0 oy
303 göst.
Diğer kategorisinde (9,825 puan) tarafından
Bugun ne zaman dogurucan dıye soranlardan yakınıyodum.Sanırım sancım var kızlar hıc boyle olmamıstı 40.haftadayım an itibariyle.Aksam üzerinden belımden adet sancısı gibi hafıfce baslamıstı sımdı belımde agrı arttı dayanılmayacak gıbı degıl ama uyutmuyo da.karnımda da hafıf sıddette sancı var bebek kasılıyo gibi sımdı dıyın bana sızde nasıl basladıydı

6 Cevaplar

0 oy
(7,127 puan) tarafından

En İyi Cevap
Canim benim hayirlisi olsun sakin olmaya calis dogumdur inallah bi avazda kurtulursun
(9,825 puan) tarafından
Sakınım canım su an bı sıcak dusa gırıcem sancı hafıflerse uyumaya calıscam.kasılmaları mı takıp etmek gerekıyor bebek sertlesıyo ya hanı cunku sıdsetlı bısey hıssetmıyorum
-Reklam-
+1 oy
(1,932 puan) tarafından
Canım benim ilk doğumda hep belimdeydi sancı sonraki iki doğumda karnimda ve siddetliydi 

Böyle büyük abdestin gelir gibi baskı varmi doğumun baslamissa bi avazda doğur bebisini sağlıklı bir şekilde inşallah 
(9,825 puan) tarafından
Henuz o sekılde bır baskı hıssetmıyorum kuzum ama sanırım bebek hareketlendı normalde bu kadar hareketlı degıl kendını topluyor su nısan vs yok henuz sabahı bekler sanırım
(94 puan) tarafından
Zaten o baskılar dogum basladıgında oluyo canım eger olursa sakın hastaneye gitmeden ıkınma Allah korusun yokda evde dogurursun tek basına kalma sakın bi yerde
(9,825 puan) tarafından
Bılıyomusun keske evde dogabılse :) esım annem yanımdalar kuzum ablalarımda var ınsallah bısey olmaz su an sancım yok.
(94 puan) tarafından
Canım evde dogsa da işte bu zamanın sartlarıyla o biraz zor:) :)
0 oy
tarafından
Ben suni sancı alarak doğum yaptım... Ama doğum belirtilerine benziyor canım Allah bir avazda kurtarsın insalah 
0 oy
(6,680 puan) tarafından

Ayni tarif etdiyin gibi canin hadi hayirlisi))darisi bana ve bekleyenlere<3

(9,825 puan) tarafından
Ay heyecan yaptım gelıyo galıba evımın nesesı gelsın artık hem ozledım hem hamılelıkten sıkılmıstım artık
(6,680 puan) tarafından
Hadi hayirli haberlerle gel inşallahh))
0 oy
(1,060 puan) tarafından

Bende sabahtan baslamişti bebek kasilmaya ve hareketi yok denecek kadar azdı aksama kadar devam etti sıklaşmaya 3 dk da bir e düsünce gitmiştim 

Rabbim yardimcin olsun canım inşallah sagliklica alırsın bebeğini kucağına 
(9,825 puan) tarafından
Sancı da eslık edıyodu sanırım sana canım bebek toplanıyo ama sancı hıssetmıyorım
0 oy
tarafından
Canım benim hadi hayırlısı olsun
(9,825 puan) tarafından
Amin insallah eylulcum kontrolden sonra post acarım yınr ınsallah

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 291 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Miraysu (2,941 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 296 göst.
21 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu