0 oy
642 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (75 puan) tarafından
Babam haksız yere beddua etti tutar mı. Aslında aramızda büyük bişey olmadı beni dinlemediler bile hep böyleydiler ben hep onlara yaranmaya çalıştım artık çok yoruldum annem ve babamdan. Konuşmuyoruz gitmeyi de düşünmüyorum çünkü hep bizi eziyolar laf söylüyorlar küsüyolar beddua ediyorlar beni sevmediklerini düşünüyorum çocugumla ilgileniyorlar ama hep dediler ki asıl has torun erkek kardeşinden plan olacak faln diye hep ayırt ettiler eşimi ezdiler bende doldum baba böyle yaptın faln diye daha diyemedin beni evden kovdu ve beddua etti bi ara 1 buçuk ay onlarda kalmıştım yeni evliyken sen 3 ay benim evimde durdun dedi eşimin ailesi hiç bişey yapmadı çocugum oldugunda Allah razı olsun annemler yaptı ama hep bunu söylediler herşeyi biz yaptık faln diye baba yapmayın bida o zaman dedim beni kovdular beddua ettiler ben bunları haketmedim eşim de hep saygılıydı hep ezdik eşimi. Benim annem babam yokmuş tek başımaymışom ben 

8 Cevaplar

0 oy
(3,728 puan) tarafından
Yazı uzun okuyamadım kusura bakma ama Baba'nın bedduası genelde tutar çevremde çok gördüm 
(75 puan) tarafından
İyi de ben onlara hiç bişey yapmadım hep onları dinledim hayatım boyunca
-Reklam-
0 oy
(1,245 puan) tarafından
Anne bedduası süt önüne geçer babanınki tutar ama haksız yere değil canm 
(75 puan) tarafından
İnşallah çünkü ben hep onlar ne istediyse onu yaptım
0 oy
tarafından
Haksiz edilen beddua sahibine doner 
(75 puan) tarafından
Sağolasın kuzum çok agırıma gidiyor ben hiç bişey yapmadım
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Herşeyi geçtim ne demek 3 ay benim evimde durdun durcam tabi orası benimde evim derdim ben çok sinir oldum
(75 puan) tarafından
Benimde bunlar agırıma gitti yüzüne söyleyince çocugunu Kucagıma attı defol git iki yakan bi araya gelmesin dedi çok agırıma gidiyo
0 oy
(4,694 puan) tarafından
Benim babam bize yıllarca beddua etti hiç yoktan yere ben kuran kursunda hocama sormuştum tutar mı diye o zamanlar 8 yaşındaydım tutmaz demişti sonra hiç önemsemedim babamın bedduasını Allah biliyor ya hiç birini ne ben nede kardeşlerim haketmedi kalpten duam biz yanlış anne babadan dünyaya geldik ben çok şükür iyi bir evlilik yaptım kardeşlerimde mutlu mesut düzgün aile sahibi olur inşallah Allah'ım onları doğru yoldan ayırmasın fırsat vermesin 
(75 puan) tarafından
Benimkiler de hep eder gençliğinden beri herkes anne baba olamıyır
0 oy
tarafından
Yapilan iyiligi yuze vurmak karakter meselesi has torun bilmem ne meselesi sacmaliktan baska bisey degil bedduaya gelecek olursakta haksiz yere edilmis bi beddua dua etsin geri donup dolasip kendini bulmasin baba anne evladina zor dineminde bakmaya mecbur sonrasinda yuzune vuruyosa annelik babalik vasfini haketmemisler demektir
(75 puan) tarafından
Evet o kadar agırıma gitti ki yaptıkları bunları söylemek istedim çocugumu Kucagıma attı evden kovdu
0 oy
(132,226 puan) tarafından
annenin bedduasini sut keser derler ama babaninki tutar ☹
(75 puan) tarafından
İnşallah tutmaz haksız yere etti ben onlara hiç bişey yapmadım hayatım boyunca hep onların istediğini yaptım
(132,226 puan) tarafından
haksiz yere kendine doner derler yaa uuff tutmasin
(75 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
tarafından
Haksız yere edilen beddua in bir zararı olmaz bir baba ve evladi için yaptığını niye başa kalkar anlamıyorum üzülme canım bir gün ya sana yada eşine işi düşer 
(75 puan) tarafından
İnşallah yaptıkları agırıma gidiyor ben onlara bişey yapmadım ama baba bedduası yine de geçer diyolar kafama takılıyor
tarafından
Dua et cenabı Allah herşeyden haberdar

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 858 göst.
1 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Esmerqueen (3,161 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 559 göst.
30 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 4,302 göst.
22 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu