0 oy
294 göst.
Aile kategorisinde (169 puan) tarafından
Annem babam ayrı. Babam alkolik hayırsız biri. Şuan başka kadınla evli. Kız kardeşimi istemeye gelecekler. Amca tarafım aşırı dedikoducu. Para bakımından kesınlıkle yardımcı olmazlar, sadece laf aramak için her ortamda bulunan insanlar. Kız kardeşimde bunlara her haltı anlatıyor. Şu da var. Amca kızları hep biz kuzeniz falan derdi. Nikahında takı zamanı amcam ve kızları ortadan kayboldu. O günden beri konuşmuyorum. Kız kardeşime diyorum ki onlara tanışma gününü söyleme. Çünkü onlar çagrılmadığı yere giden insanları gün hemen gelirler. Saçma sapan konuşurlar. O da sürekli bunu söyleyip durma diyor. Ben kaç yıldır tanıyorum hepsini. Yüzsüz ve dedikoducu hepsi. Hiçbiriyle görüşmüyorum.sinir oldum kardeşime. Bidaha nasihat falan vermem. 

4 Cevaplar

0 oy
(14,168 puan) tarafından
Baba tarafından hayır gören var mı yaa
(169 puan) tarafından
Yok sanırım. Hayır bunlar çingene gibi. Gelıp varya tatlı falan herseyı evıne götürüyorlar sormadan. Agızları cok pis. Aynı ortamda sacma sapan konusurlarsa ben bırakır giderim
-Reklam-
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Kaçarak evlensin daha iyi ya 
(169 puan) tarafından
O zaman bir ömür dedıkodu yapar bunlar
(25,224 puan) tarafından
Aman kendi kendilerine konuşup dursunlar
0 oy
tarafından

Bir an ben yazdım zannetim :D benim kız kardeşime öyle kaç kere uyardım nasihat verdim bak bunu yaptılar bana dedim sanda yaparlar dedim yok 

tarafından
Aman bırak kendi haline yarın birgün sen kötü olursun yine
(1,215 puan) tarafından
Nolur kusura bakma da o kuzen  kardeşinle dedikodu yaparken kardeşin ne yapıyordu ne yazmış acaba senin dedikodunu yapabilecek cesareti nerden bulmuş.  Demek ki bunu bir kaç kez yapmış sende bu kardeş için de çok fazla üzülme bırak ne hali varsa görsün iki gün sonra pişman olup abla diye gelir
(169 puan) tarafından
Canım kuzenim kendı kız kardesıyle benım kız kardesım ve benım dedıkodumu yapmış. Şunları yazmışlar. Beni istemeye falan geleceklerdi. Demişlerki evlerını düşüneceklerıne kıyafet düşünüyorlar. Hepsını okuyamadım. Hemen sildi ve sızle ılgılı degıl deıd
(1,215 puan) tarafından
Kardeşimle benim dedikodumu yapiyordu yazıyordu ya ona bakarak yazdiydim kusura bakma. :-):-) Boşver canını sıkma 3 sene olucak hiç bir akrabam ile gorusmuyorum ne arıyorum ne aradıklarında açıyorum kafam okadar rahat ki anlatamam sende öyle yap
(169 puan) tarafından
Ben 7 aydır evlıyım. Sadece bu amca ve kızları ıle gorusmuyorum. Bunlarda büyü falan hersey var. O yüzden hıc konusmuyorum. Kafam rahat
0 oy
(1,575 puan) tarafından
Gerçekten kan yoluyla bulaşan en kötü şey akrabalık ya
(169 puan) tarafından
Kesınlıkle. Arkamdan koca buldu gtu kalktı dıye dedıkodu yapıyorlar. Ama kocaya alakası yok. Cok yıprattılar benı. Sureklı elestırı yolar ve özguvenımı bıtırdıler

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 384 göst.
6 Mart 2024 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,699 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 466 göst.
18 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Ipek41 (7,375 puan) tarafından soruldu
0 oy
80 cevap 2,648 göst.
17 Mayıs 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 307 göst.

406,361 soru

12,184,694 cevap

36,688 kullanıcı

...