0 oy
233 göst.
Diğer kategorisinde (228 puan) tarafından
Arkadaşlar merhabalar.. Eşimin üzerine bir araç var abisi kullanıyor bekarken bazı sebeplerden dolayı eşimin üzerine yapılmış bu araç ve abisi iş karşılığında birine vermiş aracı karşılıklı anlaşma ile ama resmi satış yok alan kişi vergi borçlarını da ödemeyi kabul etmiş bu borçlar yapılandırıldı ama eşimin üzerine görünüyor adam bir kısmını ödedi ve her ay evimizde tartışma eşim öde diye arıyor adam zorla ödüyor hepsini kapatıcam elime para geçince diyor vs boş toplamda 9,500 TL abisi olacak üç kağıtçı zamanında hiç ödememiş alan kişinin nosu elimizde yakın bir çevrede oturuyor taksiti zorla ödüyor ama artık tükendik.. Aracın üzerinde hak mahrumiyeti var ve hacizli yazıyor e devlette baktığımda şimdi trafik şubeyi aradım vergi dairesinden çalıntı ihbarı verin dedi.. Bu durumda başka ne yapabiliriz bilgili kardeşlerim lütfen yazın.. Başımıza bela olur mu ve aracı muayeneye soktu geçmedi yani şu an araç hem muayenesiz hemde sigortasız.. Ve bu aracın 2014 ten beri vergi borcu var eşimin maaşına haciz gelmedi ev borcu ödüyoruz diye mi bilmiyorum araç üzerine haciz konulmuş eşimin maaşına haciz gelir mi.. şimdi baktım adam aracın sigortasını bile yaptırmış ama vergi borcunun tamamını kapatamıyor taksit ile veriyor sizce ne yapmalıyız

8 Cevaplar

+1 oy
(849 puan) tarafından
Bunu daha önce de sormuştunuz sanırım. O cevaplar yeterli gelmedi mi? 
-Reklam-
0 oy
(866 puan) tarafından
Adam yada abisi üstüne alsın arabayı neden hala eşinizin uzerine
(228 puan) tarafından
Borç komple kapanması lazım alabilmek için
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Valla ben olsam polise aracim çalındı diye şikayet eder o arabyi getirir. Snra da satar borcunu kapatırım
(228 puan) tarafından
Yarın konuşacak
0 oy
tarafından
Adamın tavrına bağlı ödemekten kaçınıyor mu keyfi olarak yoksa imkanı yokta zorlanarak mi ödüyor önce bunu öğrenin keyfi olarak kaciniyorsa şikayet edebilirsiniz ama zar zor ödemeye çalışıyorsa bekleyin 
(228 puan) tarafından
Ödedi her ay zar zor şimdi bu ay yine var taksiti en son güne bırakıyor hep
0 oy
(127,198 puan) tarafından
ayni posttan 3 tane acmissin kiz pek bilgim yok o konuda
0 oy
(13,018 puan) tarafından
Gelmedi diye gelmeyecek diye bir şey yok canım. Benim öğrenim kredi borcum vardı 6 yıl ses çıkmadı bi sabah uyandım maaş hesabım bloke. 
0 oy
(404 puan) tarafından
Taksitli yapilandirdiysa maaşa haciz gelmez yapılandırma bozulduğu an maaş haczi gelir ayrıca çok sakat bir durum adam içse yada içmeden birine çarpsa ölse senin eşine ölen kişinin yada yaralanan kişi ve ailesi tazminat açabilir araç çalındı diyin alın gidin satın borcunu kapatın biran evvel kurtulun
(228 puan) tarafından
Yapılandırdı maaşa haciz gelirse ev borcumuz var bizim için çok kötü olur en iyisi şikayette bulunup aracı bağlatmak
0 oy
(590 puan) tarafından
Canım bence esin arabayı uzerinden bi sekilde versin borc bi sekilde odendikten sonra allah gostermesin adam biyerde kaza yapsa kacsa gitse esinden bilirler benim esime de babası zamaninda transit almis suan abisi nakliye isi yapiyor borcu kapatip yasaktan sonra abisinin ustune devredecek bu devirde babana bile guvenmeyseceksin
(228 puan) tarafından
Adamda bi kısım borcu ödedi yarın eşim adamı arayacak baya kızacak ama yapacak bişey yok ödemiyorsan şikayette bulunucam diye sonuçta her ay onun ödemesini bekleyemeyiz ki

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 786 göst.
29 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 172 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Fatma.nurr. (190 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 92 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hakanilufer (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 131 göst.