Belden uyuşmalı oldu benim ki. Kızımı getirip yanagıma koydular nasıl agladım bilemezsin ve hayatımda ilk kez sevinçten aglamıştım çok güzel şahane bi duygu rabbim herkese yaşatsın. Sende evladına sag salim kavuş inşallah ikinzde ordan mutlu ve saglıklı şekilde çıkın inşallah canım benim ❤️
Ben aglamadim valla da aglamakli oldum ebeler sagolsun aglamama izin vermediler o sirada hala isleri bitmemisti baktim cok kucuk kesin cok cirkindir dedim icimden ama cokk guzeldi gozleri çipil çipil etrafa bakiyordu erkek sandim hatta kiz dimi diye sordum
Kız ben 3 ay önce dogurdum dünyanın en muhteşem duygusuydu sezeryanlı oldm 1 gün önceden bi sey yiyememiştm su bile vermediler cok susamıştm cok acıkmıştm ilk getirdiler bana verdiler narkozun etkisiyle cocugu pek görememistm şaşı gibiydim sonra gectikce agrim cogaldı ama sevgisi içime içime işledi düsünsene 9 ay karnında taşıdgn canının ici kucagındaydı zaten cok kücüktü bide cok güzel bi bebekti hemsireler bile başımızda bebegin resmini cekiyodu herkez gelip bakıyodu hastane odası hemsirelerle hastalarla doluydu aglamadm ama insan bi içleniyo
Normal doğumdu duygulanır ağlarım dedim ama canımın acısına karnıma koydukların da alın sunuuuu diye bağırdım ben babasına verilmesini istedim ağlayacak mi ne hissedecek diye hala sormadım kayinvalidem odanın kapisindaydi o ağlamış kayinpederim evde gece 3 de beri ztn hiç uyumamis meraktan. 1 kac gunluk olup bana bakincaya sevmedim alışamadım sonra gözlerine aşık oldum hala aynıyım
1,512,952 soru
24,676,325 cevap
367,564 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın