0 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İstanbul'da lazere gidenler kimler nasıl oluyo memnunmusunuz yasaklarda acikmi . Fiyatı filan nasıl her seansa gidince mi fiyat veriyonuz nasıl bilgilendirirmisinz beni tüyler gidiyormu tamamen

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Peşin veriyorsun parasını canım bende kışın gidicem seneye
tarafından
Ne kadar cnm
tarafından
Benim gideceğim yer 6 bin lira
tarafından
Yuhhhh 6 bin mi niye öyle pahalı kizzz
tarafından
Instagramdan bak canim dilan polat
tarafından
Yok instegramim cnm da o kadar çok ya normalde lazer 2 milyar ona bile gidemiyoz çok diyom ama
(51 puan) tarafından
Herkes cok memnun dilan dan
tarafından
Olabilir de cnm 6 milyarda veremeyiz cok
(51 puan) tarafından
Evet ama bence degiyor bende yaptirmayi dusunuyorm
-Reklam-
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Ayda bir her gidişimde taksit oduyordum 5 6 seans gittim baya bitmek üzereydi normal de de zaten çok tüylü değilim gayet iyiydi emzirme dönemi bitince yine devam edeceğim 
tarafından
Emzirince gidilmiyor mu lazere cnm bebegim 1 bucuk yaşında. Her ay ne kadar para ödüyorsun toplamda ne akdsr ücret birde
(14,168 puan) tarafından
Ben hamile kaldığımda ara vermiştim uzman da emzirme bitince gel dedi galiba süt bezlerine zarar verebiliyormus güzellik merkezi yeni acildiginda kayıt olmuştum o yüzden baya indirimliydi yalan olmasın 1250 ye koltuk altı tam bacak genital e anlaşmıştık aylık 125 veriyordum şuan ortalama 2000 civarında diye duydum
tarafından
Baya indirimdeymis o Zmn CNm keşke şimdide o fiyata olsa 2milyar çökmüş ama ayda ne kadar verilir acaba 200tl olur herhalde dimi heryerde taksitle mi acaba yoksa degisiyormu peşin mi veriliyo
(14,168 puan) tarafından
Bilmiyorum canım ben tek bir yerle görüştüm orası taksit yapıyordu öbür yerler nsildir bilmem
0 oy
(9,242 puan) tarafından
Şişli'de gitmiştim ben peşin odemistim çokta memnunum
0 oy
tarafından
Ben iki sene once 1500 anlaşmıştım peşin verme zorunluluğun yok taksitle veriyorsun canim
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Sonu oayan bir şey için nie parayı bağlıyım ki oraya garantisi yok kadın hormonu bu çıkacak tabiki ve çok zararlı olduğunu öğrendim gozeneklerdekki kökleri yakarak nefes almasını engelliyor .herşey bı denge halinde bunu bozmak iyi değil kendine zarar  başka bişey degil
(2,330 puan) tarafından
Elektrikli aletlerde arzum marka iyicok memnunu ben
tarafından
Anladim cnm aynen arzum fön makinem vardı çok iyiydi bozmustum ama güzel fön yapiyorsu
(2,330 puan) tarafından
Evet  bende memnunum
tarafından
Braun marka iyi degilmi kız alsam
(2,330 puan) tarafından
Bilmiyorum denemedim
0 oy
(588 puan) tarafından
Ben özel bir hastanede yaptırmıştım 2018 de. Güncel fiyatları bilmiyorum ama yaklaşık 3 senedir tüy sorunum yok bitti resmen. Toplamda 10 seanstı tüm vücut. 1000 tly di. Tavsiyem özel hastanelerde yada bir klinikte yaptır. Güzellik merkezlerine gidenlerden olumlu bişey duymadım.
tarafından
Çok sağol tavsiyen için cnm bende emzirme bitince başlamayı dusunuyom bebeğim 1bucuk daha . Özelde şimdi ne kadar fiyat biliyonmu
(588 puan) tarafından
Güncel fiyatlar hakkında bilgim yok canım.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 84 göst.
2 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde &Hmyra& (6,632 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 149 göst.
25 Temmuz 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Elifylmz0660 (1,247 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 223 göst.
10 Temmuz 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde &Hmyra& (6,632 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 204 göst.
25 Mart 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Prens_annesi (205 puan) tarafından soruldu

403,976 soru

12,101,991 cevap

36,418 kullanıcı

...