0 oy
304 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (590 puan) tarafından

Kızlar merhaba bebeğime o kadar cok kıyafet birikti ki daha doğmadan oğlumun nasibi bol olacak galiba hic giyilmemiste dolu giyilmiş olanda dolu giyilmemiş olanlar hep hediye geldi kendimde aldım bi hevesle besigine kadar hazır son iki ayımız kaldı doğuma ama giyilmiş olanlardan biraz dagıtmak istiyorum aranızda ihtiyacı olan varsa cekinmeden yazsın lütfen özellikle zıbın ve ayaklı alt çok fazla bende 

(Kızlar ilginiz icin cok tesekkurler birkac arkadas buldum ihtiyac sahibi onlara paylastiracağımninsallah)
notu ile kapatıldı: Yasak post

14 Cevaplar

0 oy
(2,522 puan) tarafından
Çok ince bir düşünce canım tebrik ederim ❤️
(590 puan) tarafından
Tesekkur ederim canım zaten o kadar kıyafeti giyemez bile bi kosede duracagina ihtiyaci olan yararlansın
-Reklam-
0 oy
tarafından
Keşke hangi şehirde olduğunu yazsaydın canım şimdi uzaksa kargo ücreti falan girecek işin içine 
(590 puan) tarafından
Sivastayım canım kargoya veririm o onemli degil insallah
tarafından
Anladım canım çok temiz kalplisin inşallah gerçekten ihtiyacı olan ve iyi birine gider. Benim bebeğimin cinsiyeti henüz belli değil
(590 puan) tarafından
Canım ihtiyaci olan insanlari o kadar iyi anliyorumki esim isten cikti hicbisey alamam diye kendimi yiyordum cocugumun nasibi acildi herseyide oldu allaha sukur benim gibi kimse kendini strese sokmasin istiyorum azda olsa yardım etmek istedim
tarafından
Ben de anlıyorum canım benimm ilk çocuğumda neler çektim eşim doğru düzgün para vermedi çocuğa bişey alamadım
0 oy
(1,110 puan) tarafından
Ya ne güzel bir şeye vesile oluyorsunuz insaAllah gerçekten ihtiyaç sahibi olan birine gider ♥️
(590 puan) tarafından
Amin inşallah canım bir kosede durana kadar ihtiyacı olan yararlansın
0 oy
(14,154 puan) tarafından
Canım bir tanıdık var ama ordu da kargo yapabilir mısın bende göndermek istiyorum arkadaşımın akrabası bebeği 2 aylık 
(590 puan) tarafından
Kuzum benimkiler hep yenidogana olacak sekilde iki ayliga olur mu bilemedim olursa tabiki gonderirim ama hep hastane cikisi seklinde benimde ilk cocugum pek anlamiyorum olur mu sence 2 ayliga
(14,154 puan) tarafından
Yok canım yenidogan en fazla 2 aylığa kadar giyiliyor zaten götürüp kargoya verip yorulmana deymez yine de Allah razı olsun burda üçüzlere hamile birisi vardı ona gonderebilirsin
(590 puan) tarafından
Kuzum baya yazan arkadaş oldu parca parca verecegim insallah yeterse onada ulasirim
(14,154 puan) tarafından
Allah hayrını kabul etsin canım inşallah
0 oy
tarafından
Masallah guzel kalbine saglik canim saglikla al bebegini kucagina ne guzel dusunmussun :)
(590 puan) tarafından
Amin cok tesekkur ederim
0 oy
tarafından
Kuzum burdan çok değerli biri için yazıyorum lütfen geri dönüş yapar mısın
(14,154 puan) tarafından
Aşkım kim o bana da adını yazar mısın
0 oy
tarafından
Çok güzel düşünmüşsün canım insallah ihtiyaci olan görürde yazar 
tarafından
Özelden yazdm bitanesi
0 oy
(12,267 puan) tarafından
Çok İnce bir davranış canım
0 oy
(2,359 puan) tarafından

Ne guzel gözün gönlün tok paylaşmayı biliyorsun Allah sana misliyle versin inşallah 

(590 puan) tarafından
Amin paylasmayi bilen herkese versin insallah
0 oy
(2,359 puan) tarafından

Birisi yazmış ihtiyacim var diye uste ciksinda gorsun

0 oy
(5,815 puan) tarafından
Biri şimdi post açmış cnm ihtitacı varmış 
(590 puan) tarafından
Bakıyorum canım hemen
(5,815 puan) tarafından
Allah senden razı olsun inşallah cnm
0 oy
(2 puan) tarafından
Benim çok ihtiyacım var bebeğim kız ama birşey alacak durumumuz yok alan başka kimse de yok eşim çalışıyor para alamıyor erkek bebek kıyafeti bile giydiririm bebek sonuçta yani
(590 puan) tarafından
Canım sana yazdım bakarsan ozele
0 oy
tarafından
Birisi paylaşmış şımdı ihtiyacı var fazlan varsa ona verebilirsin 
0 oy
tarafından
Sedeff diye biri bak istersen 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 121 göst.
26 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Zeynepin annisi (1,510 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 55 göst.
28 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Canan can (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 66 göst.
6 Mart 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Asya19 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 187 göst.

412,454 soru

12,417,278 cevap

45,068 kullanıcı

Kategoriler

...