Oğlum tam 1 hafta önce bir yaşına girdi . Dişleri çıktığındam beridir iştahsızligi başladı . Bundan 3,4 ay önce az da olsa yiyordu hazırladıklarımi şimdi hiç bir şey yemiyor . 1 yaşındaki çocuk katı gıda olmadan en az bir öğünde olsa nasıl doyabiliyor :( sabah kahvaltısı değişik tarifler sevdiği şeyleri yapmaya çalışıyorum yok ara öğünde yok akşam yemeği yok eline veriyorum sever yer biraz da olsa o da yok oyun oynuyor atıyor etrafa cok yoruldum gerçekten artık bir şey yemiyince ağlıyorum benim mi tek cocugum böyle diye düşünüyorum etrafımdaki bu yaşlardaki çocuklar çok güzel besleniyor yemek yiyor çok özeniyorum oğlumda yesin bir şeyler severek istesin diye :(( ağzına bir şey götürüyorum kilitliyor niye bu şekilde diye düşünmekten yoruldum dün randevu alım dedim doktora burda iki hastanede de yok dediler doluymuş sansizmiza :( en azından bakardı kansizmi vitamminsizmi diye . Çok çaresizim aç biliyorum ama yemiyor valla yoruldum kızlar kusura bakmayın biraz uzun oldu hakkınızı helal edin .şimdi bize ne bundan diyenler olur en azından bir kaç fikir edinirim diye yazmak görüşlerinizi almak istedim vesselamm❣️
1,514,435 soru
24,696,600 cevap
368,676 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın