Yarın annemle kız kardeşim geliyor doğumum için bakmaya kaynanam annemlere göre yakın mesafe de ama farklı şehirde kaynanam gelmiyor gelmesin annemde daha rahat ederim ama kaynanam elimi ayağımı toplayınca gezmeye gelcek öyle dedi 30 haftalarda hamileyken ev taşıdım eşim de yoktu herşeyi kendim yaptım gelmedi midem bulandı ilk haftalar eşim gel dedi gelmedi sonra ben düzelince gezmeye gelmek istedi bu seferde ben oralı olmadım şimdi diyor yazın gel gezelim yeni evliyken de her yere gezmeye bizimle geldi yaşı genç anlıyorum ama balayına da gelmek istedi eşim gelsin ayrı gezeriz dedi bende istemiyorum dedim beni gezdir gamzenin gezesi var diyor hep eşimde herkes kendi avradını gezdirsin seni de babam gezdir sin deyince bozuldu ama biz hep cümleten gezdik ilk yeni evliyken şimdi doğuma falan gelmiyor ya beni orda doğum yapsın istiyor du gelen giden olur gezeriz diyordu bende kaynanamlar kalabalık görümceler kaynananın küçük çocuğu kayinbaba rahat edemem diye istemedim hem annem gelemezdi o kadar kalamazdı kendi evim rahat diye doğumu kendi evimde istedim acaba ondan mı gelesi yok yoksa biraz iş yapmayı sevmez ben oradayken hep ben yaptım ondan mı ki