0 oy
1,152 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından

nolur okuyun yazimi biraz bana yardimci olun. Esimle ne zaman tartissak ya da bana en ufak bir soguk davransa dunya basjma yikiliyor isimi yapamıyorum gülemiyorum. İnsanlarin icinde mutlu olâmiyorum tonla mesj yaziyorum. En ufak bir soguk davransin basim agriyor sinirden uzuntuden ogun barismassak gozlerim sisene kadar agliyorum uzuntuden yoruldum. Esim hicbirseyintakmayan umursamayan şımarik bir insan gorsenix cok gicik olursunuz Sebepleri var tabiki ama nasil kurtulcam bu huyumdan napicam nolur soyletyin cok takintiliyim tonla mesj yaziyorum o umursamiyor mesela ben 1 mesj yazsa ciddiye aliyorum. O en ufak yan gozle baksin hemen moralim bozuluyor noluyor tskmsyin demeyin ne yapicam nasil gecicekk huzursuz oluyorum duzelene kadar ilgisiz biraz birde ilgi gösterip sonra en ufak bir soguklukda boyle oluyorum normal degil Sen yazma sorma dceksiniz oyle yapincada armaiz aciliyor hic konusmuyor benimle ne yapicam nasil umursamicam anam babam geliyor suratim bes kariş niue bukadar takiyorum ben psikolojik siddetten oluyor hepsi. Kizlar mesela simdi yatarken soguk olur mesela sarilmadan ya da guzel bir iyi geceler demeden yatarsa ben bu gece uyuyamam herşeyi dusunuyorum. İcim icimi yer surekli kurarim 9 aylikda bebegim var

Bu duruma ben nasil geldim bilmiyorum ama 1 aydir cikamadigim bir konu ve beni maffeti gerçekde. Beynimi yedi. Bu konu. en ufak soguk davransin deli gibi agliyorum bir kere geldiginde sarilmasin hemen moralim bozuluyor.

Kavgali yatalim sabaha kadar uyuyamiroum. Bakin sevgiden degil bu takinti haline getirdim ve kurtulamiyorummmm. Sebepleri var  bas edemiyorum

Ve artik tamamiyle beni ele aldi bu takinti bakin normal bir takinti degil bu ben tam anlamiyla takintili biri oldum. Egerki uzuluyorsam bunu en dibine kadar yasayip kendimi cikariyorum sinirlerim boşalanana kadar agliyorum.

Susmuyorum tartiisirken susmuyorum konustukca konusuyorum

Ve onau bagimliligim basladi.

Kabul etmem. umursamaz

Ama ben bu kadar takintili dusunceli olmasam uzulmicem

Küs oldugumuzda asla dayanamiyorum illa barisicaz.

Bu bende artik bir kural olmuş. Ve tabikide oda fakrinda ve istedigi gibi davraniyor ben bunalri idrak edicek bir kafadayim ama uyguliyamjyorum işin icinden cikamiyorum ciddi anlamda cok kotu durumdayim.

Esime takintili olmusum bu sevgi degil nasil kurtlicam ben bundan hastane falsn gitmem bunu duzeltirmi nasil duzelicek. Eve geldigibde benimle konusmazsa ogun ben yemek yiyemiyorum simdi ben kendimi nasil naza cekicem nasil umursamicam. 

Suan bile  mesjlarima cevap vermedi onu dusunuyorum umursamadi beni  bosanin dmeeyin. Malasef bu kolau degil

