0 oy
260 göst.
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından
Kızlar rüyamda doğum yaptıgımı ve bir kız bebek doğurduğumu gördum simsiyah saçları filan vardı cok minik biseydi :) boyle cinyetle ilgili ruya gorup aynisini yaşayan varmi yada kız gorup erkek cocugu olanlar 

15 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ben erkek gördum inanirmisin inanmazdim bu cinsiyet rüyalarına bilincalti derdim :) cinsiyetti ögrenince inandim erkek bebek bekliyoruz.

(24 puan) tarafından
Ayy o zaman kız geliyor :)
tarafından
Sağlıklaa gelsin canım :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız gördüm kız oldu :) 
(24 puan) tarafından
Benim bir kızım var bunu erkek istiyoruz bilinc altim benimle oyun oynuyo heralde :) hayirlisi olur inşallah
tarafından
Allah gönlünüze göre versin ama hayırlısı tabii ki öncelikle :)
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Erkek gördüm erkek oldu kız gördüm kızım oldu;)
0 oy
(18,684 puan) tarafından
Kız bebek gördüm hep ama erkek bebek bekliyoruz Rabbim gönlüne göre versin inşallah ❤️
(24 puan) tarafından
Sende de ters olmuş insallah benim ruyaminda tersi çikar çok teşekkur ederim :)
0 oy
tarafından

17 hftalığız daha öğrenemedim. Geçtiğimiz iki gün üst üste rüyada kızımın olacağını gördüm. Eşim de erkek bebek görmüş. Bakalım ne olacak. Ayın 20 sinde öğrenicez:)

0 oy
tarafından
Ben yegenimi gordum bildim. Kendimde ruyada gormwdimde kizim olacak diye gisettim 12 de dr erkek dedi ama kizim oldu 
0 oy
tarafından
Eşim oğlumda kız görmüştü :D 
0 oy
tarafından
kiz cocuk gordum 2. kizim olacak cok sukur
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Ne görduysem cikti valla inanmamak icin nedenim kalmadi :)
0 oy
tarafından
Doğuma girdiğimi pembe battaniyeye erkek bebek sarmışlardı oğlun oldu dediler bende aaa kızım olacak sanıyordum dedim şuan erkek bebeğe hamileyim :)
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Rüyamda kız bebeğimin olacağını öğrendim Rabbim kızımı nasip etti 1 hafta sonrada erkek bebek girdum ikinci heralde erkek olcak yaparsam :))
0 oy
(13,026 puan) tarafından
Oğlumda görmedim kızımda kız gördüm hep kız oldu 
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Bn erkek gördüm kızım oldu cnm sağlıkla kucağına al bebişini 
0 oy
tarafından
Ben şu zamana kadar bebek ve 3 4 yaşlarında kız çocuğu gördüm geçen doktor da kız gibi görünüyor dedi 
0 oy
tarafından
2 tane çocuğum ilki kiz 7 8 yas ara ile 2.erkek çocuğu gördüm şimdi bir tane kızım var ikinci de allah büyüktür inanıyorum yani rüyalara 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 176 göst.
2 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Damla berna (2,727 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 329 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde LEMAN339 (215 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 189 göst.
19 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Herzamanhaklibiri (2,983 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 232 göst.
1 Mart 2024 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (625 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,124 soru

24,381,262 cevap

348,749 kullanıcı

...