Merhaba kızlar. Bebeğim 33 günlük. Lohusalıgımn ilk 10 günü kayınvalidem ben de kaldı. Saolsun elinden geleni yapmaya calıstım ilk Bikaç gün sonra oruc olunca ben yapmaya calıstım coğu şeyi. Aramızda Bi sorun oldu. Eşimle aramız limoniydi o gün ve ben gergindim. Bebegimin boynunda pamkcukları ılık su ve bebek temizleme pamuğu yla sileym dedim. Kaynanam yanımdaydı. Islak mendille silsene oyle yaparsan bebek üşür dedi. Bende zaten Biraz gerginim o an su ılık bende onu düşündüm ayarladım merak etme dedim hafif sert Bi ses tonuyla. Alındı gitti başka odalara konusmadı. Yarım saat sonra bişeye mi alındın anne dedim evet sen biliyosun aslında dedi ben de zaten gecenın uykusuzlugu eşimle tartısmanun gerginliği var. Dedim kendimi yorgun hissediyorum ozellikle ruhen. Boyle şeylere kırlma lütfen bak lohusayım anlarsın halimden dedim Ozür de diledim. Allaahhh neler dedi. Lohusalıgının arkasına sıgınma Beni sevmeye bilirsin ama saygı gostereceksin ben eşinin annesiyim. Baskası bunu yapsa silerdim ama sana deger veriyorum. Sonra bebegim agladı git cocukla ilgilen dedi. Neyse yarım saat sonra anne konusmaya devam edelim dedim.son soyliceklerini soyle canlı dersim baslıcak dedi. Konustuk ama o bana ben ona kırgınım. Ve ertesi gün annem gelecekti anneme suratı asık hos geldin dedi cok muhabbet etmedi snra kırgın bişekilde gitti ben de kırgınım buraya yazmadığım bazı şeyler var yazsam cok uzayacaktı o olaydan sonra lohusa halimle iki saat boyunca agladım hamilelikte de beni aglatmıştı. Artık sesini duymaya bile dayanamıyorum. Kırkını cıkarmaya tekrar gelcek. Cok huzursuzum nasıl davranıcamı bilemiyorum