0 oy
200 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar biz eşimle aynı memleketliyiz zaten teyze çocuğuyuz neyse kaynanam memlekette eşinde araba kiralayıp onu almaya gidecek bende onunla gidip 1 2 hafta kalıp geleyim diyorum ama eşim yarın hemen geri dönücek suz olsanız gider miydiniz arada düşünüyorum o kadar yolu kim çekecek diyorum 10 saat yol 2 yaşında kizim var bu arada 

4 Cevaplar

0 oy
(1,429 puan) tarafından
Eşimle gider eşimle gelir eşim nere ben ora ben merhaba eşim ora biz öyleyiz
tarafından
Ama 1 gece için de gitmek istemiyorum annem babam memlekette torunlarını özlemişler gel diyorlar ama ben eriniyorum o kadar yola
(1,429 puan) tarafından
Hele annen baban var bence fırsatı kaçırma
tarafından
Demi canım haklisin gitmem kızım içinde benim içinde daha iyi olur
-Reklam-
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Git bence esinde yolda yardim eder 

tarafından
Dönüş belki sıkıntı olur ama gitmem daha iyi olur sanırım
(2,360 puan) tarafından
Yani canim degisiklik olur
0 oy
tarafından
Tamam işte ne güzel demek ki eşin araba kiralayabiliyor sende git kal 1 2 hafta seni almaya gelirken de kiralasım bir araba gelsin alsın hem kızında var süper olur cocugada değişiklik olur gariban bebeler ana babadan başka kimse görmüyor yabani olacaklar 
tarafından
Kaynimla ortak kıraliyoruz canım dönüşte gelebilir aslında ama yinede bakalım ama karar verdim gidecem inşallah
tarafından
En iyisini yapmışsın anasını almaya giderken kiralıyor kayninla beraber. Karısıni çocuğunu almaya gelirken de tek kiralasn 1 günlük bişey olmaz tatlım sen keyfine bak onları düşünme
tarafından
9 yaşında kardeşim var kızım deli oluyor ona hergün onu sayıklıyor bakalım nasipte varsa gideriz canım teşekkür ederim yorumun için:)))
0 oy
tarafından
bence gitmen güzel olur farklı ortam çocuğunuza da iyi gelir 
tarafından
Aynen canım ya 9 yaşında kardeşim var kızım deli oluyor ona hergün onu sayıklıyor:))

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 181 göst.
22 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Elif3405 (142 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 254 göst.
15 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ikraybukem.23 (190 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 218 göst.
11 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ikraybukem.23 (190 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 228 göst.