Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_f38394e77361ee6e4bc08bf0f9e4f477, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Yıllardır kullanırım memnunum sıvı geçirmiyor dediğiniz ALEZ markası var mı-Diğer
0 oy
461 göst.
Diğer kategorisinde (366 puan) tarafından
Kızlar bana böyle 60 derecede bile yıkayabileceğim kalın olan a101dekiler gibi altı poşet gibi olanlardan değil de kalın olanlardan önerebileceğiniz bir alez markası varmı malüm 3 çocuk ard arda bana alez çok lazım oluyor vardı öyle bir alezim ama yıkaya yıkaya markası silindiği için hangi marka bilmiyorum 4 yılı bitirdik artık yıprandı ben ilk aldığım zamanlar alezin düşük ısıda yıkandığını bilmiyordum 80 de bile kaç kere yıkadım o halde 4 yıl iyi idare etti öyle birşey istiyorum 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım kızıma yataştan baza aldık hediye verdiler alezını, fiyatı 80 tl demislerdı  sanırım. Ama 1 damla dahi gecırmıyor pamuklu ve 90 dereceye kadar yıkanabiliyor cok memnunum.lastıklı carsaf gıbı gecırdım bellı bile olmuyo carsaf gıbı duruyor 
(366 puan) tarafından
Hadi ya takip edeyim inşallah indirime girer de alırım ya kıl tüy topluyor mu
tarafından
Yatagın kırlenecegıne al derim canm.
(366 puan) tarafından
Aynen canım olmafı öyle yapacam
tarafından
Yok cnm yumusacık 1 yıldır kullanıyorum hala aynı duruyo tüh vs tutmuyor. Kenarları uzun oldugu ıcın yatagın altına gecıyor rahatlıkla
(366 puan) tarafından
İnşallah düğün sezonu filan var infirime girer de alırım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yatağın hediyesi olarak vermişlerdi istikbalde ama markası neydi bilmiyorum 3 yıldır 60 a da attığım oldu gayet iyi 
(366 puan) tarafından
Oda istikbaldir büyük ihtimalle canım bakayım bi
0 oy
tarafından
Özdilek canım 3 senedir evliyim 3 aylık bebek sürekli kusma bir kez olsun geçirmedi 
(366 puan) tarafından
Kaç derecede yıkıyon canım kıl tüy topluyor mu
tarafından
Hayır hiç olmadı. 60 derecede yıkıyorum
(366 puan) tarafından
Anladım canım sağol
tarafından
Buarada benim yanları ipli gibi oluyor ya öyle değil lastikli çarşaf gibi geçiyor .diğeri hemen çıkıyor
(366 puan) tarafından
Öylesi güzel canım
0 oy
(2,320 puan) tarafından
4 yıl önce karacada kampanya vardı 2 nevresim takımı battaniye fln pike takımı  fln hepsi vardı içinde hediye alezi vardı. 3 buçuk yıl oluyor kullanalı hiç sıvı geçirmiyor. Ve hala olduğu gibi MaşaAllah. Ve herşeyi öyle çok iyi çıktı Karaca'nın çok memnun kaldım. 12 takımlık seti 1600 e almıştım. 
(366 puan) tarafından
Ona da bakayım canım kaç derecede yıkıyorsun kıl tüy topluyor mu
(2,320 puan) tarafından
Hayır canım hiç toplama yapmadı 60 derecede yıkıyorum hep. Ve düşün doğumdan sonra kaç kez şiddetli kanamam oldu ama yıkayınca hiç lekesi dahi kalmadı.
(366 puan) tarafından
Hadi ya anladım canım sağol bakacam ona da
0 oy
(5,330 puan) tarafından
A101 e bir ara gelmişti altı kapitoneli  aldım 3 yıldır kullanıyorum    alez i 
(366 puan) tarafından
Kız a 101 den aldım 60 da yıkadım altı poset gibi yırtıldı
(5,330 puan) tarafından
Altı poşet olandan değil kapitoneli iki tarafıda bez foto yükleyemiyorum atardım yoksa
(366 puan) tarafından
Sıvı geçirmesi nasıl
(5,330 puan) tarafından
Geçirmiyor ben memnunum  alıcaksan kapitoneli al diğerleri geçiriyor cnm
(366 puan) tarafından
Tamam canım sağol
0 oy
tarafından
English home alez ve yatak koruyucu aldım ikisini üst üste açıyorum çok rahat ve sağlam 
(366 puan) tarafından
Anladım canım sağol
0 oy
(9,650 puan) tarafından
Istikbalin sanırım bizimki 7 yıl oldu evleneli bisi geçirmedi 
(366 puan) tarafından
Bakacam canım sağol
0 oy
(7,434 puan) tarafından
Özellikle almadım canım Karaca'nın çeyiz setinin içinde vardı ben hatta bir tane daha hediye istemiştim iki tane oldu 4 yıldır onları kullaniyirum 60 ta tıkar m çünkü hep havlularla yikatiyorum bir sorun olmadi 
(366 puan) tarafından
Sağol canım  bakacam

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 550 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Daisylovess5 (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 52 göst.
0 oy
1 cevap 160 göst.
25 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Esin3535 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 127 göst.
25 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Esin3535 (0 puan) tarafından soruldu

413,940 soru

12,459,124 cevap

46,611 kullanıcı

Kategoriler

...