44 Cevaplar

0 oy
tarafından
okurken bile takintini hissettim ve inan biri bana boyle davransa biri benimde o kisi umrumda olmaz. bak canim sana sunu soyleyeyim ilk iliskinmi bilmiyorum lakin birisi hayatindan cikinca ölmuyorsun anladigim kadariyla bunu deneyimleyememissin.. esin sana sarilmis sarilmamis, kusmussunuz ne onemi var onemli olan birbirinizi sevmeniz evlilikte mutly olmaniz. kusmeden, kirmadan vs evlilik yurur mu.. ama sana sunu belirteyim boyle devam edersen yurumez. sana sunu bunu yap deyince dinlemeyecegin de belli ama olayi farketmissin guxel sana sunu belirteyim vakit kaybetmeden doktora git. oncelikle kendin icin, sonra evladin en son esin icin boyle hayat g3cmez
(1 puan) tarafından
Gecmez vallahi gecmiyor
tarafından
o zaman doktorla gorusmen gerek cnm
-Reklam-
0 oy
(1,849 puan) tarafından
Kaç yıllık evlisiniz zamanla boşvermeye alışıyor insan. Takıntılı olduğunuz belli aynı şeyleri destan şeklinde yazmışsınız. Hormonlardan olabilir süt verirken de insan bi tuhaf oluyor. Ama bi psikoloğa gidin derim
(1 puan) tarafından
Cok sagolun
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Psikolog a görün canım kendini yıpratma daha fazla 
(1 puan) tarafından
Tesekkurler gidicem
0 oy
tarafından
Malesef kocani boyle alistirmissin onu kendinden bile cok seviyosun kimse bu kadar sevilmeyi hak etmez hic kimseyi kendinden cok sevmemelisin. Sen kendini sevmezsen seni kimsenin sevmesini bekleme. Sen boyle yaptikca adam haksiz da olsa nasil olsa gelecek diye kılını bile kopirdatmaz. Sen onun hep elinin altindasin bu yuzden sana asla deger vermez. Aslinda hic birseyi takmayan umursamayan şımarık bi insan degil sana oyle davraniyo cunku asiri ilginle bogmussun adami. Kendine cekiduzen vermezsen hep boyle uzulmeye mahkumsun. Kavga mi ediyosunuz hic takma aglama ya bi de sabaha kadar agliyorum diyosun baska isin mi yok yat uyu o sana gelmiyosa sen ona hic gitme bak o şımarıklıktan eser kaliyo mu
(1 puan) tarafından
Cok tesekkurler
0 oy
(2,169 puan) tarafından
Bir psikologa danışabilirsiniz canm takıntı iyi bir şey değil, duygu problemi yaşıyor olabilirsiniz çünkü , yada hormonlar da yapıyor bazen , bende eşimle tartışsam üzülüyorm tabiki kafaya takıyorum bu normal bişey ama ben hakliysam o haksızsa eğer beklerim ilk adım ondan gelsin , hep ben gitmem ayağına, ben daha çok alıngan ve kırılgan biri olduğum için o geliyor yanıma genelde. Ama senin durumun farklı dediğin gibi farkında olman da iyi aslında takıntı haline gelmis sende bunu düzeltmen için doktor şart canm inş düzelirsin 
(1 puan) tarafından
Sart evet oyle gozukuyor farkindsyim bende
0 oy
tarafından
Canm doktora gidemiyorsanda youtubede bunula ilgili içini rahatlacak videolar var pisikolog ların bir bak derim için rahatlar 
(1 puan) tarafından
Canim onlara cok bakiyorum
0 oy
(5 puan) tarafından
Bende bir aralar bunun bir benzeriydim tabi senin kadar değil  ama mesaj atardim sorunlari hemen çözmek  isterdim  fakat bu yanlış  fazla  ilgi  göstermek  erkekleri bunaltiyor kendi  haline birakmak lazim ben öyle  yaptım simdi aşırı  rahatım  takıntı  yapacağını  biliyorsun bilinclisin.Zihnini farklı  şeylere  yönlendir o zamanlar hayatinda tek varlik eşin mi çocuğuna  gösterebilirsin o ilgiyi  kafani onunla dağıt hayatta insanların  başına  neler geliyor tek sorunun bu olsun yani.Sana tek tavsiyem kaçan kovalanır  biraz zor ol agirdan al kendini
(1 puan) tarafından
Bilincinde olmam guzel dimi
0 oy
(954 puan) tarafından
Eşin umursamaz biri değil belki de ama sen fazla bunalttigin için de olabilir ilişkinize zarar veriyor bu takintin 
(1 puan) tarafından
Haklisin. Ama bunun sebebide o
 O suan normal aslinda ben boyle oldugum icin duzelemiyoruz heralde
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Bipolar bozukluk mu var acaba sende? Duygularını uç noktalarda yaşıyor gibisin
(1 puan) tarafından
Belkide evet olabilir
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Senin bu takıntılı halinin eşin farkinda bence ve çantada keklik gibi görüp istediği gibi davranıyor. Senin bu halin tavrın onun egosunu tavan yapmış düşüncem bu. Nasıl kurtulacağına da gelirsek. Kendine başka uğraşlar bulman gerekiyor. Çalışma imkanın varsa bi işe girip çalış. İnan çalışmak insan için terapi geliyor. Çalışma imkanın yoksa kendine hobiler edin. El işleri bu konuda gercekten iyi oluyor. Yada telefonuna güzel bir oyun indir levelli hedefleri olan bir oyun boş zamanlarinda onu dusunmek yerine bunlarla uğraş. Kitap okuya bilirsin. Hatta evde yeni bir dil ogrene bilirsin. Yemek yapmayı seviyorsan interneten Değişik tarifler tatlilar pastalar kurabiyeler deneye bilirsin. Fazla düşünüp takıntılı olmak genelde fazla boş vaktinin olmasindan kaynaklı olur. Bos vakitlerini dolduracak aktiviteler bul kendine. Film izle bebeğinle onun gelisimine katkı sağlayacak oyunlar arastirip birlikte oynayin. Senin bu rahat tavirlarindan sonra eşinde kendine çeki düzen verecektir diye düşünüyorum. Seviyorsa zaten sendeki değişimi fark edip kaybetme korkusunu geri kazanacaktir. 
0 oy
(2,979 puan) tarafından
Herkes psikoloğa git demiş ama ne akalaa yaa ne kadar saçma. yazdıkların aynı beni anlatıyor bende aynı sen gibiyim yazdıklarının aynısını birebir beni anlatmışsın resmen bu insana değer vermekle umursamakla alakalı birşey ve biz asla kaybetmicez emin ol bunları yaparak 
0 oy
(569 puan) tarafından
Yazını tamamını okudum bende senin gibi takıntılym biraz ama kendini çokta önemseme yani hep ben hep ben demişsin seni seven adam gelir arar yazar merak eder boşver üzülme değmez kendini yıpratma ben de ilk başlarda öyleydim akışına bırak böyle takma uğraş edin yoksa bile TV izle radyo dinle ne blym sohbeti güzel insanlar la konuş inan insan insana çok iyi geliyor zaten eşinde belki işinden dolayı sıkıntılı olabilir birde onlar zaten stresli sürekli kendini onun yerine koy canım 
(569 puan) tarafından
Evde bakara süresi aç dinle iyi gelir canım sıkma bu kadar herşeyi akışına bırak yapamıyorum diyorsan daha ağlamak sana fayda sağlamaz olan saçlarına olur erken yaşta beyazlatma :)) birde millette ne dertler var canım şükret haline
0 oy
tarafından

