0 oy
1,185 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından

nolur okuyun yazimi biraz bana yardimci olun. Esimle ne zaman tartissak ya da bana en ufak bir soguk davransa dunya basjma yikiliyor isimi yapamıyorum gülemiyorum. İnsanlarin icinde mutlu olâmiyorum tonla mesj yaziyorum. En ufak bir soguk davransin basim agriyor sinirden uzuntuden ogun barismassak gozlerim sisene kadar agliyorum uzuntuden yoruldum. Esim hicbirseyintakmayan umursamayan şımarik bir insan gorsenix cok gicik olursunuz Sebepleri var tabiki ama nasil kurtulcam bu huyumdan napicam nolur soyletyin cok takintiliyim tonla mesj yaziyorum o umursamiyor mesela ben 1 mesj yazsa ciddiye aliyorum. O en ufak yan gozle baksin hemen moralim bozuluyor noluyor tskmsyin demeyin ne yapicam nasil gecicekk huzursuz oluyorum duzelene kadar ilgisiz biraz birde ilgi gösterip sonra en ufak bir soguklukda boyle oluyorum normal degil Sen yazma sorma dceksiniz oyle yapincada armaiz aciliyor hic konusmuyor benimle ne yapicam nasil umursamicam anam babam geliyor suratim bes kariş niue bukadar takiyorum ben psikolojik siddetten oluyor hepsi. Kizlar mesela simdi yatarken soguk olur mesela sarilmadan ya da guzel bir iyi geceler demeden yatarsa ben bu gece uyuyamam herşeyi dusunuyorum. İcim icimi yer surekli kurarim 9 aylikda bebegim var

Bu duruma ben nasil geldim bilmiyorum ama 1 aydir cikamadigim bir konu ve beni maffeti gerçekde. Beynimi yedi. Bu konu. en ufak soguk davransin deli gibi agliyorum bir kere geldiginde sarilmasin hemen moralim bozuluyor.

Kavgali yatalim sabaha kadar uyuyamiroum. Bakin sevgiden degil bu takinti haline getirdim ve kurtulamiyorummmm. Sebepleri var  bas edemiyorum

Ve artik tamamiyle beni ele aldi bu takinti bakin normal bir takinti degil bu ben tam anlamiyla takintili biri oldum. Egerki uzuluyorsam bunu en dibine kadar yasayip kendimi cikariyorum sinirlerim boşalanana kadar agliyorum.

Susmuyorum tartiisirken susmuyorum konustukca konusuyorum

Ve onau bagimliligim basladi.

Kabul etmem. umursamaz

Ama ben bu kadar takintili dusunceli olmasam uzulmicem

Küs oldugumuzda asla dayanamiyorum illa barisicaz.

Bu bende artik bir kural olmuş. Ve tabikide oda fakrinda ve istedigi gibi davraniyor ben bunalri idrak edicek bir kafadayim ama uyguliyamjyorum işin icinden cikamiyorum ciddi anlamda cok kotu durumdayim.

Esime takintili olmusum bu sevgi degil nasil kurtlicam ben bundan hastane falsn gitmem bunu duzeltirmi nasil duzelicek. Eve geldigibde benimle konusmazsa ogun ben yemek yiyemiyorum simdi ben kendimi nasil naza cekicem nasil umursamicam. 

Suan bile  mesjlarima cevap vermedi onu dusunuyorum umursamadi beni  bosanin dmeeyin. Malasef bu kolau degil

44 Cevaplar

0 oy
(350 puan) tarafından
Gitmesinden mi korkuyorsun esini tatlim gidecek olan bi insani tutamazsn bosuna kendini strese sokma piskologla görüs derim olacakla ölecege care yok asıl onu boyle daha cok sikarsn ve kaçırırsn o ne kadar degerli ise sende degerlisin kendini ona okadae adamıssn ki butun dunyan o olmus bu yanlis kendinide sev bebeginide sev 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Inan bende ayniydim birebir oyle takintiliydim ki noktasindan virgülüne kadar ben oyle yaptıkça dahada şımarır kendini birsey sanardi sonra instagramdan iliski kocalarini takip ettim kafamda birazda olsa duruldum daha sonra baktim yipranan ben oluyorum hemen 182 aradim psikiyatriden randevu aldik esimden gizli gittim (halende gizli içiyorum yarin birgün basima felan kalkar insan oğlu neticede) agladim doktora takintimi anlattim bana prozac denilen ilaci verdi sabah aksam iciyorum inanirmisin kuş gibi oldum isterse ciksin gitsjn hayatimdan umrumda bile olmuyor o derece kendime geldim kendime saygi duymayi kendimi sevmeyi öğrendim simdi elhamdülillah hersey o kadar guzelki adam kicimdan ayrılmıyor lavaboya gitsem sesleniyor yanima gel uzan yada tv izlesem hemen yanima uzaniyor beraber izleyim felan diye ve ben şok oluyorum keske cok daha once gitseymişim ogluma bile o kadar guzel tahammulum varki resmen mutluluk ilacim kesinlikle got doktora bak gör nasil etkilecek herseyinle seni 
0 oy
tarafından
Bende senşn gibiydim inan ki cnm sana diyeceğim tek şey destek al 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 886 göst.
7 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde sinem8omer. (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 164 göst.
0 oy
0 cevap 134 göst.
26 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Tugceymen (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
28 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Meyrammm (681 puan) tarafından soruldu

408,629 soru

12,278,626 cevap

37,813 kullanıcı

Kategoriler