0 oy
347 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kaynım askere gitti iki gündür iki gündür devamlı arıyorum açmıyor kapalı diyor ama wpye falan giriyor çocukların elinde diyorum ama insan hiç mi görmez dün küçük gorumcemi aradım açmadı annem aradı açmadı anneme sabah mesaj atmış yorgundum ondan açamadım diye ama bana atmadı ben annemdeyim daha evime gitmedim ama gerçekten yapıldığı zoruma gitti. Bı ara anneme demişti sen benim kızımla konuşmuyon ondan senin kizinla konuşmuyorum diye ben karismiyorum annemin konuşmasına(gorumcemi bana yaptıklarından konusmuyor çünkü namusunu tüm kayinlarimin kayinbabamin önünde ayaklar altına aldı)denediği kalmadı hixbirsey yokken

7 Cevaplar

0 oy
(1,471 puan) tarafından
Sen niye ısrarla arıyosun ki 1 kere ara dönmedi mi bidaha arama aramadı diyemez 
tarafından
Valla zaten aramam daha kayinbabami aradım görevimi yaptım yeter kaynanam zaten çok değişik bi insan
(1,471 puan) tarafından
Öyle de kalsın boşver o ararsa konuş sen arama belli ki sen üstüne düştükçe bi yerleri kalkmış
tarafından
Valla öyle yok cnm aramayacam oğlu onla konuşmuyordu askere gitti evlatlarina analık yapamayan bana mı yapacak
-Reklam-
0 oy
(250 puan) tarafından
Açmıyorsa arama sende canım 
tarafından
Yok cnm daha aramam valla zaten kayinbabami aradım yeter keyifleri bilir canları cehenneme
0 oy
tarafından
Sen üzerine düştükçe o daha nazlaniyordur açmasa açmasın arama eşine de söyle arıyorum annen neden açmıyor acaba bir sor de öylece kalsın 
tarafından
Söyledim cnm eşime yarın fırça atarım onlara dedi ama sinir oldum resmen köpek yerine koyuyorlar daha ne ararım ne sorarım oğluda askere kuş gitti onlara konuşmuyor kayinbabami aradim yeter evlatlarina analık yapamayan bana mı yapacak
tarafından
Arama kendi arasın çocuk mu sanki peşinden koşacaksın
tarafından
Yok kuzum daha aramam bu sonduuu valla
0 oy
(3,458 puan) tarafından
Aynısını yaşadım canm 1 defa aradım açmadı ertesi gün akşamına burcu aramış disaridaydim telefon evdeydi dedi gördüm ama donmedim diyor yani sonra yine aradım açmadı telefonu insan görünce dönmez mi gelin bu gurbetteyim eşim askeri personel göreve gidiyor yani yalnız kaliyorm evde ben eşime analttim durumu eşim aradı açtı neden donmuyorsun dedi oğlum gormedim dedi yanında tasimicaksan telefon kullanma dedi geline veriyorm telefonu dedi alır almaz telefonu oğlunun telfonu açıyorsun benimkini mi acmiyorsun dedim kızım benim okumam yok dedi gorumcende görse söyler dedi görümcem ilede konuşmuyorum küsüz hii görse söylermi dedim söyler niye söylemesin dedi o oldu bidahda aramadım kendisini bayramda kayınbaba mi aradım onun telefonunda bayramını kutladık az önce beni aradı eşim gorevde diye bitti ama artık aramam kendisjni...
tarafından
İyi yaptın demek ki bilerek yapıyorlar ama suç bizde fazla yüz verdik niyetleri kalktı bende daha aramam kayinbabam ona bin basar keşke analigi kayinbabamdan ogrenseydii
(3,458 puan) tarafından
Hepsi aynı neredeyse bidaha çok bekler aramanı ben kendisinin yaptıklarını yutucak biri değilim o kadar yaptığı şeye rağmen ben arıyorsam kendiside açmak zorunda müsait değilse de sonra bana dönmeli yüz verme arama bidaha kendisini neden aramiyorsun derse arayincada acmiyorsun de
tarafından
Valla öyle yapacam kız aynı durumdayiz etmediği yapmadığı kalmadı daha halen eşimin hatri için üzülmesin diye konuşmuyorum askere gitmiş oğlu arayayım diyorum tenezul edip ne açıyor ne dönüyor ama çok bekler aramanı daha
(3,458 puan) tarafından
Valla canm yüz verenin değeri olmuyor bu zamanda bırak kendisi illa arar seni ;) sana tavsiyem hiç arama sana iyi olana ol yüzüne gelince iyi ol yeter yani
0 oy
tarafından
Bir kere aradın iki kere aradın yeter bence kendi dönmezse sen aramadı olmazsın o açmadı olur boşver eşine söyle aradım açmadılar diye bilsin senin aramış oldunu
0 oy
(835 puan) tarafından
Arama bence canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 224 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Hurremsultan01 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 234 göst.
28 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Bizimkz12 (2,936 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 315 göst.
27 Kasım 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 322 göst.
17 Haziran 2021 Aile kategorisinde EsleminAnnesi (3,100 puan) tarafından soruldu

406,415 soru

12,186,824 cevap

36,692 kullanıcı

...