0 oy
451 göst.
Diğer kategorisinde (7,827 puan) tarafından
Kızlar oğluma çıtçıtlı body(zıbın)alıcam e bebek alıyorudm hep çektiler lcw denedim çok hoşuma gitti ne sündü ne çekti ama iki zıbını 25 e almıştım şimdi olmuş 50 tl güzel kaliteli çekmeyecek zıbın önerisi istiyorum 2-3 yaş veya 24-36 ay

16 Cevaplar

0 oy
(3,725 puan) tarafından
Ben hep ebebekten alıyorum hiç çekmiyor acaba yüksek ısıda mi yikadin
(7,827 puan) tarafından
Yok kuzum 30 da yıkarım hep beyazlar var ya onlardan alıyordum sen hangilerini aldın
(3,725 puan) tarafından
Bende hep o beyazlardan kullanıyorum ama yaşından büyük alıyorum ben çünkü onların kalıpları küçük ben çok memnunum dediğim gibi 5 yaşındaki oğluma da hep irfan almistim şuan kızım 21 aylık yine oradan alıyorum
(7,827 puan) tarafından
Ball kuzu oğlum 1 yaşındayken 2 yaş alıyordum sıkıyordu oğlum zayıf bi bebek şimdi cesaret edemiyorum tekrar ebebeke
(3,725 puan) tarafından
Anladım canım o zaman birşey diyemeyeceğim
-Reklam-
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Ben hep civilden aldım memnunum 
0 oy
(1,738 puan) tarafından
Mevsim oncesi alisveris yapin o zaman ucuz oluyor ben kisin yazlik zibin aldim 5 liradan e bebekte . Suan ucin cozum degil ama aklinizda bulunsun ben buyuk kizimada kisi yazdan yazi kistan yapiyorum kotondan lcden
(7,827 puan) tarafından
Hep bende yapardım ama bu defa geç kaldım kuzum koton lcw hm kalitesi çok beğeniyorum artık ebebek i çıkardım listemden herşeyi çekiyor yada kalıbı dar
(1,738 puan) tarafından
Kalibi dar 2 beden buyuk soylemek gerekiyo canim ben 1 bucuk aylik bebegime e-bebegin 9 ay zibinlari tam oluyor. Civilden aliyorum brnde artk
(7,827 puan) tarafından
Hah aynen canım çok küçük ya
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Benimki 16 aylık atlet boxer giydiriyorum artık olede geziyo evde
(7,827 puan) tarafından
Bezi aşağı sünüyor kuzum ya bide kaynanamlar kucağına alınca karnı açılıyo salkım saçak tutuyolar
(45,023 puan) tarafından
Hımm anladim canim
0 oy
tarafından
E bebekten memnunum geçende 101 den aldım onlarda çok güzel 
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Civile bak kuzum 
0 oy
(4,100 puan) tarafından
E bebktn alıyrm hep herhangi Bi sorn yaşamdm 40 drce de 1000 devrde yıkama a rağmen çekmedi hiç
(7,827 puan) tarafından
30 da yıkarım hellobaby beyazlar hep çekti hiç beğenmiyorum kuzu
(4,100 puan) tarafından
Allah allh benmkilr olduğu gbi druyo valla
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Doğduğundan beri e bebekten alırım hiç çekme yasamadim 
(7,827 puan) tarafından
30 da yıkarım bodyler hep çekti canım bu beyaz olanlar hellobaby
(7,436 puan) tarafından
Aynen bende onalrdan kullaniyorum hıc çekme yok gorumcemde çocuğun kuculenlerini göndermiş bana aynilari içinde vardı onlarda da çekme yok yaşına gore kullanıyorum hepsini
0 oy
(13,310 puan) tarafından
Ebebekten ribanalı olanlar var ya onlar çekmiyor hala onlar uygun canım gayet esnek ki zıbınlar bu sene al seneye kadar giysin değil hangi markada olursa olsun. Lcw de ben de baktım pahalı cidden. Bir de kaç derecede yıkadın da çekti hiç çekmedi benimkiler. 
(7,827 puan) tarafından
Ribanalı değil kuzum dediklerini anladım bu hellobaby beyazlar var ya genelde 5 al 4 öde falan 30 da yıkadım oğlum zayıf 1 yaş iken 2 alıyordum çekiyordu hiç beğenmedim
(13,310 puan) tarafından
Evet onlar pamuk çekiyor ribanalı olanlar çekmiyor ve daha rahat tavsiye ederim
(7,827 puan) tarafından
Onlardan alayım canım çok sağol
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Ben e bebekten alıyorum hiç çekme olmadı 60 ta yıkıyorum 
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Ben hep lcwden alırım zibinlari olsin başka kıyafetleri senelerce giyerler makinede mi sorun oldu acaba
(5,725 puan) tarafından
Ay herşey çok pahalı kuzum e bebekten almadım ben ama pazardan da aldım çok güzel çıktı hepsi pazara bakma şansın varmi
(7,827 puan) tarafından
Çok zor canım hiç pazara gitmiyorum sebze meyveyi de marketten  alıyorum
(5,725 puan) tarafından
Bizim pazar yakın canım askılı badiler 7 buçuk uzun kollu 10falan gayet güzeller
(7,827 puan) tarafından
Bizimde yakın kuzum ama çocukla çok zor bide hamileyim nasip. Virüs Öncesi şöyle bir gezmeye giderdik şimdi Hiç gözüm yemiyor
(5,725 puan) tarafından
Evet benimde ikiz çocuklarim var hiç goturemiyorum canım halama yada eşime bırakıyorum öyle cikiyorum pazara yada alışverişe
0 oy
tarafından
Lcw nin outletinden iki hafta önce bir çiftini 30 a aldım canım 
(7,827 puan) tarafından
30 şuanda var ama bedeni kalmamış 50 tl var kuzum
0 oy
(9,683 puan) tarafından
Bebek eşyaları zaten bizimkilerden pahalı 
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Civilden bak bakim canm benim yengem hep ordan alır 
0 oy
tarafından
Ben w bebekten aldım hiç çekmedi kalitesinde çok güzel yumuşacık 
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Dogdugundan beri e bebek zıbını alıyorum zıbın konusunda çok iyi bi marka o kadar sık yıkamama ragmen hiç çekmedi. Şaşırdım valla

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 195 göst.
0 oy
16 cevap 410 göst.
28 Mart 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde gelbebegim (1,731 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 651 göst.
26 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 257 göst.

Kategoriler

1,491,824 soru

24,377,223 cevap

348,412 kullanıcı

...