  ben bi defa gittim en ufak laf sırasında bir defa  küs gittin annene  deniliyor 
(601 puan) tarafından
aynen iste o laf agizlarina düşmesin diyorum ama gitmesemde ben rahat etmicem galiba
tarafından
Baska çare düşün  bence gitmek cozun değil
0 oy
(742 puan) tarafından
Bence  eşini gönder 
(601 puan) tarafından
gitmez o malesef
0 oy
tarafından
Valla akillanmazlar canim ama biraz burnu surtsun bakalim
(601 puan) tarafından
öyle düsünüyorum bende burnu sürterde biliyorum
0 oy
(271 puan) tarafından
Kuzum yanlis anlama ama senin yasadiklarun hava civa ama beim fikrimi sorarsangit kafani dinle yanlis anlasilmasin hava civa dedigim kendim daha kotu seyler yasadim bende gidecefim babaninorayaburbunu syrtmek icin ve emincok daha kotusunu yasiyorum
(601 puan) tarafından
olabilir canm allah sanada sabir versin
(271 puan) tarafından
Saol canim son postuma bakarsan anlarsin
0 oy
(9,652 puan) tarafından
Git bencede uzaklık iyi gelebilir bazen..
(601 puan) tarafından
oyle dusunuyorum banada iyi gelir hamileyim bunaldim artik
0 oy
tarafından
Çocukların varken gitme derim ben  akillanmak için baba avine gitmeyi doğru bulmuyorum .çocuklarda etkileniyo ..sonra.iyi bir örnek olmuyo canim..eşinle.konus onu gönder gerekirse..yalanciysa ki bunu bir kaç kez yaptıysa huyundan vszgecermi..yada tamam diyip bir daha yapacaktır .inaniyomusun degiscegine..otur.konus..illa gitmen gerekmiyo..seni kaybetmeden korkan bir.adam.olsa seni uzmektenden korkar ..zaten yapmaz canım..
(601 puan) tarafından
herkes  diyorki senden korktugu icin gercekleri soylemiyo oyuzden yalan soyluyo ne guzel korksun iste diyolar ama ben yalan dolan istemiyorum
tarafından
Korkan insan yalan söyleyecek bisiy yapmaz zaten..gitmek çözüm değil cnm..oturup karşına konuş..ciddi ciddi..ne hissediyorsan ne istiyorsan..kesin ve net. Kararlı olduğunu görürse korkar.bence..
(601 puan) tarafından
konusmaya kalktigim zaman bagiriyo kavga cikariyo kendini hakli cikartmaya calisiyo ben kendimi anlatamiyorum bu sefer
0 oy
tarafından
Evinde dur hamileligin keyfini cikarmaya calis cnm. 
(601 puan) tarafından
hamilelik burnumdan geldi zaten
0 oy
tarafından
Ay öyle bi şey yapma gözünün önünde olsun bence iyice uzaklaşırsa akıllansın derken erkek milleti sonuçta
(601 puan) tarafından
hep boyle diye diye kaldm zaten
tarafından
Ozaman git umarım düzelir dua edelim bizde
(601 puan) tarafından
bu surede oda biraz dusunsun ben biseyleri yanlis yapiyorum ki bu duruma geldik desin

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,467 göst.
24 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Syma (838 puan) tarafından soruldu
+1 oy
35 cevap 2,011 göst.
2 Aralık 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,300 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 1,119 göst.
14 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Fatma41 (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 996 göst.
16 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mevlanaa (4,851 puan) tarafından soruldu

412,180 soru

12,408,283 cevap

44,706 kullanıcı

Kategoriler

...