0 oy
211 göst.
Diğer kategorisinde (253 puan) tarafından
Kızlar oğlum 10 gün sonra bir yaşına girecek bazen acaba az mı ek gıda veriyorum yediriyorum diye düşünüp duruyorum zaten şu son 2 haftadır daha çok yemeye acıkmaya başladı ne görse istiyor yemek istiyor emziriyorum öncelikle sabah kahvaltı da krep Menemen yumurta kahvaltılık öğlen corba ekmek doğruyorum sonra meyve veriyorum bazen kendi yaptığım sütlü tatlılardan veriyorum aralarda tabi emziriyorum da akşamdan yemek et tavuk köfte pilav sebze yemekleri sağlıklı ve iyi beslensin diye yanii herşeyi vermeye çalışıyorum en son yatarken geç tutsun diye muz veriyorum her gün böyle yani siz neler veriyorsunuz kaç öğün veriyorsunuz 11 buçuk aylık 10.500 kilo kendimle tartıya çıkınca böyle çıkıyor ama 2 aydır çok az kilo alıyor 1 aydır çok hareketli acaba ondan mı iyi mi sizce siz ne diyorsunuz ?

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne yiyorsam onu veriyom
(253 puan) tarafından
Bende öyle zatenn ayrı yemek yapmıyorum
-Reklam-
0 oy
(16,619 puan) tarafından
Sadece ona özel.yaotigim yulaf oluyor ve çorba onun dışında ne yersek onu veririm 27 ayligiz 
(253 puan) tarafından
Bende ne yersek onu veriyorum
0 oy
(712 puan) tarafından
iyi bence canım 

ben de sabah 1 haşlanmış yumurta ekmek çay

öğlen makarna ya da yemek

akşam ben ne yersem veriyorum

gecede cicibebe 

geri kalan da hep emziriyorum bu dediklerimi de tam yemiyor bazen yarısı bazen hiç bazen hepsi 11 aylık oldu  1 2 hafta önce 11 kiloydu
0 oy
tarafından
Valla ne yersem bnden fazlasını yiyo 9bucuk aylık 
0 oy
(1,174 puan) tarafından
Bence öğleni sadece corbayla geciitirme canm bence acıkıyordur aksama kadar. Coeba iciyorsa makarna yesin yanına cok az tok tutar. Veya sebze yemegi yiyeblr öglen ekmekle. 
(253 puan) tarafından
Çorba verirsem içine ekmek doğruyorum işte doysun diye sonra zaten meyve veriyorum aralarda
(1,174 puan) tarafından
Tm cnm sen dedn ya yemek istiyor sürekli diye enerji harcıyor demekli afacan acıkıyor :)
(253 puan) tarafından
Evet işte çok hareketlendi sürekli acıkıp duruyor çoğu zaman ne versem diye artık şaşırıyorum.
(1,174 puan) tarafından
Bebiş işte benmkide öyle bisküvi veriyorm eline gezinip yiyordu :D
0 oy
tarafından
Benim kızda çok hareketli yediği yaramıyor 19 aylık oldu 10 buçuk kilo bide azı diş çıktı.

İki dk oturmaz dolanıyor sürekli geziyo evde.. Herseyi de yer balık köfte makarna tavuk pilav yoğurt meyve olarak bu aralar çilek seviyo ne zaman versem yer.. Kahvaltıda haalanış yumurta yada sucuklu yumurta bazen soğanlı yada kabak mücver patates kızartması. . Salatalık zeytin ekmek. Aralarda emiyo yada meyve yiyo .ben artık ne olsa yediriyorum çok şükür alerjik değil ama hareketli olduğundan yavaş kilo alıyo.

Aç olsa durmaz mızmızlanır bence
(253 puan) tarafından
Benimki de boyuna veriyor heralde çok kilolu bi çocuk degil çok hareketliler bence ondan yedikleri yaramıyor
tarafından
Yani eger içine sinmiyosa yanına Bi yemek daha ekle ver doymazsa yer. Ara öğünleride çok veriyorum ben yoğurt  meyve kek ayran ne bilim o an ne varsa veriyorum çünkü çok hareketli onuda yedirmezsem iyice zayıf kalır
0 oy
(45,017 puan) tarafından
Ne piserse her gün oda onu yiyor
(253 puan) tarafından
Evet bende ne yaparsam onu veriyorum
0 oy
(14,153 puan) tarafından
13 aylık her şeyden veriyorum valla doyunca eliyle itiyor zaten 
(253 puan) tarafından
Bende öyle herşeyi veriyorum doyana kadar yediriyorum

İlgili sorular

0 oy