Her tartışma da ben sana şöyle yaptım ben seni ailene gönderdim ben sana git kal dedim diyip başıma kakiyor herşeyi eskiden anlamazdım onemsemizdim ama şimdi batıyor
Yine aileme geldim , arefe günleri kaynanamlarda kalinirmis adet öyleymiş ben de kabul etmedim ( görümcem enişte , iki kaynım eltim orada kalıyor ) kalabalık oluyor kendi kızı da kendi kaynanasina gitsin beni niye anamdan ayırıyor zaten 1500 km öteden geliyorum birde gidip niye orada kalayım eşim yokken dedim kendimce gitmedim
Annemin tek kızıyım ben de kadın yalnız kalıyor herneyse
Kabul etmedim diye vay efendim o beni gonderiyormus anneme ben sana şöyle iyilik yaptım böyle iyilik yaptım bilmem ne
Kendi ablan niye orada kalıyor diyorum o da gitsin o zaman kaynanasina madem ayıp işine gelmiyor enişteyi savunuyor ablayı savunuyor anasını savunuyor çok yoruldum ben bunlardan ya :(( sürekli istiyorlar üste üste yaşayalım hep bizde olun kimse anasına gitmesin herkes bizde yaşasın ne düzenleri var ne birşey
Kaynanam kıskancın önde gideni , annemi çok uzup ağlattı , yüzüne karşı anneme senden uzak olsun ana diye ikidebir sana gelmesin dedi benim için , ama kendi kiziyla enisteyle yaşıyor hazmedemiyorum kendilerini görmüyorlar Allah çıkarsın onlardan ya gerçekten huzurum falan kalmadı onlar yüzünden ayrılma noktasına geliyoruz hep