0 oy
654 göst.
Diğer kategorisinde (1,161 puan) tarafından
Kayınpederim sağolsun iki oğlunu kira ile uğraşmayın diye bize ve eşimin kardeşine oturmamız için ev verdi(evler bizim değil sadece kira vermemek için oturuyoruz).  Ben kayınvalidemgilin alt katında oturuyorum eltim başka bir yerde... Kayınbabam elektriğe suyu doğalgazı dahi öder hem eltimgilin hem bizim. Maddi durumu gayet iyi olduğu için... Gelelim meseleye: sizin 400 450 bin tl paranız olsa sıfır daire alıp çıkarmıydınız. Bu durumda bütün masraflar sizin olcak. Yoksa eltiniz ev aldı ve aldığı evi kiraya verdi bedavadan kayınbabadan geçiniyor evinde durarak diye düşünüp çıkmaz mısınız. Ev alıp sizde mi kiraya verirsiniz.. Eşimin kardeşi ile arası bozuk ve eğer o öyle akıllılık yaparsa bende öıkmam düşüncesine girdi

31 Cevaplar

0 oy
(3,457 puan) tarafından
Kayınbaba ve kayınvalidem ile aramda maddi ve ev konusunda sıkıntı yoksa alır kiraya verirdim çok şanslısın kız benim kayınvalidem elinde olsa eşimin maaşını alır acımaz :)
(1,161 puan) tarafından
Haha mesajına güldüm kuzu :) Rabbim gönlümüze versin hepimizin inşallah
(3,457 puan) tarafından
İnşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım aç gözünü artık o akillida herkes saf mi al daireyi kiraya ver diğer eve de biz böcekli evde oturuyoruz senelerdir ara kat bizim hakkımız falan de al 
tarafından
O habire boşanıyorda sana haram mı canım sende ortalığı ayağa kaldir böcekli evde yaşatıyor beni bu adam bosicam yeter artık falan de ;)
(1,161 puan) tarafından
Eşimle son kavgamda o taktiği uyguladım :)) ev yüzünden eşim karımla aram bozuldu diye kayınbabamgile 1buöuk ay gitmesi. Bende gitmedim altlı üstlü oturduğumuz halde.. İş iyice sarpa sardı :) ama ben o kızla yarışamam zaten tahammül edilecek tarafı yok kayınvalidemgil bile oğlunun hatrına susuyorlar. Biz zaten görüşmüyoruz. Bayramdan bayrama kayınvalidemgilde görüşürüz ondada sinek geçse evde duyulur kimse konuşmaz. Anca kayınvalidemgil laf atarsa öyle
tarafından
Bence kayinvalidenlere iyi olursanız size daha isinirlar bı durum olduğunda istediğinizi yapmaları kolay olur
(1,161 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum. Onlardan ziyade bize daha yakınlar son 1 yıldır filan.. Onun çocuğunu bile sevemiyor eltim sevdirtmez çünkü aman şu olur aman bu olur sakın dokunmayın diye .. Halbuki ikimizinde bebekler 1 yaşında nolcakta torunu tabiki sevcek kadınında hevesi var.. O yüzden bizim değerimizi daha iyi anlamaya başladılar. Müstehak zaten anlasınlarda
tarafından
İyi yapıyorsun canım sen zeki bir kadınsın böyle devam et
0 oy
(10,834 puan) tarafından
Valla ben olsan dediğin gibi ev alır kiraya verirdim böylelikle bşrikim yapardım aldığım kiradan  çok mantıklı 3.  5 sene baya birikim olurdu ilerde çocuklarında rahat eder
(1,161 puan) tarafından
Herkes bu şekil düşünüyor canım ya. Eşimde sizde haklısınız sanırım :( ama nere kadar işte hevesim var onalrın suyu kuru kayınvalide yanında değiller sitedeler
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Ev al kiraya ver ve ilerde sıkıntı yaşarsanız kiracıyı çıkar kendin git evine 

O zamana kadar da birikim yap yine

Bende kaynanamla aynı binadayım ve ilerde iki ev alıp yine aynı binaya gitmeyi düşünüyorum. Bi sorunum yok çünkü çok şükür
0 oy
(1,502 puan) tarafından
Diğer cevaplarına da baktım bence ev al kiraya ver hatta üstüne de biraz eksik var de kayınbaban dan para koparmaya bak çocuğun şuyu eksik buyu eksik diye sömür habire mesela o 2 daireyi mutşakka siz alın güzel olanı eltin uyanık sen saftirik olma
(1,161 puan) tarafından
Kayınvalidemgilde bunun farkında biliyormusun. Oğluma sürekli bişeyler alıp durmaya başladılar. Haksızlık oldu size diye.. Ama ben artık kanmıyorum aldıkları 3 5 kuruşluk şeylerle.. Eşimle benim gözümü çok açtı kaynımgil. Biz çok sessiziz diye adamı sömürmeye kalktılar eşim laf yapınca kabullenemediler. Ee kim olsa laf der kusura bakmasınlarda
0 oy
(6,076 puan) tarafından
Kaynanama bağlı huzurum varsa otururm yoksa çıkarım yemişim bedavasini
(1,161 puan) tarafından
Onlarda çok da bi sıkıntım yok sadece kendi evime oturmak istiyorum o ordayken ben niye burdayım demeye başladım
0 oy
tarafından
3 gunluk dunya ya vir evin bir araban olduktan sonra daha nr biriktirmeye calisacaksin en onemlisi huzur canm.ev alacak para olmasa sık derim ama bu sekilde ömür çürutmeye gerek yok
(1,161 puan) tarafından
Hep aklıma habil ile kabil meselewi geliyor zaten.. Kaynımgil keşke uyanıklık yapmasalardı kayınbabamı sömürmeye kalkmasalardı da bizimde aramız herkes gibi iyi olsaydı diyorum hep ben
0 oy
(51,957 puan) tarafından
ev al kiraya ver baktin kayinpederin sorun ediyo kiracıyı cikartir kendin gecersin evine
(1,161 puan) tarafından
Kayınpedergil sorun etmez o yönden sıkıntı yok
0 oy
tarafından
Hiç para için rahatımı bozamam herkes ne yapıyorsa yapsın ben evimi alıp çıkarım bu dünyaya bir daha gelmeyeceğim yeni tertemiz evime geçer otururum
0 oy
tarafından
Eltin akıllıca davranmış bence sizde öyle yapın 
0 oy
(4,851 puan) tarafından

O kadar param.varsa ev alırım kayınpeder evindede otururum diğerinin kirasınıda birikim yaparım taşınma parasını da düşünerek oturduğum yerde otururum :D

İlgili sorular

+1 oy
52 cevap 1,236 göst.
13 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 502 göst.
5 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,733 göst.
+1 oy
9 cevap 395 göst.
30 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu