Çok doldum artık yemin ederim kaynanamla beraber oturuyom anneme sadece aydan aya gidiyorum her ayın 25 inde giderim geçen ay 3 gün kaldım anneme anca doydum insan özlüyor gerçekten annem beni kızımı falan çok özlüyor kaynanam dedi ki bu ay 1 gece kal dedi ben işten yorgun geliyorum dedi yemek temizlik yapamam dedi benide annem 2 gün istiyor kaynanama dün dedim daha senin annenden geleli yeni oldu dedi ben sana 1 gün kal dedim dedi beni öyle sinir ediyor ki ben her ayın 25 inde anneme gidiyorum özlüyorum kadını esirmiyim kardeşim onun kızları kendisine yakın her istedikleri zaman gelip gidiyor bizim ne özelliğimiz var eşime desem oda bana kızıyor kalma diyo ya o benim annem kadın beni özlüyor zaten gittiğim ayda bir sefer bırakında 2 3 gün kalayım burda onlara hizmet etcem diye ailemle vakit geciremicem zaten evdeyim biyeri çıktığım yok köy yerinde oturuyoruz ayda bir sefer anneme gittiğim var onada burnumdan getiriyorlar annemde çok kızıyor ben senin annenim diyo böyle yapmasınlar diyo sen orda hizmetçi değilsin diyo bu arada eşim esrar alkol kullanıyor kızlar bunları herkes biliyor bunlara rağmen ben çekiyorum karınlarını