0 oy
294 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,799 puan) tarafından
Iyi akşamlar hanımlar ben 1 veya 2 hafta ya annemlere gidecem hemen hemen iki sene oluyor evleneli sadece 1 kere gittim oda hasta oldum eli boş gitmek zorunda kaldım suan gittiğim zaman halalarima amcalarima eşlerine ve kendi aileme bohça yapmam lazım 4 halam 3 amcam ve eşleri var bide annem yengem ablam falan ben etek almayı düşünüyorum 50 'den falan bulabilirsem fazla pahalıya kacamiyoruz sizce içine başka ne koymaliyim sizde bohça konur mu içine ne koyarsiniz mesela 

10 Cevaplar

+1 oy
(12,778 puan) tarafından
Etek bluz havlu yemeni patik seccade çorap  erkeklere gömlek atlet yeterli bence bunlar arasında 
(1,799 puan) tarafından
Aynn canm amcalarima gömlek enistelerime de atlet bide iç çamaşır diye düşündüm bakalm
(1,799 puan) tarafından
Aynn canm amcalarima gömlek enistelerime de atlet bide iç çamaşır diye düşündüm bakalm sağol canm bu arada tsk ederim
(12,778 puan) tarafından
Eğer hani böyle yaşları var ise namaz takkesi de güzel olue
(1,799 puan) tarafından
Aynn canm oda güzel olur
tarafından
Lif de koy canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yerine göre koyulur canım. Yazma patik havlu tespih lif ve küçük kokular oluyr esans onlardan koyarız 
(1,799 puan) tarafından
Aynn canm onlarda olur çok sağol can
tarafından
Rica ederim canm
0 oy
(2,524 puan) tarafından
Canım ben giderken iki havlu iki yazma  üç patik iki etek bi terlik   4 lif  paket sabun iki tane.    Gerisini hatırlamıyorum valla
(1,799 puan) tarafından
Sende güzel koymussun canm bende yarın bakim neler alicam 8.9 tane etek lazim:)))
(2,524 puan) tarafından
Kolay gelsin canım.   Adettir yapcak bişey yok:)
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Havlu lif patik çorap bunlar aklıma geldi cnm ekstrasi senin bütçen e göre
(1,799 puan) tarafından
Aynn öyle canm sağol tsk ederim
0 oy
(129,898 puan) tarafından
Esarp bone havlu patik corap seccade tesbih lif geldi aklima
(1,799 puan) tarafından
Aynn canm ya hep aynı şeyler koyuluyor zaten tsk ederim bu arada canm
0 oy
(2,692 puan) tarafından
Evlendikten sonra babanın evine giderken bohça hazırlama olayını ilk kez duyuyorum. Biz de sadece düğün zamanları olur biter. Onun dışında evine bir misafir gelince verebilirsin o kadar. 
(1,799 puan) tarafından
Yok canm bizde var el opmede gider aslında ama ben hasta olduğum için bu zamana denk geldi
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Bu adetmi? Neyi en çok kullanırlarsa onu koy canım.. işlerine yarasin
(1,799 puan) tarafından
Evet canm bizde adet ama çoğu kişide var yani bilen çok çıkmış bizde el öpmeye gidildiği zaman verilir bohcalar ben rahatsız olunca alel acele gidince goturemedim şimdi Nasipse goturecem evet canm bende herkesi not tuttum ona göre alicam biseyler
(9,238 puan) tarafından
Yok biliyorum bohcayida Nisan da gider diye biliodum. Bizdede var ama biz istemedik yapmadık. Sana tavsiye işlerine yariyacak şeyler götür külfet olmasin
0 oy
(1,849 puan) tarafından
Bohça çok pahalıya mal olmazmi erkeklere gömlek çorap kadınlara bluz veya etek çorap. Kıyafet ateş pahasi olmuş pazarda bile fiyatlar uçmuş. 
(1,799 puan) tarafından
Aynn öyle tabi canm işte kendimize göre alcaz biseyler zaten okadar çok bisey alamayız dünya kadar masraf dediğin gibi öyle pahaliki
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Walla ilk defa  böyle birşey  duydum  bana  saçma  geldi  bohça  yapmak   öyle  âdet mi warmış
(1,799 puan) tarafından
Tabi var
0 oy
tarafından
Yazma patik lif havlu vs. 
(1,799 puan) tarafından
Aynn canm çoğunluk bu zaten

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 89 göst.
14 Aralık 2023 Diğer kategorisinde kdnkz (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 329 göst.
5 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Nurdan (44 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 264 göst.
0 oy
5 cevap 260 göst.
1 Nisan 2021 Diğer kategorisinde linosun anasi:) (2,242 puan) tarafından soruldu

408,534 soru

12,275,416 cevap

37,731 kullanıcı

Kategoriler

...