0 oy
279 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (92 puan) tarafından
Kizlar iki gündür hasta ilaçları veriyorum saati saatine serum da oldu ama durduk yere ağlıyor uyumuyor mememde durmak istiyor 1 yaşını geçti 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından

Insan hasta olunca oyle olur kuzum kucaginda salla bir kac gun dayan :( sana ohtiyaci var

-Reklam-
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Aynı durumdayım komşularım bile uyuyamıyoruz diye şikayet etmeye başladı o kadar çok ağlıyor ki hemde ortada hiçbir sebep yokken. Öylece durup bakıyorum çünkü çözebileceğim bi sorunu yok çaresizce susmasını bekliyorum. Psikolojik olarak çöktüm
tarafından
O komsularda zaten insanın psikolojisini mahvediyor bende çok çekiyorum sürekli kızın ağlıyor açıyoruz bilmem ne ve kızım ağladığı anmillete ses gidiyor diye daha da bı deliriyorum ya
0 oy
(3,769 puan) tarafından

Onun herşeyi sensin senin sabırla ona bakman lazm kuzum evet çok zor hem de çok 

Ama sabır cancağızim ❤️

0 oy
(3,836 puan) tarafından
esinle arada dönüşümlü bakın bebeğe. bazen annenin o gerginliğini hissediyor bebekler. sende biraz da olsa kendine gel. gemcis olsun 
0 oy
(198 puan) tarafından
Hafta olunca memeyi daha çok istşyolar sabretmek lazm yannda yatır hep daha kolay olur senin için sıcak su torbası iyi gelir 
0 oy
tarafından
Senle stresini atıyo rahatlıyo sakin ol sana ihtiyacı var. Benim kızımda nezle olmuştu memeye iki katı fazla yapışıyodu sürekli kucagımda duruyordu uyumuyodu. Bebekler hasta olunca böyle oluyo sen sakin ol ve bebeğini rahatlat.geçmiş olsun Allah şifa versin yavruya
0 oy
(50,874 puan) tarafından
ne zor annelik 
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Hasta olunca biz dayanamıyoruz o nasıl dayansın yazık kim bilir ne sıkıntısı var. 
0 oy
tarafından
Agri kesici  ver rahatlasin
0 oy
(13,474 puan) tarafından
Birlikte yatağa yatın emerek uyur biraz 1 çay kaşığı calpol ver canım
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Benim kızım da öyle 6 aylık. Kanguruda uyutuyorum o yüzden bu aralar. Herkes kokuna alışacak yapma diyor ama bebeğimin ağlamasından önemli değil

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 267 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 781 göst.
5 Haziran 2019 Aile kategorisinde Aysecik35 (299 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 364 göst.
5 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sermir (441 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 65 göst.