0 oy
499 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,487 puan) tarafından
Yanlış okumadınız yeni doğandan itibaren. YouTube da bi kadın bunun hakkında bi video paylaşmış, bebeğin tuvalet yapmadan önce verdiği sinyallerden bahsediyor ve doğumdan itibaren bebeğini tuvalete götürüyormuş, kızım 4 aylık ve dememek çok istiyorum aranızda deneyen var mı bu işi? Kadının adı prema sundari Video bebeklerde bezsiz hayat. İnşallah başarabilirim başarırsam hemen yazacağım

6 Cevaplar

0 oy
(3,728 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
O tuvalet eğitimi değil tuvalet iletişimi evrensel saatler var ve çocuktan aldığın sinyallerle yapturiyorsun fakat başka bir işin olmaması gerek çok dikkat ve özveri isteyen ve uzun vadeli bir iş uapabilirim diyorsan Facebook'ta tuvalet iletişimi sayfası var oraya üye olup daha fazla bilgi sahibi olabilirsin
(5,487 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim, haklısın
-Reklam-
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Ya benim esimin yengesi öyle yapmış hep eskiden. Geçenlerde doğurdum benimde oğlum bezini açtığım gibi yapiyor. Bana da denesen hemen alışır dediler bilmiuorum bende işime de gelmiyor doğrusu uğraşamam gibi
(5,487 puan) tarafından
Sen bilirsin canım, yazık yaz da geliyor hep pişiyo vücutları
0 oy
tarafından
Canım bende izledim havalar sıcak kızım 5 aylık oldu kızarıyor vücudu hassas sadece çamaşır giydirip altına bakım örtüsü seriyorum oynuyor öyle biraz bekleyip götürüyorum ama yapmıyor 10 15 dk gülüp duruyor bana bakıyor getirip yatırıyorum yapıyor 3 aydan önce başlamak gerekiyormus hala deniyorum ama zor gibi inşallah sen yapabilirsin 
(5,487 puan) tarafından
Benim kız da 4 aylık, antalyada yaşıyorum de yazı çok fena buranın kesin hep pişer
0 oy
tarafından
O aylardaki bebeğe tuvalet eğitimi veremezsiniz siz kendinize vermiş oluyorsunuz o eğitimi malesef 
tarafından
Hayır sabır edilirse verilebilir bebeklere önce ogrettigimiz şeylerden sonra vazgeçirmeye çalışıyoruz bezlemek gibi gece lambası açık uyutmak gibi Dr.Aidin salihin bu konuda yazısı var tavsiye ederim okumanizi
(14,481 puan) tarafından
Cahil henfe ne anlarsın
tarafından
Estağfirullah öyle bir ima da bulunmadım ben siz ne alâka :)
0 oy
(2,267 puan) tarafından
Olursa güzel olur ama zor gibi sanki 
(5,487 puan) tarafından
Bayağı özveri istiyo
0 oy
tarafından
Ben kızımda tuvalet eğitiminde çok zorlandım çok geç öğrendi. Kısmetse bu defa erkenden başlamak istiyorum öncelikle sağlıkla gelsin de :)
(5,487 puan) tarafından
İnşallah canım Allah kolaylık versin

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 1,390 göst.
0 oy
5 cevap 82 göst.
0 oy
13 cevap 460 göst.
13 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ahdevefa (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 330 göst.
27 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,119 soru

12,296,015 cevap

38,327 kullanıcı

Kategoriler

...