0 oy
348 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (12,022 puan) tarafından
Kızlar olmuyor zayıflıyamıyorum. Peş peşe hamile kaldım. 2. Bebegim. Vefat etti karnımda ama kilo almıstım onda da. 3. Hamileliğimde de cok kilo aldım 171 boyum var ama kilom cok 95. Kardesim kilonu cok göstermiyorsun diyor neyse ekmek yemiyorum makarna yemiyorum pilav yemiyorum tatlı yok kola yok abur cubur yok zaten 2 cocuk var evde pestilim cıkıyor kosarkwn ama 1 gıdım düşmüyorum cıldırıcam. Nedendir? Doktora gitmem lazım mı ki? 

6 Cevaplar

0 oy
(4,876 puan) tarafından
D vitamini Kan 

Troid baktırmalsnz 

Değerler düşük olursa kilo vermek imkansiz gibi bişey 
(12,022 puan) tarafından
D vitamini dısarıdan Bayadır takviye alıyorum zaten ama troid baktırmadım
-Reklam-
0 oy
(14,237 puan) tarafından
Evde günlük plank yapabilirsin çok işe yarıyor annem öyle kilo veriyor onun haricinde bilmiyorum doktorluk bir durum var mıdır
(12,022 puan) tarafından
Sagol kuzum deneyim bir
0 oy
(78 puan) tarafından
Diyetisyene görün. Çok daha rahat ve sağlıklı ilerlersin
(12,022 puan) tarafından
O da aklıma geldi de meratler 300 TL diyor
0 oy
(677 puan) tarafından
İllaki bi yerde hata yapuuorsundur yoksa bu yemeyle ve hareketlilkle verirsin.gün içinde  neler yediğini yaz.mutlaka spor yap evde yada dışarıda.d vitamini almaya devam et birde çok uykusuz kalıyorsan vücut öde. Tutuyor 
(12,022 puan) tarafından
Uyumuyorum Kı ıkı cocukla gümde 3 saat uyusam mutlu oluyorum
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Fatsecret diye bir uygulama var canım onu indir yediklerini yaz sana kaç kalori olduklarını hesaplıyor birde o şekilde dene evdeki hareketliliğin zayıflamaya pek bir etkisi olmuyor ne yazikki bende de 2 küçük var inan oturamıyorum ama kilom 82 olmuş bu sabah sıkı bir diyete başladım fırsat buldukça sporda yapmaya caliscam yoksa olmuyor gerçekten 
(12,022 puan) tarafından
Emziriyorum diye birde oyle limonlu Maydanoz da içemiyorum kuzum ya. Duba gibim oldum
(2,039 puan) tarafından
Ayniyiz bende emziriyorum :) yeşil çay filanda icemiycez ama emzirmek ekstra kalori yaktiriyor sadece bir düzen oluşturmak lazım bugün başladım bakalım inşallah başarılı olurum aralikli oruç diyeti yapıyorum birde bunu dene istersen
(12,022 puan) tarafından
Kuzum ben 1 saat su içmesem kesiliyor azalıyor sütüm. Günde 3 kere damla kullanmaya basladım
(2,039 puan) tarafından
Su icebiliyorsun kuzum hatta sıvı olan herşeyi 2 ana 2 ara öğün var mesela örnek menü vereyim öğlen 12 de kahvalti yumurta peynir zeytin domates yeşillik 2-3 saat sonra mesela meyve çayı icebilirsin sonra tekrar 2-3 saat sonra şekersiz kahve yanına 2 parça çikolata akşam 8 de akşam yemeği yeniyor o saatten sonra sadece sıvı şeyler tüketiliyor çiğneme yasak sadece mantık bu
0 oy
(865 puan) tarafından
Allahimmm peki ben neden kilo alamıyorum her fırsatta zayifliyorum annem ramazanda 4 kilo almış nasıl oluyorsa ben 6 kilo zayıfladım var olan da gitti 
(12,022 puan) tarafından
Ah sana verebilsem

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,625 soru

24,389,036 cevap

349,169 kullanıcı

...