0 oy
363 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Baştan söylüyorum o senin annen deyip linç edecekler okumasın bile aynı şeyi kaynana için yazınca canavar gibi bakıp anne için yazınca Aaa annen ne olacak diyenler lütfen cevap bile vermeyin. Biz küçükken kız kardeşimle aynı kıyafetleri giyerdik aynı pantolon aynı tunik aynı şal ben giydim bi kere ne kadar çirkin olmuş hiç yakışmamış onunla o olur mu diye beni üzdü aynı kombini aradan bir ay sonra kız kardeşim giyince aha benim güzel kızım nasıl yakışmış dedi bu hep böyleydi ben hangi kıyafeti beğensem hangi çanta ayakkabı vs beğensem sürekli çok çirkin kötü dedi küçücükken beni genç kadınlar gibi giydirmeye çalıştı ya zevklerimiz uyumuyo ben spor giyinen biriyim annem hep şık olsun istiyo olmuyo. Nişan elbisemi gelinliğimi annem beğendi bişey demedim. Evime mobilya aldık eşim beğendi çoğunu annem geldi yine başladı çok çirkin ne biçim eşya çok zevksizsin vs vs ama ben onun bişeyine laf etsem ağlattı beni ben biraz tezcanlı biriyim az çok insanları tanıdım için lafın sonunun ne olacağını bildiğimden hayır derim istemediğim bişeyse. Neyse dün televizyonda babam mobilya reklamı gördü bana gösterdi bak kızım hem bellona hem şu fiyat kampanya varmış diye annem (bunu hemen hemen her gün söylüyo o yüzden biliyorum) başladı yine aman iki çvoğun olacak iyisi olsun deme al benimki gibi kullan dedi ben de istemiyorum böyle dedim başladı hemen sen benim lafımı kesiyon da sana fikir belirtilmiyo da bilmem ne. Dün ayakkabı aldı kız kardeşim bana ben spor sevdiğim için spor aldım yazlık çok güzel annem başladı yine ne biçim ayakkabı insana bi güzel bişey alır hiç benim istediğim gibi olamadın zaten. Annem bunları şimdi değil ama önceden eşimin yanında da söylediği için eşim de aynı o da benim giydiğim aldığım hiç bir şeyi beğenmiyor ben artık alışveriş yapmaktan bile nefret ediyorum aldığıma bi laf edecekler diye. Bugün başka bi olay üstünde konuşuyoduk hiç boşa uğraşma o öyle olmaz dedim sne benim lafımı kesiyon sana bişey söylenmiyor dedi ben de artık doldum hep böyle yapıyon bana dedim bu sefer de diyo sen konuyu hep kendine çekiyon. Bundan yıllar önce benim ilk bulduğum adamla evlenme sebebim annemden uzaklaşmaktı zaten eşimin şu an bana olan davranışlarının sebebi de annem o bana değer vermedi ki eşim versin. Dua edin bir an önce işlerimiz iyi olsun eşya alıp kendi evime geçeyim çok bunaldım daha yazsam çok şey var da uzun olacak 

6 Cevaplar

0 oy
(14,163 puan) tarafından
İnsan istiyor ki birşey yapınca anne destekçisi olsun sana çok üzüldüm bizim annemle ilişkimiz güzeldir yaptgim şeyleri beğenir sever o yüzden belki de çok fazla üzüldüm bilmiyorum annen sana karşı neden bu kadar negatif
tarafından
Bilmiyorum ki hep böyleydi bak hâlâ yemek yaparım yer bitirir iki gün sonra en ufak şeyde yaptığınız yemek yenilmiyor güzel dğeil der o gün dibini sıyıran kimdi
(14,163 puan) tarafından
Hiç böyle sordun mu ona
tarafından
Sordum evet yenmiyo dedi ben de biz senden öğrendik yemek yapmayı başkasından dğeil senin tariflrirn bunlar zaten dedim
-Reklam-
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Aynı evde zor düzenini bozdun gittin geldin onca eziyeti çektin hayırlısı olsun hakkında
tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun annen bunu yaparsa tabiki eşinde yapar aynı şeyi ne olursa olsun bari başkaları yanında yapmasa bunu 
tarafından
Eşya alınacak ben iyi olsun istiyorum çünkü eşim eminim kırılsa bile bi daha almaz en azından iyisini alayım da dursun onun yanında ucuzu olsun diyo sürekli
0 oy
tarafından
Annende olsa takma kimse senin zevkini begenmeo zorunda degil canim benimde babam kiz kardesimi daha yakin gorur bende fazla yanasmam mesafe koyuyorum onlar oyle yapinca sende aynisini yap boyle kafana takarsan Allah korusun hasta olursun 
tarafından
Şu an mecbur annemlerde kalıyoruz yoksa takmam
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Olayın özünü sonunda anlamışsın ama tam olmamış canım. Öncelikle sen kendine değer ver. Bu benim fikrim benim kararım benim zevkim diye ağızlarını kapat eşinin de annenin de sen tepki vermedikçe onlar üste çıkmış. Nasıl ki biz annelerimizi sevip sayıyosak aynı şeyi onlarında yapması gerekir. Anne baba eş evlat tabi ki çok önemli ama önceliği kendine vermelisin bi kaç kere tepkini dile getirirsen bidaha sana böyle davranamazlar 
(4,173 puan) tarafından
Sende onlara öyle davranmayı dene empati yapamıyolarsa hissettiklerini hissettirmeye çalış
tarafından
Ben de yapcam bundan sonra
(4,173 puan) tarafından
Yap görsünler dinsizin hakkından imansız gelir derler :)
tarafından
Dimi :) Ay şaka bi yana inşallah işe yarar
(4,173 puan) tarafından
Huylu huyundan vazgeçmez canım bence ama senin için rahatlar belki biraz :))

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 178 göst.
+1 oy
7 cevap 626 göst.
15 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 592 göst.
1 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nimesay (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 338 göst.
1 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Umudun olsun 123 (60 puan) tarafından soruldu

408,523 soru

12,275,173 cevap

37,717 kullanıcı

Kategoriler

...