Şöyle bişey söyleyim kardeşim yanlış anlama ama hastasın psikolojik destek almalısın. 

Yeni evlendiğimizde eşim dışarı arkadaşlarına gidecek olsa bögrüme öküz otururdu resmen. TartışSak kalbimi eline almış eziyor gibi hissederdim. Başka bir nedenden dolayı psikiyatriye gittim bana prozac diye bi ilaç verdi onu içtikten sonra hiç öyle olmadım meğer benim öyle bir sıkıntım varmış :)) odur budur ikimizde birbirimizi kısıtlamayız.
0 oy
(13 puan) tarafından
Psikoloğa gidin aldığım aile danışmanlığı eğitimine dayanarak söylüyorum , önce kendinizi sevmeyi öğrenmelisiniz ve özgüven eksikliğini aşmalısiniz.İstemek başarmanın yarısıdır. 
0 oy
tarafından
Kardeşim acil destek al obsesiflik başlangıcı bu
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Şu saydıklarıni yapmayı bıraktığın an kıymetli olucaksn. Ya aynen böyle devam edip ömrünü bi hic uğruna çürüt. Yada biraz kendi değerini bil ki karşındaki de seni değerli görsün.

Köy uzaktan miyop bile olsan görünüyo. Klavuz arama. 
0 oy
(339 puan) tarafından
Kız bu ne böyle hayat qecermi hiç canim adamı bi sal lütfen bak ben asla onun peşinden qitmem hep o qelir qelmek zorunda çünkü ben onun gtunu kaldıramam aqirliqini koy gurur yap ya azıcık düşün ben bu adamı bu kadar düşünüyorum ama bu neden yapıyor die umursamaz san yüz vermezsen qelir kuzum kapında qene yatar ama sen onu alıştır mış san  O der ki ya zaten bu benim pesimde naparsan yapım bu beni affeder ve bensiz yapamaz der her halti yapar o zaman sen kusura bakma da öyle ce slak gibi kalırsın  KADINligini koy gururunu ayaklar altına alma 
0 oy
(81 puan) tarafından
Su tonlarca mesaj konusu ilk zamanlar benim e sorunumdu. Dedigin gibi en ufak birşeyde ağlardım yıpratırdim kendimi ay ne salaklık.Sevgi aşk ayrı bu takıntı halı ayrı canım sana cok açık deyip böyle yaotigin bin tane mesaj atıp yazdığını ciddiye aldigin sürece bu iş boyle devam eder kıymetin nazın hiç birşeyin kakmz benden demesi ben şuan kurtuldum çok şükür o hallerimden inan boyke daha mutluyuz eşimle 
0 oy
(84 puan) tarafından
ilk evlendiğim zamanlar bende eşim olmadan duramam nefes alamam sanırdım kimse yoktu çevremde bi eşim vardı işe gitmesini bile istemezdim .. ama sonra 11 aylık evliyken oğlum oldu onunla ilgilenmekten eşimi düşüncek vaktim olmadı şimdi de 10 yıllık evliyiz zaten ev işi çocuk yemek hatta kızım olcak şimdi son 8 gün fln adamı aramak aklıma gelmiyo :D .. 
0 oy
tarafından
Cnm bende öyleydim birebir aynısını yaşadım en son vazgectim şimdi tartıştık mı susarım hakliysam susarım haksizsam susarım onu takmadigimi görüyor ve ben bebegimle ilgileniyorum artık o gelio konusuyo burun ucuyla ya cvp veririm yada vermem takı hatasını anlayana kadar

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 862 göst.
7 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde sinem8omer. (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 164 göst.
0 oy
0 cevap 133 göst.
26 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Tugceymen (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
28 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Meyrammm (681 puan) tarafından soruldu

408,602 soru

12,277,633 cevap

37,795 kullanıcı

Kategoriler