0 oy
993 göst.
Diğer kategorisinde (888 puan) tarafından
Ya sabah erken kalkıyor 2 buçuk yaşında acıkmış paylketli çikolatayı görmüş açmış yemiş biz uyurken normalde hiç huyu değildir ödüm kopuyor hasta olcak diye ne yapcagimi şaşırdım kaldım zaten tuzlu birşeyi sevmez bilenler bilir kahvaltıda bile yemez zeytin peynir yumurta başım ağrıyor resmen stresten..

31 Cevaplar

0 oy
tarafından
Akşamdan mutfak kapısını kilitle yatarken sabah kalkınca beni uyandır diye de tembihle sende kalk onunla beraber bol su içir bişi olmaz inşallah 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben kapıları kapatıyorm boyu yetişmez açamaz zaten allah korusun iiyki başka seyler yemedi
0 oy
tarafından
Kusura bakma da canım sende ki iyi cesaret ben tuvalete girdiğimde bile evde yanlızsam kapıyı tam kapatmam bı şey olursa duyayım diye Allah korusun mutfağa girer daha zararlı şeyler alabilir koltuğa sandalyeye çıkıp düşebilir her şey olabilir en kotu hic uyanıyosan odanın kapısını balı kapat oyuncaklarını koy bı sure oyalanir sen de uyanır o esnada
0 oy
tarafından
Canim yorgun olabilirsin ama annelik zor iste benimde biri 5 biri 4 yasinda biri 8 aylik biri uyuyo biri uyaniyor herbirinin yemesi ayri içmesi banyosu  gece kaçta yattığım belli degil gece uyanmalarini saymiyorum sabah 6da kalkıyorum hangisi ilk uyanirsa ortalıkta abur cubur bırakmıyorum camların kilitleri var kizim dis kapının kilidini açmayı öğrendi anahtarla kilitliyorum cok tehlikeli yani yanlarından dk saniye ayrılamıyorum sende dikkat et onla birlikte uyan Allah muhafaza unutma hersey bi anlık zaten 
0 oy
(7,269 puan) tarafından

Oğlum uyanır uyanmaz haberim olur:) tatlı sakarım<3 ya ayağıma ya başka yerime takılır giderken:D Zaten odanın kapısıda biraz gıcırdar, kalkarım bende. 

0 oy
(339 puan) tarafından
En önemli şey dikkat benim kızım 7 yaşında erken uyanıyor ben artık yeni yeni uyanmiyorum çünkü biliyor ne yapıp ne yapmaması gerektiğin 
0 oy
tarafından
Canm hafife alma o kadar şeker girmiş vücuduna sonucta bir hastaneye gotur 
0 oy
tarafından
Benim oglumda 2 yasinda sabah uyandiginda olurda duyamazsam diye aksam yatarken mutlaka ortada ne var ne yok kaldırırım salonda yatiyoruz zaten ama yanimda yatmiyor prizleri kapatirim koruma kabiyla salonun kapisinida kilitler kaldiririm anahtari ödüm kopar hadi uyanirda ben duymazsam diye tüm önlemleri alirim aksamdan hersey anlik canim Allah muhafaza 
0 oy
tarafından
2tanede bana verseydi keşke şaka bi yanada bnim cocukda eti puff hastasi hiz:)))
0 oy
(2,242 puan) tarafından
canim bazen yorgun olabiliyoruz uyku agir geliyo benim kizimda kalkip giderdi mutfaga falan en son kapisinin uzerine ses yapacak birsey astim actigi zaman duyuyorum kalkiyorum zaten artik hemen bizim yanimiza geliyo ama yinede korkuyorum mutfagin kapisi yok bizim cunku . sende oyle birsey yapabilirsin kapisinin uzerine bebek cingiragini asabilirsin mesela
0 oy
(1,447 puan) tarafından
Odanın kilidi yokmu kitle yada elinin altından kaldır yemesin 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 188 göst.
0 oy
11 cevap 378 göst.
0 oy
10 cevap 662 göst.
27 Nisan 2019 Diğer kategorisinde Öykü naz (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.
29 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde mugetoprak.38 (137 puan) tarafından soruldu

409,576 soru

12,312,806 cevap

38,764 kullanıcı

Kategoriler

...