0 oy
180 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Ailenin en küçüğü benim, ablamların abimin çocuklarında çok hakkım var her şeylerine bekarken ben koştum çok baktım çok şeyler aldım ama onlar kızımın doğumundan sonra hiç gelmediler, aramıyorlar aradığımda bebeğimi sormuyorlar bile. Diş buğdayı yapcam gelin dedim hepsi bahane buldular. Kimi korona dedi ( 1 hafta önce kayınvalideleriyle görüştüler) kimisi köye gidicez dedi. Galiba sona kalan dona kalıyor hepsi çor çocuktan bıkmış oluyor ve size değer vermiyor. Gidip sadece anne babamla diş buğdayı yapcam napalım bunun adı küçük olmak. 

4 Cevaplar

0 oy
(402 puan) tarafından
Küçüklükle alakası yok bence.üzmek istemem ama benim de küçük kardeşim var.yarın bi gün çocuğu olsa kendi çocuğum gibi olur o.canım ciğerim olur her şeyine koşarım inşallah.
tarafından
Belki de evet bizimkilerde sıkıntı var
-Reklam-
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Benim  küçük  kardeşlerim  war  kız  erkek  ewlendiklerinde  çocukları  olduğunda  elimden  geleni  yaparım  sonuçta  onların  çocukları da benim  bir  parçam  oluyor  

Seni üzmek istemem ama  sizde  kardeşlik  bağı yok sanırım 
0 oy
(3,096 puan) tarafından
Bunun küçükle büyükle alakası yok canım. Bizde 3 kardeşiz ama bisey olsun hemen bir birimize koşarız. Onlar ayni yerde yaşıyor ben baska sehirdeyim ama hiç kendimi yalniz dışlanmış hissetmem. Cocuklara da herkes eşit davranır.  Çocuklukdan itibaren ailenin yetistirme tarziyla ilgili bir durum bence. Bizi birbirimize çok bağlı yetiştirmişler ayırmamışlar o yuzden bağlar kuvvetli sanırım. 
0 oy
tarafından
Kadir kiymet bilen insan her turlu bilir bunun bence kucuk kardes olmakla alakasi yok 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 454 göst.
4 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 431 göst.
0 oy
5 cevap 166 göst.
23 Kasım 2021 Aile kategorisinde kaya (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 183 göst.
19 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mickyy (3 puan) tarafından soruldu