0 oy
259 göst.
Diğer kategorisinde (2,242 puan) tarafından

image

iyi geceler hanimlar :) esim bebek ve genc odasi isinde calisiyor besiklerin yanina bunlardan koymak istiyorlar yurtdisi musterisi istemis iyi para veriyorlar orgu isi elimden geliyor ama hic bunlardan yapmadim . yapsam nasil olur boyle bir modeli yapmak kac gun surer kolaymi tavsiyeleriniz varmi bu ise girilirmi sizce . arap ulkesinde cok seviliyormus musteri cok sayida istiyor 

5 Cevaplar

0 oy
(45 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Hazır tabanla 5 ip gidiyor canım iki kattan örülüyor ipin kalınsa tek kat ipin iyiyse tek kat olunca daha iyi elastik oluyor ve ağır olmuyor. Malzemesinin fiayti a göre 180-200-230 falan fiyatları
(2,242 puan) tarafından
teşekkür ederim canim ❤️:) iplere sabah gidip bakicam kalin bulursam tek iple orerim bir tane deniycem yapabilirsem devamini getircem insallah :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız kardeşim aldı hazır hiç memnun değilim dedi çok kullanışzmş canım bilgin olsun
(2,242 puan) tarafından
evet canim bende kullanamadim ama arap ulkelerinde seviliyormus cok talep varmis musteri istemis cok sayida yapacagiz insallah
tarafından
He sen yapıyorsun anldm Canm görüntü harika ama ellerine sağlık şimdiden
(2,242 puan) tarafından
teşekkür ederim canim ❤️ insallah yapabilirim simdi yapip begendirirsem surekli isteyecekler borclarimizi oderiz insallah :)
0 oy
tarafından
Yanliş anlama ellerine yazık olur sadece görünüş var görümcem yaptı baya uzun sürdü ve hiç kullanmadım çok agır kullanışsız bişey bi ara moda idi şimdi bilmiyrom 
(2,242 puan) tarafından
saol canim ❤️ bende kullanamadim ama arap ulkelerinde cok talep varmis o yuzden musteri istiyor cok sayida . yapabilirmiyim diye tereddut ettim canim
tarafından
Görümcem 1 numaralı örgücüdür onun eline de kimse yetişmez lakin töbe etti baya agrı yaptı hastaneye gitti kas gevşetici felan vermişler yapması çok agır eğer yapiyor san helal olsun valla :)
(2,242 puan) tarafından
yaa kotu olmus gecmis olsun canim ❤️ insallah yapabilirim deneyecegim en azindan tuh denemedim gelecek parayi tepdim diye dusunmem :)
tarafından
Haklısın canım ❤️ inşallah yaparsın
0 oy
tarafından
Müşterisi hazır ise yap ben yapcaktim vazgeçtim ipleri çok pahalı 6 ip gidiyor tabanı da ayrı içi ayrı para sadece malzeme 120 TL emeğin ne olacak eğer satabilecek sen yap  örmesi zevkli 
tarafından
İyi para ediyormuş benim müşterim olsa hiç düşünmem yaparım hayırlı  kazançlar elin alışır zaten
(2,242 puan) tarafından
teşekkür ederim canim ❤️ yapmaya basladim ama cok zormus ya kolumu hissetmiyorum oyle uyustu ki :/
tarafından
Çok mu sıkıyorsun bide aldığın markaya dikkat et bazı ipler çok sert yapabildiğim kadar yap ya boş dursan kim para verecek
(2,242 puan) tarafından
sanirim elim sıkı birde ip cidden kalitesiz yani sert gibi ama kac yeri gezdiysem bulamadim artık iki tanesi boyle olacak sonra topdan kaliteli ip getircem insallah . aynen canim en azindan harclik olur bana kizimin ihtiyacini falan gorurum
tarafından
İnternette set halinde satılıyor öğle al

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 229 göst.
7 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Elizabeth (223 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,485 göst.
23 Şubat 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 172 göst.
16 Haziran 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Hanifemm (1,493 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 503 göst.
3 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,522 soru

12,274,973 cevap

37,710 kullanıcı

Kategoriler

...