+1 oy
481 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Çeyize aldığınız lux  takımları dahilde hep yedek aldığınız  şeyleri  ki kullaniyorsunuz. 

Yoksa kiyamayanalr azınlıkta mi?

19 Cevaplar

0 oy
(2,528 puan) tarafından
misafirlik takımlarım var günlük takımlarım var canım istedikçe pahalı olanları da kullanıyorum çünkü hepsi benim :D
-Reklam-
0 oy
(4,227 puan) tarafından
Hep günlük takımlarımı kullanıyorum zaten pandemi geliniyim malesef henüz doğru düzgün misafir ağırlayamadım inşallah bu günler geçerse onları da misafire kullancam :)
tarafından
Inşallah
0 oy
(52,253 puan) tarafından
kullaniyorum ben ne var ne yok ☺️ bi yemek takimi arada cikiyo oda mutfakta degil diye
tarafından
Iyi  edion
0 oy
(1,929 puan) tarafından
10 yıllık evliyim misafirden misafire çeyiz takımlarımı çıkartıyorumm
0 oy
tarafından
3 takım vardı kahvaltılık, günlük ve misafirlik. Hepsini de kullanıyorum sürekli 
tarafından
Iyi ettin ya
0 oy
(848 puan) tarafından
Lükse öyle para dökmem, ihtiyacım kadarını aldım hep, hem kalabalık olmuyor hem de az eşya çok huzur :) 
tarafından
'yi edion beklenen yolcy
0 oy
tarafından
Hepsini çıkardım dolapta misafir gelince kullanırım fazlalık almadım hiç
tarafından
Iyi ettin ya
0 oy
tarafından
Benden özeli yok o yüzden kiyiyom çünkü birlik oturuyordum ben 6 ay oldu ayrıldim özeniyorum şimdi hevesle:-)
tarafından
6 aydr   kurtulmuşsun  ya  tabak plastik olsada huzur olsun
tarafından
Ağzın bal yesin aynen öyle canım ❤️
tarafından
4 buçuk snee oturdum
tarafından
Of ya gerçekten  çok uzun..
tarafından
Evet Allah'ıma şükür bitti gitti
0 oy
(14,065 puan) tarafından

Yedekte var hangisi önüme gelmişse artik:D

tarafından
'yi edion
0 oy
(13,307 puan) tarafından
İki takım 12 kişilik aldık birini ben birini kaynana onun aldıklarını günlüğe çıkardım benimkilerde eşim ve ben özel günlerde ve annemler de dahil eve kim misafir gelse çıkardım kullandım 8 yıldır dokulmadı sayılmaz ama az kullanıldı. Onun dışında başka hiçbir şey yok misafire sakladığım 
tarafından
Iyi  edion valla
(13,307 puan) tarafından
Eşyam kıymetli değildir benim pek
0 oy
(2,172 puan) tarafından
Hepsini kullanıyom canm hiç ayırmadim sadece çorba tencerem var aldığım setin içinde çıkmıştı onu hiç kullanmadim süslü bişey böyle gerek duymadım açıkçası 
tarafından
Çok iyi
0 oy
tarafından
VAlla ben kullanmiom ama eşim genelde yemekleri o yapio hep onlari kullanio su takimina kadar çıkartyo kahvaltı hazrlio sütlük mu ne varya daha ben hiç kullanmadım eşim ona kadar çıkartyo kullanmycaksan niye aldın dio daha bugun dedim üst dolabı kuanma diye oda bana niye aldın o zman dio
tarafından
Ne ara misafir oldun  ya
0 oy
tarafından

Kıyarım ve kullanırım hiç öyle misafir içinmiş demem 4 takımım var canım hangisini isterse:angel:

tarafından
Iyi edion abla  nerelrrrdesn ya
0 oy
(6,852 puan) tarafından
Yaa bı maaşımı bagladigim tabak derim var ha ev Alicam derken aldık ama kiracı girdi ben yine kiralardayim. Açıp kullanacak inşallah ölmezsem :)
tarafından
Insallah
0 oy
(12,857 puan) tarafından
Bu güne kadar kıyamadım bundan sonra kıayacam valla eğer yeni taşınacağım evin mutfağı müsaitse tabi 
tarafından
Insallah
0 oy
(9,234 puan) tarafından
Günlük ayrı aldım.takimlar misafire
0 oy
tarafından
Gelip onda yemek yiyecek olanlar benden kıymetli değil canım hangisini isterse onu kullanıyorum
tarafından
Oo esra
tarafından
Haksizmiyim ama
0 oy
tarafından
Yok ki lüks takımların kullandığım tabaklar da annemin çeyizinden kalma 
tarafından
Kız ne değerli
0 oy
(136,810 puan) tarafından
Valla ceyize bisi almadik oyle babamin maddi durumu o donem hic iyi degildi bircla bilezik takti bana kurbam oldugum 2 sene bilezik borcu odedi ceyizin ne dersen yatak yorgan dantel falan iste onuda getirmedim zaten
Hepsi annemin evde bu yaz kendi evime geticem birazimi getirdim gecen yaz
tarafından
Belcikaya  mi  getrcen
Yok kiz ucakla 20 30 kilo yuk hakki var hic bisi sigmiyo valize eskisehirdeki evimde durur arabayla gidersem bi gun getirrim
tarafından
Ben çoğunu anneme geri  verdim ;)
Bende dantel falan sevmiyom ama belcika soguk yaa yün yastik yorgan getirsem iyi olur

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 548 göst.
13 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 412 göst.
21 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 77 göst.
5 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Defness17 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 71 göst.