0 oy
2,611 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

VARMI SİZDEDE KIZLAR BÖYLE CİNS KOCALAR  AKŞAM OLUNCA O PERDELER AZCIK DA KENARI BİLE AÇIK KALSA KIYAMET KOPUYO SANKİ MİLLETİN İŞİ GÜCÜ YOK BENİ GÖZLÜYO EVDE  :ermm:

50 Cevaplar

0 oy
(2,177 puan) tarafından
o konuda da ben takintiliyim bizimki rahattir.. giris katta oldugum icin gunduzleri bile acmam perdeleri
tarafından
Karanlık daralmiyonmu tül dirsun ne olcakki kim görecek
-Reklam-
0 oy
tarafından

Perde konusunda eşimden çok ben takıntılıyım ona fırsat kalmıyor :D

tarafından
Desene ben yeterim bi eve 2 incisi fazla hahay
tarafından
Yani                      :)
0 oy
(304 puan) tarafından
Benim eşim tam tersi aç der güneş girsin der kendisi açar akşamlarıda öyle tülü ört aç der pencereleri falan ben akşamları rahatsız olurum o yokken kapatırım 
tarafından
Karanlikda napiyon giii ben sadece tül perdeleri bırakıyorum gece için olsni açıyorum rahat edemem öyle daralirim bunalirim zaten geçmiyo günler
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Aynen benimkide oyle ilk evlendigimiz zamanlar takmadim bide bizim sineklik var perde surekli ona deyince biz sireden sonra perde mahfoluyo

Bende koskoca 2 ay yikamadim sonra baktim bu diyo perdenin burasi kararmis yaa bak dedim sen zorla kapattiriyodun laftan anlamiyon al dedim at makinaya cikar bakalim lekesini attim makina cikaramadi yuru dedim perde alcaz yok işte surekli perdemi alcaz falan o zaman karısma bana dedim ben bilirim perdenin ne zaman kapatilip kapatilmicagini 

O zamandan beridir karismaz bende evde giyimime dikkat ediyorum 
tarafından
Desene koydum ağırlığımı valla ne iyimisz
(2,483 puan) tarafından
Cok sinir olmustum ama
Onada hak veriyorum bizimki site biri cama ciksa karsisina baksa bizim evin ici gozukur ama dikkat etmek lazim işte
0 oy
tarafından
bizim manyak bi komsumuzz var evin icini gozetledigi icin cok kiziodu kavga etti kadin benimkinin korkusuna bizinm tarafa gelemioda kurtuldumm :) artikk kizmioo 
tarafından
Yok bizimki ne olursa olsun o perde acilmiycak iyide zaten tül kapalı ne yani şimdi
tarafından
kiskaniodur :)
0 oy
tarafından
Benimki gündüz bile kapatıyor sen haline şükret
tarafından
Aman eylem seninkide iyice zivanadan cikdi heee
tarafından
Hep öyleydi ki perde acamiyoruz o evdeyken millet görürmüş işi gücü yok bizi dikizlicekler güzel gotumuzee meraklılar sanki salakk salakk düşünceler işte
0 oy
tarafından
Bizdede tam tersi ben iyice cekerim esim cektimi beranari ceker yari acik yari kapali olur ben kizarim ona nite duzgun kapatmiyon die
tarafından
Kizzz bende kapatiyorum hemde tam hiçç açık yer kalmiyo ama tik olmuş hr gece gelip kontrol ediyo bide iyice kapatmismi diye
0 oy
(924 puan) tarafından
Ooooo benim basimdada var bi tane perdenin bi kısmı tam kapanmamış olsun kiyamet kopar
tarafından
Aynen işde öyle bişey yokdu buda yeni  başladı ulaa zaten halim yok bide bunun gereksiz kıskaçlariyla ugrasiyom
0 oy
(458 puan) tarafından

Ben bi tek bende var saniyodum:) yalniz degilmisim

tarafından
Değilsin değilsin ama bizimki yeni başladı hiçç boyle degildi yersiz kiskanclik ben zaten halsizim kendimi zor ayakda tutuyom bunun sacma kiskancliklariyla uğraşıyorum bide trip atiyo ergen gibi
(458 puan) tarafından
Ayy hic sorma valla kendimle bide cocukla zor ugrasiyom uzerine buda tuz biber
0 oy
tarafından
Ooohooo hoşgeldin :))) annemin evde bütün perdeler kurvaze her yer açık diye ona bile söyleniyor :)))))
tarafından
Giii annenin evinden ona ne takıntılı
tarafından
Kapalıyım evin içinde kapatmam kafayı genelde kapasamda o baş ortu kafamda durmaz :))) eşimin dediği alışık olmayan götte don durmuyor hesabı. Ben dolandikca beni izler :))) biraz da evin içi görünüyor görünmez değil :D
0 oy
(2,923 puan) tarafından
Kuzummm ben gündüz bile kapatiyorum boyle psikolojisi bozuk...
tarafından
Yok duramam öyle Karanlikda ben öyle zaten 2 inci kattayim ben kim görecek beni binalar dipdibede degilki öyle millet izlesin gözlesin valla bide vu cikdi bisey yokdu hamilelikden beridir bunadi adam
0 oy
tarafından
Ben kendim açık kalsa rahatsız olurim esime fırsat dahi vermem  o de benimle aynı fikirde ikimizde açık kalmasından rahatsız oluyoruz.
tarafından
Ozaman hiç sorun olmaz ki canim ne güzel bizimkindede yeni türedi hamilelik hormonlari ona gecdi zaar
tarafından
Kız gunesliigi mi actirmiyor seninki Allah seni :) gündüz güneşlik çekilmeden olurmu tül perde zaten var o icerinin görünmesini zaten engeller  içeri güneş isigi almadan olur mu hiç :))
0 oy
(2,348 puan) tarafından
Bnm esimin en hassas noktasi odur esm ne lazm ekmk alim mi feln die araynca hemn kosa kosa perdeleri kontrol ederm :)) bzdede kiyamet kopar :)
tarafından
Hahayyy desene onunlami ugrascam bende kontrol ediyom canım aslinda bana göre kapali ama ona göre neymis efendim niye kenarı acik kalmış yok devenin nalı bu huy yokdu bide bu cikdi basimiza hamile olduğum günden beridir hep böyle
(2,348 puan) tarafından
Kim dikizlicek bizi diorm ya kmse dikizlemez ama adam sigra icmeye balkona cikar ne gerk var bnm karimi niye gorsun diyor bn birde evde kisa sort büstiyer atlet feln rahat giyindigm icn hak veriom
0 oy
(65 puan) tarafından
Sadece akşam olsa iyi benimki gündüzde kapattiriyor 
tarafından
Karanlikdami oturuyon ciddi ciddi yok artık ben oturamam zaten bunaliyorum disariyida görmeden yapamam
(65 puan) tarafından
E ne yapayım kızıyor hoşuna gitmiyor ben isteyken dikkat etmezsen hakkımı helal etmem diyor
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Benim hiç kapanmaz sadece güneş geldiği zaman kapanır:) karsimiz boş ve yukarda olduğu için gözükmüyor icerisi
tarafından
Tül kapali da gece perdesini sadece aksam kapatıyorum yani böyle bişey yokdu hic yeni yeni cikdi hamilelik hormonu ona gecdi sanirim
(1,856 puan) tarafından
Oda etkilenmiş demek ki :) yakında göbeği falan çıkarmış :))
tarafından
GÖBÜŞLÜ ZATİ Gİİİ BOYUDA UZUN BEN BÜDÜ ODA EDİ
0 oy
tarafından

Benim esimde gündüz bile actırmaz ne cam ne perde ama bu aralar balkonu acip perdeleri kapatıyorum ses etmiyo :D

tarafından
İyi bari gelisme var senin adamda
0 oy
tarafından
Bizim gece de kapanmaz. Hatta genelde ben kızarım tisortsuz gezmw evde görüyorlar disardan diye
tarafından
Kizz ona bende kiziyom cama sigara icmek için cibildak cikiyo bide bana diyo diyorum ki sen böyle cikiyosunda bana bi perde için etmedik laf etmiyon diyorum da hiç orali olmuyo
0 oy
(2,263 puan) tarafından

Gündüzde öyle bizde :(

0 oy
tarafından
aksaa oldu mu storu indirir isigi acariz hangimiz ayaktaysa bu gorev onundur :) simdiye kadar hic demedi dese sanki inadimdan acardim gibi geliyor:)
0 oy
(1,635 puan) tarafından

En üst katta oturuyoruz bizim kalın perdeler hiç kapanmaz. Karşı binanın en üst kattakiler görünüyo mutlaka onlarda bizi görüyodur. Ben askılı şort takılırım eşim bişey demez ama eşim boxer atlet gezdiği zaman ben kızarım :D çok cinsim ve bencilim biliyorum ama yapcak bişey yok :silly:

İlgili bir soru bulunamadı

412,582 soru

12,421,617 cevap

45,261 kullanıcı

Kategoriler

...