0 oy
119 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (190 puan) tarafından

Sizce neden mama veriyordym sütüm yetmiyor diye İlk emziriyorfum sonra mama Veriyordym doktorum da  öyle demişti şimdi mamayı hiç istemiyor saatlerdir emziyoruum sütüm de çok yok bilmiyorum ne yapacam 6 günlük

6 Cevaplar

+1 oy
(9,652 puan) tarafından
Emmesi şuanda senin için okadar iyi birşey ki tarif dahi edemem. Eğer sütün çok olsun istiyosan yediğin içeriğinden çok o göğsünün uyarılmasıyla artacak. Beyne bu çocuk aç daha fazla süt üret mesajı verecek. Baksana ya bebek duyularıyla nasıl da varoluşa uyum sağlıyor. Emzir bol bol şuanda tek görevin o zaten aranızdaki bağ içinde süt içinde herşey için ilk aylar emmek en güzel en özel sey
-Reklam-
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Arada yine mama ver sarılık olmasın emzirmeden sonra mama verme araya bir saat koy hem gazı olur ben bağırsakları düğümlenirmiş işlevsel olarak yani benim doktor da öyle dedi mesela kimyası farklı daha alışık değil dedi
0 oy
(2,072 puan) tarafından
Sütün ona yeter sakin mama verme. Bebek çektikçe süt hormonu artar ve süt salgılar. Benim bebegimde öyleydi ne kadar istese verdim zamanla istemiyor 4. Haftaya girecek bebeğim düzene oturuyor 
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Ilk üç ay çok emiyorlar  sütüm az deme emzir bezi doluyosa  yeterlidir

Mama verme 
0 oy
(835 puan) tarafından
Daha çok küçük canım emsin bol bol emzir mama verme süt emdikce çoğalır
0 oy
tarafından
Ne gzl canm emsin iste valla ebn emmesi icin nelerimi vermezdm kizm hic emm3di 1.5 ay pompayla sagdm daha sonrada süg kesildi suan sadece mama kullaniuorx

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 70 göst.
18 Haziran 2021 Diğer kategorisinde GamzeDerin (478 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 363 göst.
28 Nisan 2020 Diğer kategorisinde İnstructor (738 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 72 göst.
0 oy
7 cevap 162 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Melis... (53 puan) tarafından soruldu