0 oy
128 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (98 puan) tarafından
Bir yaşında kızım asla pütürlü yemiyor bir yaşında daha domates salatalık zeytin yemiş değil kahvaltıda sadece yoğurt yumurta yiyor çorba vs oyalayarak veriyorum ama ekmek patates köfte vs yemiyor ağzına alıp çiğneyip tukuruyor çaresiz kaldım ya deniyorum önüne koyuyorum ağzına alıp tukuruyor yoğurtla nereye kadar olacak bilmiyorum kendiliğinden düzelir mi

4 Cevaplar

0 oy
(136,895 puan) tarafından
puturlu gidaya gecmu basladin
(98 puan) tarafından
Beş buçuk ayda baslamistim
(136,895 puan) tarafından
zamanla duzelir pes etme
(98 puan) tarafından
Peki sagolunn
-Reklam-
0 oy
(5,330 puan) tarafından
Yavaş yavaş düzelir sabırlı ol az az koy analt yemezsen tükürsen açıkırsın  diye 
(98 puan) tarafından
Minicik doğradım salatalık domates yine de yemek istemiyor
(5,330 puan) tarafından
Yavaş yavaş bir yemez 2 yemez en sonunda oda yer tv izliyorsa yemek yiyenleri izlet yada sen geç karşısında ıyun oyna hadi bana yedirde öyle öyle alşır
(98 puan) tarafından
İnsallh sagolasnn deneyecegmm
0 oy
(1,573 puan) tarafından
Eline elma ver dilimle düşündüğümüzden daha akıllılar kemire kemire yer öyle başlarsın benim oğlumda öyleydi sevdiği şey olursa yiyodu olmazsa çiğnemiyodu sevdiği seyleri eline ver kendi yesin yanında dur
(98 puan) tarafından
Tamam canım deneyecegm sagoll
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Cok ilginc nasil yiyemiyir ? Siz boğazında kalır diye korktunuz da vermediniz mi en başta acaba ? Hel püre şeklinde yediyse şimdi zor gelir tabi. Önüne koyun çok ac olduğu bir zamanda kendisi yemek zorunda kalsin bence 
(98 puan) tarafından
Bes bcuk aya kadar vermedim sonra çatalla ezdim bir kaç kez Blender kullandgm olddu altı aylıkken ama sonra hep çatalla ezdim
(3,550 puan) tarafından
Aslinda çok da yanlış yapmamışsın. Çorba falan içiyor mu pirinçli falan
(98 puan) tarafından
Evet çorba içiyor pirinçli ekmek dogruyorum içine.eristeli vs ama çorba dışında yemz

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 116 göst.
17 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (493 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 113 göst.
4 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Lala123 (597 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 140 göst.
10 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Elanur__ (463 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.