0 oy
578 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (10,884 puan) tarafından

Kızlar kaynanam memlekete gitti bu sabah bende kaynanamlara gelmek zorunda kaldım 5 tane kaynın ve kayınpederi buradalar onlarla ilgilenicem bebeğimde küçük İNŞAALLAH çok zorlanma dün akşam karnım diyoki yenge annem gidiyo sen her gün bize kavurma yap tamam mı bende dedim ki korkarım her gün karpuz peynir yemek zorunda kalıcaksınız :):):):):)::):):))öfff ütüydü yemekti bulaşıktı şimdiden gözüm korktu siz olsanız kaynananızda kalırmıydınız??????????

7 Cevaplar

+1 oy
(2,123 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ben kalmazdım heleki kaynımların oldugu evde hiç kalmazdım zaten hamilesin rahat etmen lazım senin o kadar insanın işi bitmez
(2,123 puan) tarafından
Oo 3 aylık bebekle daha zor degilmi benimki 2 aylık kendi evime zor yetişiyorum ben açıkcası alıştırmamanı tavsiye ederim alışınca hep istiyolar
(995 puan) tarafından
Canım 1 haftadan bise olmaz idare edilir
(238 puan) tarafından
Boşver 1 haftadan birşey olmaz allah rızasi icin yap yazık ne yapsınlar tek.baslarina
(10,884 puan) tarafından
Bu ilk değil zaten elitlerm baba evine gidince kaynanama taşınırım da temizlikten yardıma gelirim bu sefer bebeğim küçük bide bende köye gidicem 2 tane düğün 2 tane kına var alışveriş yapmam gerek 3  çocukla zaten işim zordu şimdi bu kadar adamlarda başıma çıktı gözüm korktu ama ALLAHIN izniyle başedicem
(2,123 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Benim kaynanamfa memlekete gitti 3 tane görümce 4 tane kaynım var 1 tane görümce çalışıyor  diğeri evli bir tanesi bekar ama yemek yapmasını falan bilmiyor ben orda kalmıyorum ama 2 günde bir gidiyorum evli olan görümcem eltinde gidiyorlar ama orda kalmıyorum rahat edemem 
(10,884 puan) tarafından
Biz 5 el titiz 4 tanesi 1 aydır baba evine gittiler bi ben burdayım evli görünce nde var ama oda anca kendi evini yapabiliyor düşman başına küçük oğlu hiç durmuyo
tarafından
Valla benim evli görümce im 2 tane çocuğu var 1 tanesi engelli hiç yerinde durmuyor diğerinde abisi gibi ama yine de gidip yapıyor insandan insana değişiyor
0 oy
(2,348 puan) tarafından
Isin zor ne kadarligina gtti kaynanan koye
(10,884 puan) tarafından
Kaynanam bu gün gitti bizde bayrama 3 gün kala gideceğiz
(2,348 puan) tarafından
Iyi bi  iki hfta idare edilir Allh yardm etsin
0 oy
(588 puan) tarafından
1 kere alışırsa devamlı başına kalır benimde 2 aylık bebeğim var ama kendi evimin isine zor yetisiyorum bide orda kalamam onuda geçtim kaynım kayinpederim var emziricek oluyo insan sütü akiyo üstü başı batiyo rahat edemezdim
(10,884 puan) tarafından
Evet ya benim kayınpederi anid3n damlıyor yaklaşıyorum bazen
0 oy
(753 puan) tarafından
Bi haftada bakilir eskiler nasil bakmis :))
(753 puan) tarafından
Bebek uyudgu an  direk yemek yap boslugunda   ozamn zrlanmazsn belki canim
(10,884 puan) tarafından
Valla canım dün ilk günümdü bebeğim hiç durmadı kucağımdaydı yemek yaparken yemekten sonra bulaşıkları makineye atarken de çok ağladı 2 kaynın dedi yenge sen evine git biz hergün dışaar da yeriz yeterki bebişin rahatı olsun ama nasıl gidiyim idare edicem artık
(238 puan) tarafından
Yani yemeğe sana gelsinler evine yatmaya gjtsin
(10,884 puan) tarafından
Yemekle bitmiyoki kuzum evin temizlenmesi gerekiyo çamaşırların yıkanıp ütülennesi gerekiyo banyo tuvaletin yıkanması gerekiyo bide kayınlarımın hepside  bana çok iyiler kafa dengiyiz artık ben iş yaparken onlarda akşam bana yardımcı oluyolar
(238 puan) tarafından
Aman boşver keyfine bak olduğu kadar olmadığı.kader sıkıntı etme
0 oy
tarafından
Onlar bana gelsinler ben başkasının evinde rahat edemem 
0 oy
(4,664 puan) tarafından
İsin zor Allah kolaylik versin sana
(10,884 puan) tarafından
ALLAH razı olsun canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 350 göst.
10 Kasım 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Pakize333 (8,470 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 658 göst.
+1 oy
4 cevap 301 göst.
13 Eylül 2025 Diğer kategorisinde dobrabirisii23 (87 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 559 göst.
5 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Aniskomhakli (1,243 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,535 soru

24,492,602 cevap

357,737 kullanıcı