0 oy
191 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (728 puan) tarafından
Kızlar bebeğine aşı yaptırmayan var mı? Yaptırıp pişman olan ? Ya da yaptırmadığı halde bir sorunla karşılaşmayan ?

9 Cevaplar

+1 oy
(5,908 puan) tarafından
Tum asilari yaptiriorum ozel asilarda dahil pisman degilim bunca yildir herkes oluor yeni moda cikti asiyi yaptirmamak
-Reklam-
+1 oy
(391 puan) tarafından
Hepsini yaptırdım özel aşılar da dahil. Yani aşı karşıtlığı biraz mantığıma oturmadı açıkcası. O zaman hasta olduğunda da modern tıpa güvenme doktora gitme. Ateşi çıktığında ilaç verme. 
0 oy
tarafından
10 aylık özel aşılar dahil bütün aşılarını yaptırdım şimdiye kadar hiç pişman olmadım 
0 oy
(1,157 puan) tarafından
Su zamana kadar tum asilarini yaptirdim oglumu hastaliklardan korumak icin onlem aldigim icin neden pisman olayim ki yani hastaligi hafif atlatmasini saglama imkani varken neden yaptirmiyim
0 oy
(1,170 puan) tarafından
Bütün aşılarını yaptırdım suana kadarki. Herkes dr yaptırmalı. Yaotırmayanlar kul hakkına girer. Böyle bi secenek olmamalı yaptırsam mı yaptırmasam mı diye düşünmemelisiniz yaptırmalısınız
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Hepimiz aşılıyız hangimiz pişman ?? Yaptırmadığında aşılı çocuklarında vebaline gireceksin bunu nasıl göze alacaksın haklarımızı helal eder miyiz sen ve senin gibi düşünene 
0 oy
(2,100 puan) tarafından
Ası korur bizde olduk bütün aşılarınızda Allah nasip ederse yaptiricam pişman değilim 
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Tüm  aşıları  yaptırıyorum  özel aşılar da dahil kesinlik  yapılması  gerekiyor  yaptıran  değil yaptırmayan  pişman olur 
0 oy
tarafından
Yaptırmıyorum. Yaptırmadığım için ayan beyan tehdit ediliyorum.. İçeriği ne kadar temizse(!) çocuğumu aşılamak için rahatsız edip duruyorlar!!!
(728 puan) tarafından
Kaç yaşında çocuğunuz. Bir de bir sorunla karşılaştınız mı ?

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 431 göst.
15 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Livosum (404 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 305 göst.
31 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde NM 2018 (1,095 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 164 göst.
26 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Annelikheyecani (589 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 243 göst.
14 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,298 soru

24,428,029 cevap

352,214 kullanıcı

...