0 oy
589 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar eşim sen doğur seni İstanbul'a götürüp gezdirecem falan dedi bende çok görmek istiyorum deniz falan ne bilim telefondan TV den ama yine görmek istiyorum neyse eşim kaynanama söyledi kaynanam çocuk falan ne olacak deyince eşim onuda goturecem dedim kaynanam tamam dedi ama iki de bir seni götürür oğlum seni gezdirir diyor 

Bende biz evlendigimizden beri hiç dışarıya çıkmadık gezmedik asla gezdirecegini goturecegini falan düşünmüyorum dedim ama kaynanam yok yok götürür seni goturecem demiş oğlum sen bak gidersin diyor iki de bir bu gidişle bende geldim decek 

Yani dese gelsin decem ama ne bilim gelse tam tersi gezme hevesimi kursağımda bırakır eşimle tartışmama bile neden olur herşeye karisir çünkü eşimle beni kıskanır eşim bana güzel bir söz söylese hemn ona söylemesini ister şimdi eşim orda birşey alsa yapsa burun aşar ne bilim eşimle vakit geçirmek istiyorum ne zmn gitcegimiz belli değil tabi normalleşme olduğunda kışa doğru olabilir falan diye düşünüyorum 

Kaynanam istese gelmeyi karşı çıkayım mi sizc

20 Cevaplar

+1 oy
(1,353 puan) tarafından
Ya bırak gel falan deme gelirse de karşı çık. Bizim de hayalimiz karadeniz turuydu. Allah nasip ederse çocuğumuz 1 yaşına geldiğinde gitmeyi düşünüyoruz. Geçenlerde kaynanamın yanınada dedi bunu. Kaynanam da biz de geliriz dedi. Eşim de yok öyle sessiz sakin karımla çocuğumla gitcem ben dedi sustu kaldı :D karşı çık anam valla tatil tatil olmaz zehir olur
-Reklam-
+1 oy
(849 puan) tarafından
Çık tabii ki, o neden gelsin ki? 
+1 oy
(4,819 puan) tarafından
Ben İstanbul da d8gdum buyudum evlendim esımın memleketine geldım 8 yıldır gidemedım, ailem sülale orda. 2. Cocugum oldu bı turlu gidemedik. Insaallah bu sene gıdecegız, ben kaynanamla oturuyorum. Esıme dedım basta sadece ikimiz gıdecegız o da tamm dedı. Eger annesı dese bende gideyim esınle tartısırım sız gidin ben gitmem derim. Basbasa bı gezmeye gıdemeyeckmıyız her dk dibimizde zaten herseye de karısır, izin vermem yanı
(1,319 puan) tarafından
Verme de zaten aynı evdesin birde kuyruk gibi peşinde bir zahmet götürme ay Allah sabır versin aynı evin içinde çok zor ya
0 oy
tarafından
Kız İstanbul'u boşver deniz için Karadeniz'e gel yeşillik Dr var mis gibi 
0 oy
(9,242 puan) tarafından
Hangi sehirdesin bırak İstanbul ungeldigine pişman olursun.sen Karadeniz'e git
tarafından
Ağrı dayım hiç şehir dışına çıkmadım eğer eşim gezdirirse ordan Kocaeli ye adana falan da gitmek istiyorum tabi kaynana gelmezse
(9,242 puan) tarafından
Hiç Ağrı'dan çıkmadın mi . Kaynana da geliyorsa gelsin bebek varsa baktirirsin
tarafından
Hayr çıkmadım kaynanam gelse tam tersi çocuğu bana bırakıp kendisi gezer kız kardeşlerine gider çocuğu emanet etsem kim bilir geldiğinde ne halde olur
0 oy
tarafından
Karadeniz çok güzel herkes söylüyor  keşke kocamda bana deseydi gezmek için neryee gidelim Karadeniz gitmeye çok istyirum ne babam ne de kocam yazmadı tayin yeri orası hep aklimda virüs biterse Karadeniz'i gitmeyi dusunuyirum 
tarafından
İnşallah gidersin canm
0 oy
tarafından
Naçizane fikrim kocan yakınlarda bir yere gidip gezdirsin anasını seni ve bebeğini de yaz sonuna doğru geZdirsin.hem kaynananın gönlü olur.
tarafından
Kız kaynanam istese elinden geleni yapar akrabalri bahane eder onları gorim diye oda gelmek ister tabi o gelirse ben gitmem
tarafından
Haber etmeden gidin sizde cnm
0 oy
(7,605 puan) tarafından
Kışın hiç bir şey anlamazsın yazın gelin canım hazır şehir boşalıyor iken rahat gezersiniz. 
tarafından
Aynn haklısın olursa yazın inşallah tabi kaynanam olmadan
0 oy
(3,464 puan) tarafından
Ben doğduğumdan beri İstanbul'da oturuyorum, daha dün eşime dedim biz İstanbul'da Sürünüyoruz resmen, hiç gelip görmeyen İstanbul'da bişey var sanıyo dedim, bende Ege ve Akdeniz aşığı birisiyim, yani oğlum olcak adı bile Ege olcak gerisini sen düşün :))) eğer tatil amaçlı İstanbul'a gelceksen hiç gelme Muğla Antalya falan git daha güzel 
tarafından
Yorumlardan falan bellimi İstanbul o kadr gzl değil eşimde öyle der Karadeniz falan daha gzl İstanbul'da birşey yok diye aslında Karadeniz olabilir
0 oy
(11,419 puan) tarafından
Sende boyle diyince cok mutluyum ilk kez karı koca gidicez de anlar herhalde. 
tarafından
Aynn olmadı bu sefer derse derim
(11,419 puan) tarafından
De yoksa el ele tutusup gezersiniz
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Bir kere hepsinden önce siz ailece gelin kaynanan ne işi var yaa valla çok güzel şehir kesinlikle gelin gezin
tarafından
Kaynanam kıskanç eşim bana birşey yaparsa inada yapmasını ister gezmek var sonuçta oda ister
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Eşimle sen git tabi ne işi var yanınızda eşimle konuş gelecekse gitmem de
tarafından
Bu gidişle öyle olur ama eşime birşey demisligi yok eşimin kararı ne olur onu merak ediyorum
0 oy
(3,000 puan) tarafından

Bizde Karadeniz turu yapacaktık kaynanamla kocası da geldi hadi gidek hadi gidek dediler hiç bişey anlamadım gezemedik de gittiğimiz gibi geri geldik :angry:

tarafından
İşte bende bunu düşüyorum hiç istemiyorum gelmesini
0 oy
(141 puan) tarafından
Kafa dengi olsanız hadi gelsin dicemde belliki çok kafa yapınız uymuyor en iyisi bu konuyu açımca konuyu degis gelme demek yerine hic konusunu actirma 
tarafından
Konu kendisi açar ilkte konuştum sonradan kendisi açıp kendisi kapatır ben birşey demedigim icin
(141 puan) tarafından
Sen oralı olma iste baska konu ac
0 oy
(5,867 puan) tarafından
Vala gezin kendıneze kaynanan sizinle gelmesn yaa onane sen nerde yaşyorsun hangı şehrdesın 
tarafından
Ağrı Doğubeyazıt ta
(5,867 puan) tarafından
Bende ağrı merkezliyim :) şuan istanbulda otryorum bende hep derdim evim istanbul da olsun ailem tekırdag da
0 oy
(4,102 puan) tarafından
Keske gideceginizi simdi soylemeseydinn
tarafından
Eşim direk söyledi
0 oy
(4,697 puan) tarafından
Eşin bunu ayarlayan bilir sen karşı çıkarsan sen kötü olursun sen eşine çıtlat o annesini bilir tanır ona göre davranır bu konu açıldığında sen konuyu değiştir 
tarafından
Aynn haklısın canım saol
0 oy
(1,850 puan) tarafından
Biz bi gidip öğrenelim ikinciye heoberaber yine gideriz de
0 oy
(1,697 puan) tarafından

Bi kere eşime yazlığa gidelim sen ben bebek dedim. Ama kaynanamla kaynım da gelmişti :D ama eğlendik yani çocuğa baktı gezdik akşamları uyurken özellikle. Kaynanaya bağlı. Bizim peşimize gelmezdi gittiğimiz yerlere. Torunum olsun bana gezmek gerek değil dedi hep sağ olsun. Yani kaynanaya bağlı canım 

tarafından
Tam tersi benm ki çocuğa sen bak der ben gezim der bide akraba evleri var gider

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 337 göst.
9 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 2,113 göst.
1 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,769 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 330 göst.
29 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Ayparca (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
52 cevap 1,451 göst.
9 Eylül 2023 Aile kategorisinde Adohitlerin annesi (348 puan) tarafından soruldu

403,786 soru

12,097,050 cevap

36,401 kullanıcı

...